Merhabalar öncelikle bunu söyleyeceğim benim ilişkim öyle klasik bi ilişki değildi yani kendimizim yaptığı çok güzel bi ilişkiydi tamam sanal olabilir aynı şehirde değiliz belki ama uzaktan da olsa birbirimizi çok seviyorduk öyle klasik aşk ilişkileriyle karıştırmayın neyse konuya gireyim ben biz 1 yıldır sevgiliydik 4 ay önce ayrıldık sonra aradan 2 ay geçti bana yazdı neyse konuşuyoruz falan ilk başta arkadaş kalalım dedik 2 ay geçmiş biraz alışmamız lazım tekrar neyse 2 gün geçti aradan konuşuyoruz bi akşam bana eskisi gibi davrandı bende düzeldik sandım çok sevindim bende düzeldim o akşam saat 5 kadar konuştuk sonra uyuduk öğlen uyandım falan akşam oldu tekrar konuşuyoruz bi ara birşey dedi bana bende hafif karıştım yani arkadaşlarıyla alakalı normalde sevgiliyken sorun asla olmaz Bana böyle dedi sen kimsin nasıl bana karışıyorsun arkadaşlarım bana karışamaz bende arkadaşsak dün gece niye öyle davrandım dedim bana kendimi tutamadım dedi bende sinirlendim çocuk oyuncağı değil bu iş dün böyle bugün böyle aşırı öfkelendim bi daha bana yazma ölüyor olsan umrumda olmaz dedim tamam dedi engelledim elim kırılsaydı da öyle yazmasaydım aradan 2 ay da geçti bugün yani o günden beri içimde pişmanlık var üzüntü var nr yaptıysam olmuyor aklımdan gitmiyor ne yapsam aklıma geliyor yaptığımız şeyler geliyor unutamıyorum sevgili yaptım başka şeylerle uğraştım olmadı ne yaptıysam olmadı çıkmıyor aklımdan ne yapacağım bilmiyorum yardım edin lütfen olmuyor böyle :(
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Onu hala seviyor musun yoksa takıntı gibi mi
Takıntı değil seviyorum onunda sevdiğini biliyorum yazmak istiyorum gururum el vermiyor can çekişiyorum resmen ama yazamıyorum kimseyle öyle bi ilişkim olamayacak böyle güzel saf temiz olmayacak ne yapacağımı inan bilmiyorum bana gönderdiği tişörte sarılıp uyuyorum o derece halim beter
Oha tişört bile yollamış ldkxpdkxld ay şaşırdım. Ya sana şöyle söyliyim, eğer yazman kızı rahatsız etmiyorsa ve bundan eminsen gurur murur öyle şeyleri kafaya takma. Takarsan kaybedersin. Ama kıza yazarsan, ne kaybedersin ki? Veya arasan
Ona bana öleceğin zaman bile yazma dedim şimdi gidip ben yazsam garip olur aklımda başka birşey var ama 2 3 ay sonra onun olduğu şehire gidip ona sadece bi konum atmak yüz yüze konuşmak daha iyi olur gibi
Bak mesela ben birini seviyorum ve beni sevdiğini bilsem bir dakika bile beklemem yazarım. Ama ben yazdığım zaman hafif de olsa rahatsız olacağını biliyorum ve tutuyorum kendimi. Anlıyor musun? Elinizde bir sevgi varsa harcamayın hem 1 yıl konuşmuşsunuz az süre değil bu
Ona neden öleceğin zaman bile yazma dedin salak mısın olum sen xşdkxşdmxşldx ben bile sevdiğim çocuğa konuşmamız biterken ciddi bir şey olursa yazabilirsin demiştim. Ve habersiz buluşma fikri iyi değil bence. 2 3 ay sonra yüz yüze görüşme ihtimaliniz varsa, şimdiden konuşmaya başlayıp bir şeyleri telafi etmen iyi olur
Doğru söylüyorsun da peki ne yazacağım inan bilmiyorum özür mü dilesem ne yapsam ilk defa ben yazacağım
Bilmiyorum inan o an aşırı sinirlendim kendimi tutamadım Allah belamı versin öyle demeseydim keşke hayatımda bu kadar pişman olmadım
Peki o sana ağır bir şey söyledi mi? Veya sen öyle dediğin zaman ne tepki verdi?
