Aradan 11 ay geçmesine rağmen ben eski sevgilimi unutamadım çok özlüyorum vazgeçemiyorum içimde hep bir umut var tekrar beraber olacağız diye onun şuan başka sevgisi var ama kendi kendime hep öylesine çıkıyor onu sevmiyor deyip kendimi avutuyorum kandırıyorum hala seviyorum onu vazgeçemiyorum bir türlü şu sıralar duygusallığım üstümde her gün ağlıyorum ne yapmalıyım unutmak için yine eskisi gibi hiçbir şey olmamış gibi hayatıma devam etmek mutlu olmak için ?
Cevabın nedir?
+1 yılben de senin durumundayım. nefes alamıyorum. 9 aydır. mutsuzluktan ölecek gibiyim. ne olursa olsun yeter ki gelsin onun hatasını da üstlenirim.
o kadar çok dua ettim ki ya içimden alsın allah ya da bana geri döndürsün diye. hiç bir duam kabul olmadı. ölmeyi bile istedim. yapmam bunu ama her sabah ölmüş olmayı dileyerek uyanıyorum. imanım zayıfladı. çocukluğumdan beri oruç tutardım. artık oruç tutmak bile gelmiyor içimden , dua etmek bir kenara dursun. herşeyi denedim. psikolğa psikiyatra gittim. namaza başladım, kurslara başlayıp bıraktım, sürekli kitap okuyan biriyim zaten kendimi yollara vurdum şehir şehir gezebildiğim kadar gezdim. başka damlarla yattım. ki ayrıldığım sevgilim 30 lu yaşlarımda olmama rağmen bana ilk dokunandı. artık gerisi mühim değil. boşluktayım. her sabah yine yeni bir güne uyandığım için ağlıyorum göz yaşımı silip işe gidiyorum. 9 aydır toprağın altında yaşıyorum. hayatın hiç bir anlamı yok benim için. iş yerinde güzel bir kariyerim var, arabam var ama ben sadece sevilmeyi istemiştim. ona inanmıştım. çok hoşlanmış belki ama hiç sevmemiş o saf duygularımı kirletmiş. sevdiğine inandırıp bir sürü hayaller kurdurmuş, evlenmek aklımda yokken evliliği dile getirmiş. ailesi ile tanıştırmış falan filan. ben çok mutluydum önceden niye girdi hayatıma. umut verip güven aşılayıp niye yarı yolda bıraktı. ve üstüne üstlük bana yaptıkları yetmiyormuş gibi işinde de çok güzel bir terfi aldı bölge müdürü oldu. ben olduğum yerde sayıyorum. olan bana oldu.328 Yorumla- +1 yıl
Yazdiklarinin aynisini ben yasiyorum Şu an tariff etmesi gercekten zor. Narkoz olması gibi, başta rahatlıyorsun ama sonra acıyı daha fazla hissediyorsun. Ne yapacağız? Çekeceğiz acısını, buram buram.. Tecrübeleri unutmamak için yazacağız bir yerlere. Bugün sana deli gibi aşık olan kız 1 ay sonra başkasından hoşlanabilir bunu unutmayacağız bir daha.. Bunu da yaşamak gerekiyormuş, zaten evlensek de bunu yapan karakter o zaman da yapardı vs. ile acıyı yumuşatmaya çalışacağız ve bir süre gönül nadasta..
