Eski sevgilimi unutamıyorum ne yapayım?

Merhabalar öncelikle bunu söyleyeceğim benim ilişkim öyle klasik bi ilişki değildi yani kendimizim yaptığı çok güzel bi ilişkiydi tamam sanal olabilir aynı şehirde değiliz belki ama uzaktan da olsa birbirimizi çok seviyorduk öyle klasik aşk ilişkileriyle karıştırmayın neyse konuya gireyim ben biz 1 yıldır sevgiliydik 4 ay önce ayrıldık sonra aradan 2 ay geçti bana yazdı neyse konuşuyoruz falan ilk başta arkadaş kalalım dedik 2 ay geçmiş biraz alışmamız lazım tekrar neyse 2 gün geçti aradan konuşuyoruz bi akşam bana eskisi gibi davrandı bende düzeldik sandım çok sevindim bende düzeldim o akşam saat 5 kadar konuştuk sonra uyuduk öğlen uyandım falan akşam oldu tekrar konuşuyoruz bi ara birşey dedi bana bende hafif karıştım yani arkadaşlarıyla alakalı normalde sevgiliyken sorun asla olmaz Bana böyle dedi sen kimsin nasıl bana karışıyorsun arkadaşlarım bana karışamaz bende arkadaşsak dün gece niye öyle davrandım dedim bana kendimi tutamadım dedi bende sinirlendim çocuk oyuncağı değil bu iş dün böyle bugün böyle aşırı öfkelendim bi daha bana yazma ölüyor olsan umrumda olmaz dedim tamam dedi engelledim elim kırılsaydı da öyle yazmasaydım aradan 2 ay da geçti bugün yani o günden beri içimde pişmanlık var üzüntü var nr yaptıysam olmuyor aklımdan gitmiyor ne yapsam aklıma geliyor yaptığımız şeyler geliyor unutamıyorum sevgili yaptım başka şeylerle uğraştım olmadı ne yaptıysam olmadı çıkmıyor aklımdan ne yapacağım bilmiyorum yardım edin lütfen olmuyor böyle :(
Eski sevgilimi unutamıyorum ne yapayım?