Ya bazı şeyler telefonda konuşulmalı, mesaj biraz yetersiz kalıyor
Bana sadece tamam dedi başka birşey demedi
Sana öyle dediğim için çok pişman oldum aylardır aklımdan çıkmıyorsun özür dilerim kendimi tutamadım seni ne kadar sevdiğimi biliyorsun senin için neleri göze alacağımı da bak hep sen bana yazardın bu sefer ben gururumu ayağımın altına aldım sana barışalım demiyorum ama sensiz de yapamıyorum sana çok bağlandım ne yaptıysam aklıma sen geliyorsun birşey yapasım gelmiyor her gece acı çekmekten üzülmekten bıktım yoruldum acıya alıştım diyordum ya hani hiç alışmamışım senin yokluğunun acısı çok başkaymış diğerleri gibi değilmiş keşke o gün tartışma yaratmasaydım belki şu an bu durumda olmazdık belki beni artık sevmiyorsun belki nefret ediyorsun benden haklısın bende kendimden nefret ediyorum affet beni yaptığım söylediğim şeylerden dolayı bilirsin gezegenler olmadan dünya da olmaz Ayşegül 🪐✨ böyle yazayım diyorum nasıl sence?
Ya aslında yazı güzel gayet ama dediğim gibi, sesli konuşmak lazım bir yerden sonra çünkü 1 yıl sevgili olmuşsunuz bir zahmet artık sesli halledin bir şeyleri. Kıza bunu at ve sonuna not düş, okuduğu zaman seni aramasını söyle. Veya okuduğu zaman sen ara direkt. Veya bunları sesli dile getir. Hangisini istiyorsan işte ama sesli konuşmak şart
Tamam bunaldı attıktan sonra müsait olduğun zaman ara konuşalım derim zaten umarım affeder de içimdeki acı gider
O affetse ve içindeki acı geçse kızı salacak mısın? Yani ilgisiz falan mı davranacaksın
Asla asla beni affetsin başka birşey istemiyorum ilgim asla azalmayacak onu her zaman seveceğim yazdım mesaji attım belki affeder beni yaptıklarımdan sonra tekrar konuşmamız önemli değil ona bilerek öyle demediğimi onu ne kadar sevdiğimi ve pişman olduğumu bilsin istiyorum bana bi şans verse asla üzmem bırak üzmeyi trip bile atamayacak hale gelirim
Lan şarkı dinliyordum tam şarkı patladı o yazdı güzel geceler harika rüyalar diye ne yani şimdi affetti mi beni artık hiç birşeyi anlamıyorum
Arasana kızı şapşal çocuk
Kız ne desin ki ara da konuş dicem ama gece.. Keşke yarın öğlen falan atsaydın en azından arardın pat diye
Ben söyledim müsait olunca ara konuşalım diye bi şarkı da attım ona bakacağız artık duruma çok teşekkür ederim sen olmasan kim bilir belki hiç atmazdım mesaj çok teşekkür ederim :)
Keşke kendime de faydam dokunsa zşskzpskxld ve rica ederim. Yarın konuşursanız ve unutmazsan haber ver lütfen merak ederim
Konuşuruz olmadı ben ararım zaten merak etme haber veririm mutlaka bana böyle yardımcı oldun teşekkür ederim tekrar birşey olursa bana yaz yardımcı olurum iyi geceler ✨
Keşke bir şeyler olsa benim tarafta.. İyi geceler
Dün gece bana yazdı konuştuk işte direkt sevgili olmayalım dedik biraz alışmamız lazım aylardır konuşmuyoruz ama baya da alıştık ilk günden çok mutluyum dün gece çok güzel uyudum tabi bi kaç saat mutluluktan uyuyamadım orası ayrı dnspwmwlwö öyle işte bi kaç güne eskisini gibi olmuş oluruz teşekkür ederim sayende oldu yoksa ben yazmazdım sen gaza getirdin beni teşekkür ederim birşey lazım olursa maddi manevi yardımcı olurum ❤️
Ne demek rica ederim, çok sevindim sizin adınıza umarım mutluluğunuz sürer. Ayrıca bir şey yapmadım ben, sadece farkında olmanı sağladım
Tamam öyle yapmazsan ben de farkına varmazdım belki hiç yazmazdım sen olmasan teşekkür ederim :)
Teşekkür etme artık dşxksğxkdşx rica ederim
Teşekkür ederim ama sayende oldu dmwşöaşaşsşeğaöağa
Ay cidden yeter rica ederim şslxisnxnsösmkx
Tamam kdğwödğwmdğwçw
Birbirinize iyi bakın
Merak ettim nasıl olduğunuzu. Hala konuşuyorsunuz dimi?
Unutulmuyor maalesef. Alisacaksin mecburen :( 2 senedir böyleyim. O evli mutlu yakında
Alışamıyorum zamanla kötüye gidiyor acım artıyor üzüntüm artıyor daha fazla aklıma geliyor beni hala sevdiğiniz biliyorum gururum izin vermiyor yazmaya yazmak için herşeyi veririm yapamıyorum ama
Nasıl yani hiç görüşmediniz mi