- +1 yıl
Mesela ben herturlu eksikliginde savastim onla neler neler yapti bana tek soz etmedim ona hep affettim cunku ilsikiler boyle sekillenir hersey filmlerdeki gibi olmuyor, edebiyatta, sinemada falan anlatılan o "romantik aşk" öykülerinin gerçek dünyada kendine oldukça az yer bulabildiğini kabul ediyorum ben, mutlu bir ilişki yaşamak gerçekten çok az insana nasip oluyor ve insanlar bunu bence kendileri emek vererek oluşturuyorlar. yani 2 insan yan yana geldiğinde mucizevi bir şekilde çok uyumlu olmuyor, birbirleriyle iyi bir ilişki kurmak için uzun süre emek harcayıp sonunda bu ilişkiyi yaratıyorlar. burada bir kişi tek başına emek göstererek bunu yaratamıyor tabii... işte böylesi bir yolculuğa çıkma hevesi olmayanin insanlar, mutsuzluğunu ve yalnızlığını bir ilişkiye boşaltarak oradan kar ile çıkabileceğine inanan, beraber yaşayacak eksiğiyle fazlasıyla bir insan değil de kendi hayatını toparlayacak bir süper kahraman arayan, aşka tabiri caizse bir "kariyer" meselesi olarak bakan,
- +1 yıl
He sorarsan hala seviyormusun diye hemde kopekler gibi , gelirse af dilerse affederimde fakat hayatta birdaha onunla birseyler yasayamam ben bunu kabullenebiliyorum ama sevgi gonulden kalpten kolay atilmiyor en azindan bizim gibi insanlar icin oyle diyeyim cunku o 2 hafta sonra baskasinin kollarindaydi :) Klasik olucak ama zaman herseyin ilaci, ben erkek olarak kimseye dokunamam bile bir muddet ( enaz 2 yilimi alir onu silmek) Simdiki iliskileri nasil ne sekilde yasiyorlar inan anliyamiyorum... Bol bol dua et, Rabbine sigin, sakin pes etme, bizim yenildigimizi mahvoldugumuz gormeleri onlari daha mutlu eder buna inan. Herkes yasattigini bir gun yasar ben buna inaniyorum... Allaha havale ettim ben o yuzden.
- +1 yıl
Hala aktifmisiniz acaba?
En İyi Cevaplar
+1 yılHerkese değer verilmez. İnsanları en çok değiştiren tek şey verilen değer. Verdiğimiz değer, elimizden götürür. Bazen gösterilen ilgiden sıkılır, bazen de verilen değerden. Çünkü üzeni, süründüreni ve hayatını zindan edenleri seviyor şu sıralar sahip oldukları bünyeler. Ama hepsinin sonucu aynı GİDERLER. HERKES GİDER. SIKILIR GİDER, SOĞUMUŞTUR GİDER, BAŞKASI VARDIR GİDER. Değer ilgi sadece hakedenin üstünde mükemmel duruyo. Haketmeyenin de hayatımızda yeri yok. Belki de o kişi yüzünden başka mutlulukları kaçırıyoruz. Kimseyi saplantı yapma. Malesef doğruyu bulana kadar yanlışlıklarla yüzleşmek zorundayız. Bundan dolayı ya karşımızdaki bizi haketmedi ya da o da diğerleri gibi yanlışımızdı. Oyüzxden eski sevgilini unut artık yeni gelenlere bak şans tanı.
210 Yorumla
tesaduf yazdım gordum.. bende bırını cok sevdım. hale sevıyorum. butun suc ondaydı. ona evlenelım dedım aılesı ızın vermedı banada kacmadı..BUTUN HATA onda olmasına ragmen ayrıldık ve ben acı cekıyorum. hale aglıyorum 1 sene oldu.. o unutmusmudur bılemıyorum ama tek bıldıgım bırsey var kardesım
SAF INSANLAR SUREKLI ÜZÜLÜR.ÇÜNKÜ KALBİMİZDE KÖTÜLÜK YOK VE ACI CEKMEYE HEP MECBURUZ...352 Yorumla
+1 yılo hayatina sensiz devam edebilicek kadar gucluyse sende aynisini yapmalisin .ama aceleci davranma ki kadinlar kendilerini yanliz hissettiklerinde yanlis bir iliskiye baslama potansiyeline sahip varliklardir. dogru an geldiginde zaten herseyin cevabini bulucaksin sadece guclu ol.
