Bana ilk tanistigimiz zaman eski sevgilisiyle el ele burun buruna fotoğraflar atmıştı video bile atmıştı ama aylar önce attı bunu , gerçi atan kişinin galerisinde hala onlar vardır silmemiş yani. Şimdi ise çok samimiyiz bir birliktelik yaşıyoruz Allah bozmasın ama o kız ona çok çektirmiş bilmiyorum bana hala seviyor gibi geliyor , bana seni seviyorum aşığım flan diyor ama ben kendimi o kızla kıyaslamaktan kafayı yiyeceğim her halde unutamamış gibi geliyor bana. Hatta bazen kendimi sorguluyorum neden o kız gibi saçım kıvırcık değil ya da kilom boyum öyle değil diye 😂 cidden kafayı yemek üzereyim neden bilmiyorum çok takıntı yapıyorum her halde ama baya seviyormuş ve içinden atamamis sanırsam
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir erkek olarak cevaplıyorum benim sevgilimde senin gibi düşünüyor ben çok seviyorum sevgilimi benim eximle fotografım vs yakınlaşmam yok ama bizim kavgamız tiktok repostlarım ile başladı ve sevgilim unutamadığımı sanıyor (1yıla girmek üzerdeyiz beraber)
Unutamamıştır tabi uzun ilişki yaşadıysa kalbi ona mühürlenmiştir
1 sene önce bitmiş ilişkileri kız sevmiyor zaten ama galerisinde fotoğrafları var bilemiyorum bana seni seviyorum diyor :/
Hep öyle olur zaten bir taraf sevmez diger taraf vazgeçmez fotoğraflarıda özlediği için bakıyordur yüzde yüz yoksa kim saklarki eskiden kalan fotografları
O zaman bırak uzatma kıyaslıcaksan hele hiç bulaşma hem kendine hem ona yazık etme
Bakışı bana karşı çok derin ve seviyorum seni diyor ama galerisinde o kızla gukusurken fotoğrafları var cidden sağlıklı karar veremiyorum , unutmuştur belki de
Kız bi adım atsa geri gider vazgeçtiğin insanın fotosu galeri de Olmaz bunu unutma
Kız sevmiyor zaten benimki çok sevmiş kızı ama unuttu belki de 🤦 cidden bilemiyorum ki kardeşim ya çok tuhaf bir duyguymus bu bana sen bambaşkasın benim için en doğrusu sensin diyor unuttum diyor ama galerisinde videoları var
Tamam unutmamış işte ben unuttum dediğim kızı bikaç ay sonra tüm fotoları videoları ile birlikte anca silmiştim
İşte senden haklısın 1 sene de hayli hayli silmesi lazım
Bak beni dinle hiçbir şekilde pişman olmıcaksın
Tamam peki bu konuyu açık açık soracağım eğer aynı tepkiyi verirse bırakacağım ama seviyorum işte 🤦
Seviyorsun da durumun aynı o çocuk gibi olsun istemezsin değil mi
Birini severken başkasının yanında durmak yara bandı yapmak üzüldüm azizim
Ama çok derin bakıyor bana yalan mı yani , unutmuş olamaz mı eski sevgilisini
Ne kadar geçmiş
1 sene
Okadar süre yeterlidir kimi insan için.. Takma
Güvenmeli miyim o zaman? Galerisinde gülerken fotoğrafları var bilemiyorum kardeşim cidden tuhaf bir duygu ama bana seni seviyorum benim için en doğru kişi sensin diyor anlamıyorum cidden bir insan vazgeçtiği birini galerisinde durdurmaz siler
Aşka elveda dediğin yerde mantık başlar
Her gece sesli konuşuyoruz çokta iyi anlaşıyoruz Allah bozmasın ama işte o kızın konusu açılınca tuhaf oluyor kalbinde bir tek ben olayım istiyorum çok birşey istemiyorum ki
Çok zor bişey istiyorsun bunu düşündükçe ondan soğuyacaksın bi süre sonra..
Umarım sogumam çünkü onu seviyorum tam bana göre biri. Bence ben o kızı unuttururum ona kalbinde tek ben olurum ben buna inanıyorum
Umarım umarım kaybeden olmazsın
Olmam eğer olursam da o beni kaybeder ama tek korkum beni bırakıp o kıza gitmesi yapmaz diyorum ama insanoğlu yapadabilir
Ad astra per aspera
İlişkinden ne kadar önce attı Ne zamandır tanışıyorsunuz
Yara bandı mı yapıyor yoksa bilemedim
Ben böyle boyle diye sordum bana hayır dedi ama evet diyecek hali yok ya 😂 bilemiyorum cidden ya kafam çok karışık çokta derin bakıyor ama unutan insan eskisini ınstagram'dan takip etmez demi etse bile galerisinde ki guldukleri fotoğraflar flan duruyo
Oha sen şaka mısın fotoğrafları duruyor takip ediyor ve karışmadın😂 Bence halen aklıma geliyor eski sevgilisi dost acı söyler ama böyle bence
Çok aşıkmış ama kız çok çektirmiş buna öyle anlattı yani bilemiyorum. Arkadaşız dedi ve cidden kız bunu sevmiyor bu o fotoğrafları silmedikce ben tuhaf oluyorum amaa beni sevdiğini söylüyor sen bambaşkasın diyor doğru insanı buldum cekilecegim ben diyor anlamadım inan ki sağlıklı karar veremiyorum
Ne kadarlik ilişkin
Daha yeni 2 aylık o kızla 1 sene önce bitirmisler
Tabi aklı onda olur
Ama bana sen bambaşkasın benim için en doğrusu sensin diyor anlamıyorum cidden
Sen özelden yazsana bana
Bu konu hakkında yardımcı olur musun yani?
Olurum
Tamam o zaman sabah yazayım olur mu
Askerim telefon hep elimde olmuyor neyse