Eski sevgilimi unutamıyorum ne yapmam lazım?

gerçekten çok sevdiğim ilk aşkımdı o benim onu herşeyden kıskanıyordum,değer veriyordum,çok seviyordum hayatımın merkezine koymuştum onu çok bağlanmıştım. ayrı şehirlerde çarpıyordu kalplerimiz artık beni eskisi kadar sevmediğini ve güvenmediğini söyledi ve 1 ay önce ayrıldı. beni üzmesine rağmen yinede katlandım sabrettim çünkü çok seviyordum onun için kaçkere ağladım ağlamamı istemiyordu dayanamıyordum onu çok seviyordum. belki ben onun yanında olamadım ama uzaktan sevdim ilgimi gösterdim. ona birşey olduğundan arkadaşlarından sorardım hep.onu öpmesini isterdim ne kadar çok sevdiğimi söylerdim :( kalbimi ona verdim ama kalbimide kırdı attı. benden ayrıldıktan 6 gün sonra başka kızla çıktığını öğrendim çok ağladım. benden ayrılırken arkadaş kalmamızı istedi kabul etmedim arada mesaj atıyor dünde yılbaşı mesajı attı gururum yüzünden hiçbir mesajlarına cevap yazmadım. biliyorum beni yedekte tutmaya çalışıyor ama ben onu çok sevmiştim herşeyden çok ama o beni hiç sevmemiş belliki onca geçen zamana yazık etti. 6 gün sonra yıldönümümüz vardı ama artık o yok başka kızla mutluyken ben burda onu düşünürek ağlıyorum. unutmaya çalışsamda unutamıyorum hep aklıma geliyor onu gizli olarak takip ediyorum facede ne yapmam lazım ya :(
Eski sevgilimi unutamıyorum ne yapmam lazım?