294 Yorumla- +1 yıl
demesi kolay bilisimisin sevgi isleri icraat ister icraat degilde ihanet gordusen bunlar hikaye a beyninde fillerr dans ettikten sonra hicbir sey farketmez ama zamana birak de gardas sadece zamana bizde oyle yapik zamana birakiyoruz Allah hepimizin yardimcisi oksun herkese sabir ihsan eylesin iyi olr insallah benahol
- +1 yıl
Bende sevdim hemde çok. yer ile göğün tavanı kadar belki.. terketti sonra yine geldi affettim.. yine terketti öldürdü beni yine geldi affettim... sonra anladım ki katilini affedersen yine öldürür seni.. her şeyde bir hayr vardir. Ne de çok öldürüldük.
- +1 yıl
Bende flört sürecinde olduğum ve çok sevdiğim tek ve ilk aşkımdan ayrıldım 2 gün önce. Onu çok seviyorum ve unutamıyorum. Herşey bana onu hatırlatıyor ve onu hatırlatan hiçbir şeyi yok etmek istemiyorum tokamı almıştı bir gün onda kaldı o tokayı kendim bile kullanmaya kıyamıyorum. Kokusu sinmiş üstüne. Kangren olacakmış çocuk az kalsın toka bileğini sıkıyormuş bende aldım arkadaşla ders boyu tokayı genişletmeye çalıştım. Olmayınca aynı gün yenisini aldım ertesi gün veririm diye. Bir arkadaşım onu yakışıklı buluyordu ve ben onun için çocuktan vazgeçmeye çalışmıştım. Olmadı ve kızın sadece yakışıklı bulduğunu öğrenince sevmeye devam. Neyse tokayı vereceğim gün hiç yanıma gelmemişti ve öğle arasında sonunda geldi. Ben çok mutluyum çünkü artık sevgiliyiz ben hala inanamıyorum buna tokayıda vericem. Bana geldi ve karakterlerimizin uyuşmadığını söyledi. Ben zaten şokunu atlatamadım o an ve yukarı çıktım. En sonunda idrak edince aşağı indim ağlamaya başladım ama kimse görmesin diye ağlaymıyrm
- +1 yıl
Evet işte hala unutamıyorum unutmakta istemiyorum bir gün tekrar döneceğine inanmak istiyorum ve ben hep 2. şansı verip aldatıldım ya da terkedildim. Onlar çok umrumda olmamıştı çünkü sevmiyorum bağlanamıyordum. Sonradan öğrendim ki o da böyleymiş ve kimseye bağlanmamış aşık olmamış. Bende bir ona oldum işte. Birlikte öğreniriz sevmeyi diye düşünmüştüm ama o ilk günden ayrıldı benden. Kendimi kötü hissediyorum ve herşey bana onu hatırlatıyor. Onu her gördüğümde hala heyecanlanıyorum. Yanında da genelde bir kız oluyor zaten hep kızlarla arkadaş. Görüp görüp kötü oluyorum. Ne yapsam bilmiyorum ve sürekli aklıma yaşadıklarımız geliyor. Bana bakışları gülüşü herşeyi. Sürekli ağlıyorum ne yapmalıyım biraz yardımcı olursanız sevinirim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
17Cevap
+1 yılİnan bende unutamıyorum yaşım küçük size saçma gelicek ama 7. sınıfta birine aşık oldum sonra sevgili olduk ama sürekli başka kızlarlaydı bana değer vermiyordu yani zaten nasıl bir değer daha küçüksün diyiceksiniz ama öyle olmuyor o yaşta bile insan birazda olsa ilgi istiyor ergenim tabi o zamanlar duygularımı kontrol edemiyorum kızlarla gülüşmesini izliyorum mahalle erkegıydı zaten de sonra baktım olmuyor 7. sınıfın sonlarındada ayrıldım 3 ay tail sırasında eskisi gibi mutlu değildim onu özlüyordum mahalleye inip gülmüyordum top oynamıyordum eve kapanmıstım 3 ay boyunca depresyona girmiştim her şeyi yaptım unutmak için sonra baktımki o bensiz yapıyor unutmaya çalıştım tam unutucaktımki okul açıldı tabi 8. sınıfım Lgs var ama içimde çok büyük bir sevgi var neyse ben bu çocukla okul başlayınca tekrar bişiler hissetmeye başladım sonuçta ilk elini tuttuğum erkekti ben onun ilk elini tutuğu kız olmasamda (; sonra öğrendimki benim elimi tutarken başkasının elini tutuyormuş zor oluyor biliyorum unutamıyorsun başka birini sevemiyorsun için acıyor okulda bakısıyorsunuz göz göze geliyorsunuz kalbiniz duracakmıs gibi oluyor ama bakıyorsunki sonra gözleri yalan söylüyor bakışları yalan bakıyor. Anlıyorsunuz arkadaşlar SEVEN GELİR SEVEN YAZAR ben aşkı o çocukla ögrendim size diyecegım eğer gerçekten sevdiyseniz unutmanız inanın çok zor oluyor 2 yıl oldu olmuyor unutamıyorum daha yazmadığım çok şey var ama hepsini burada anlatamam ama yinede gururumu koruyorum kör kütük aşığım ama yinede gururumu korumalıyım en önemlisi de geleceğimi korumalıyım lütfen kendinizin farkına varın çok güzelsiniz / yakışıklısınız bir sürü yeteneğiniz var sizi seven adam akıllı insanlar var hayatınızı bir insan için öldürmeyin benim gibi
50 YorumlaBende cok özlüofm ama benim durumum cok cok farklı herzmn aynı ortamdayz bz onunla bana gzli gzli arada bakıo tabi bn bakmıorm ama içim gdio cok kötü oluorm bn bakıncada o bakmıo ve Şu an bir çocugum var evlendm bebegimle oynuolardı onları öyle görünce okadr kötü olmuştmki 😞😞😞kendisi okuo Şu an tatile geldiği günler ailesinin yanına gelio hep karşı karlıya geliorz sizce napmam gerekio ama onu hala cok sevyorm ama eşimede asla ama asla ihanet etmiorm yani onu alatack hiç bsey yapmıorm yapmamda ama bu hislerdende kurtulamıorm
10 Yorumlainşallah unutursun ama unutmak zor gerçektende allah sabır versin diyorum birde şunu demek istiyorum senin gibi aşk acısı çeken bir insanı sevmek istemem neden diceksin çünkü ben bu şekil bir derdi olan birini seversem ileride benim için kötü olabilir beni bırakabilir ve eski sevdiğine dönebilir ve bu seferde ben acı çekerim bu kişi sayesinde bu yüzden onu unut yoksa bu sebebten dolayı sana pek yaklaşan olmaya bilir onu unutmalısın
33 Yorumla- +1 yıl
öyleyse kendine yazık edersin daha ne diyim ki sana olurda ileride onun evlendiğini kendi gözlerinle görürsen bu senin için dahada acı bir durum olucaktır bu yüzden unutabilirsin elbet onu unutturucak biri çıkıcaktır karşına bulunmaz hint kumaşı değil ya eski sevdiğin bir laf vardır el elden üstündür belki daha iyisini bulursun
İçim yanıyor sanki alev alev, unutamıyorum unutmak istemiyorum, o hep içimde kalsın hayal de olsa yanimda olsun, benimle olsun istiyorum. kaç defa gururumu ayaklar altına aldım geri dön dedim gelmedi. köpek gibi Sürünüyorum her gece cehennemi yaşıyorum, agliyorum ama içime su serpilmiyor içimdeki bu yangın dinmiyor. ilk defa aşkı tattım ama gitti benden ve onun benim gibi hissetmemesi çok koyuyo, ne yaparsa yapsın affedecek olmamda çok koyuyo. ne yapicam bilmiyorum aylar geçti ben hala unutamıyorum. hala Deli gibi aşığım. bir gün bile soğumadi içim. başka kişiler geldi denedim unuturum diye ama olmadi, hep aklimda o var onun ismini duyunca bile karnim kelebekleniyor, onunla olan anılar asla bırakmıyor peşimi, ne olursa olsun hemen o geliyor aklima onunla olduğum yerlerden geçince içim acıyor bu acı nasıl diner bilmiyorum.
20 Yorumla
+1 yılBenimde 6 yıllık bir ilişkim oldu herşey çok güzeldi aramızda hiçbir sorun yoktu taki babası öğrendi babası çok abarttı konu çok büyüdü bende aileme durumu iza ettim babasıyla konuştular babam çocuğumuz askerlik yapsın gelsin kızınızı isteyecez dedi adam tamam dedi kız sizindir kabul etti fakat eve gitti kızı dövdü telefonunu aldı kıza yalanlar uydurmuş benden soğutmak için demiş oraya gitmişim bana hakaret etmişler azarlamışlar kızda inandı sonra kızla konuştum herşeyi söyledim tamam dedi beni bekle ailemi ikna edecem sabret dedi bir süre geçti arkadaşı dedi intihara kalkışmış babası sürekli sevselerdi seni gelip isterlerdi askerliği beklemezlerdi bende kalkıp ailemle konuştum gittik istemeye bu sefer amcası dedi kız bana demiş istemiyorum sende vazgeç numarasını da sil gün o gün kızla konuşmadım veda bile edemedim ulaşacak hiçbir yer yok
20 Yorumlaaklınla kalbin arasında ki farkı görmen gerekiyor.kalbinde ALLAH aşkından daha fazla bir aşka yer veriyorsan eğer bu senin için hayırlı değildir ki bitmiştir.herşeyde vardır bir hayır hiç birşey nedensiz değildir.
131 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen aynı benim durumumdasın yaa çok zor hemde çoook bide bana dönmeye çalışırken eski nişanlısının resimlerini beğenmiş faceden bu ne demek oluyo onada dönmek istemiş demkki şimdide kontrol ettim yine bir siteye üye olmuş kendine başka biri arıyoo çok zor kalpten beyinden atmak ben ondan tiksiniyorum artık nefret ediyorum beynim almıyor yaptıklarını mantığım kabul etmiyoo boş veremiyorum hala seviyor olmamam lazım ama çok karışık benimkide offf
30 Yorumlabaşkasına dokunan ellerini bir gün geri dönmek istese bile kabul edebilecek misin?
o yolunu çizmiş, sen de hayatına yeni birini alıp bu boşluktan kurtulduğun zaman unutacaksın..şuan sadece bOşluk..130 Yorumladüşünmemeye çalışmalısın , seni oyalıycak uğraşlar bulmalısın , kitap okumayı dene , çalışmıyorsan iş bul kndine ve sakın unutma kimse vazgeçilmez değildir ALLAH o kadar büykki bugün olmuyor diye ağladığın şey için yarın iyi ki olmamış diyebilirsin.
174 Yorumla- +1 yıl
teltokacık seni :D
senden ayrıldığı günden itibaren kırdığı fındıkları düşünmelisin bence.Bu sayede kolay atlatırsın.Eh nasıl olsa da gerçekler :)
20 Yorumla
+1 yılnasıl ayrıldınız arkadaşım ayrılma sebebinizi yazarmısın?
00 Yorumla
+1 yılBenim gibi yapacak sevende bittiğini kabul edemesende yeni birini bulup unutmaya çalısacakmısın yoksa hasta olur o mutluyken sen mutsuz olursun hoş bende birini bulamadım ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı. bir kişinin etrafında yörüngeye oturmuş insanları anlamıyorum :/
02 Yorumla- +1 yıl
Yaşamadan anlayamazsin iste :/
- +1 yıl
@-07Kübra07- haklısın valla bacım 31 sene boyunca bir b*k yaşamadım hep fanusun içinde takıldım ve osbir çektim :((
Gizli Üye(25-29)+1 yılhttps://youtu.be/C2BTAue-4F8Sevgili günah
00 Yorumla
+1 yılbenimde vardı taki sözlenene kadar ama umut bu bitmiyor
00 Yorumla
+1 yılBende aynı şekildeyim benim daha 2 ay oldu çok taze bir acı o hemen başka biri ile oldu... Onu hergün yeni sevgilisi ile görmek zorunda kalıyorum sanırım unutmak için yeni birini bulmak gerekiyor...
30 YorumlaBende 3 ay önce Terk edildim. 2 Hafta öncede nedenini ögrendim Baska Kiz Icin Miş. O şu an Mutluyken ben her gün ölerek uyanıorum dayanamıorum artık ölmek istıorum
01 Yorumla
+1 yılİstediğin kadar çabala boş insan sadece bir7 kere sever.
10 Yorumla
+1 yılBaya gençsin bunlar için zamanla öyle bir unutacaksınki, adını bile hatırlamayacaksın ;)
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılunut onu unut...kendimi unuttum ama onu unutamıyorum diyorsun öyle mi
211 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsana tek tavsiyem eğer değer erilecek bir insan ise unutma onu hayallerinde yaşat onu yücelt...ama değer verilecek biri değilse at bir köşeye gitsin...çünkü o sevgiyi bir zerresini bile hakedecek değildir...onu unutmak için tek çare hayatta neler hoşlanıyorsan onlarla uğraş..uğraş ki sendeki sevgiyi bstırsın...bak unuttum ve mutluyum...
Cevap sahibi+1 yılhayattan bıkarsan onu da unutamazsın...bir başkasında aramaya çalış aşkı...yok mu yaa seni mutlu edicek bir faaliyetin onu unutabilecek..
Cevap sahibi+1 yılaşkta hemen bulunmuyor kolay kolay...sende haklısın...bende ilk zamanlar unutamadım..şimdi unuttum yepyeni bir aşk arıyorum bende...nerdeeeee...ara ki bulasın... :D peki bu aralar hoşlandığın ya da aşık olmak üzere olduğun biri var mı hayatında
Cevap sahibi+1 yıletrafında birisinden şüphelenirsen ona yaklaşmaya çalış...hani bir nebzede olsa ona karşı biraz hislerin olabilir ise işte o anda aşk doğmaya mahkum olabilir...yaa o derece mi seviyorsun...sende ki aşkı bu derece mi kaybettin...şimdi ki gelecek aşklara bile mi gücün yok
Cevap sahibi+1 yılAllah Allah...ben buna biraz tipik bir alışma diyorum...sevme değil aşkta değil...en güzel günlerinin yaşamanın hazmı ile kendin aşık olduğunu sanıyorsun...kendine şöyle de...ya ben alıştım galiba peki bu alışmaktan nasıl kurtulabilirim de...onun da tek çaresi aklına getirmemek ve başka birşeyler ile uğraşmak... peki neden ayrıldın
Ay mı? 3 yıl oldu hala aklımda hiç çıkmıyor onsuz olmuyacak mış gibi hissediyorum acaba ben mi hata yapıyorum
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞuan aynı seyı yasıyorm saat 1 gıbık konustk bu gece ıcım gıttı resmen :S
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonu önce kafandan silip atmalısın yani onunla tekrar olmuycağını kendine kabul ettirmelisin zaten kafadan silip atınca bi süre sonra unutursun
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbende senin gibiydim o yüzden anlıyorum :( ama hep onun kötü yönlerini düşündüm bana uygun olmadığını anladım mesela onun şuan sevgilisi varsa demek ki senden vazgeçmiş bnu kabul etmek gerçekten çok zor biliyorum ama bu yönden bakmayı denersen belki unutman daha kolay olur canım
+1 yılunutmana gerek yokki, yerine başkasını bul
10 Yorumlabaskasıyla beraberse avutma knedeni ümitlenmede..
30 YorumlaKeşke böyle Sevenim Olsaydı.
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUnuttun mu şimdi nasılsın merak ettim
00 Yorumla
+1 yılSen de kendi yolunu çiz.
00 Yorumla
+1 yılhiçbişey yapma...zamanla unutursun..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı durumdayım..
00 Yorumla
+1 yılUnutabildin mı ?
01 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!