Severek bıraktım o da seviyordu hatta istemedi ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Eee seviyosan niye bırakıyon boş bahaneye gerek yok bu sadece daha iyisini bulabilirim aç gözlüğü umarım o arkadaş senden kurtulur
Ya aslında beni bir kere aldattı sonra güvensizlik oluştu telafi ederiz diye surdurduk. Ben göz ardı ettim nefsine yenildi dedim ama bitti işte
Aman sal gitsin ya herkes et parçası kasma bu kadar
Haklısın ama o kadar çok aklıma geliyor ki ilk defa yaşıyorum hayatımda bu durumu. Hem özlüyorum merak ediyorum ama ulaşamıyorum aslında çok zamanda olmadı ama korkuyorum işte
Niyeki dışardaki herhangi bir insandan farksız bence daha ermemişsin o yüzden acı çekmeye devam
Gönül bu işte hop diye de silinmiyor ki silinse iyi olurdu da işte
Sen onu asla unutamazsın bu kafadaysan o seni aldattı ya hep bi çıta olacak senin kafada
Ya niye öyle diyorsun ne yapabilirim peki
Meditasyon
Meditasyon nasıl peki yani çok cesidi var
Varlığın anlamına yönelik
Varlık neden var üzerine soru sorarak
Ben bunu sana söylerdim ama kendin görmezsen senin için süprizi kaçar
Merak ettim. Yani kendini amacini bulmak için mi meditasyon.
Evet böyle saçma sapan şeylere üzülmektense kendi varlığını farkedip nedenlerini özüne sormak daha güzel olabilir ama tabi senin kararın
Meditasyon yapıyorum namaz kılıyorum dua okuyorum iyi de geliyor ama bazen öyle zaman oluyor ki aklımdan çıkmıyor
Çok teşekkür ederim bu arada yorumların için.
Kıyas yapmayı bırakmalısın
Uzak doğu öğretisinde bütün herşeyin başlangıcı birdir sonuda bir olacaktır bu senin ve benim aynı şey olduğumuzu anlatır sana bir örnek vermem gerekirse mesela kelimelerin tümü aslında bir kelimeden türüyerek çoğalmıştır aslında hepsi birin tasfiridir
Birlik yasasından bahsediyorsun sanırım. Benim bilsgimde bir kişide olan tümü etkileyecek güçtedir. Yani domino taşı gibi.
Kendine dikkat et umarım iyi insanlar ile karşılaşırsın
Amin inşallah sende öyle. Hoscakal 😊
Şimdi kıyas yaptığın zaman değerli veya değersiz kavramları ortaya çıkıyor tamam senin yaşaman için gereklidir kıyas ancak Öz'ün bakışından ona acı verecektir çünkü sen eskiden çok iyiydik dediğin zaman şu an kötü olduğuna inanmış oluyorsun ve çöküntüye gidiyorsun veya tam tersi eskiden kötüydüm şimdi iyiyim dedin bu seferde geçmişte değersiz olduğuna inandın kıyas yapmaya başladığın zaman bu sonsuz bir döngüye sarıyor bunu çok iyi anlatan birisi vardı onun kadar iyi anlatamasamda kıyas yapma işte 😂😂
Varya cidden çok mantıklı geldi şu an. İnsan beyni böyle gerçekten.
Bu bir insan içinde geçerli ya Mahmut sen çok kötüydün eskiden şimdi çok iyisin veya sen çok değiştin insan değişmeli zaten sende değişmelisin su gibi düşün suyu bir kaba koy akmayı bıraktığı anda kokmaya başlar her şey akışta güzeldir o yüzden kendini akışa bırak giden gitsin ve gelen gelsin sen her daim izleyici modundasın karşı koyman bir şey ifade etmeyecek sadece acı çekmene sebep olur iyi ya da kötü yoktur bu sadece tek taraflı bir bakış açısıdır sen tanrının bakış açısından bakmadığın sürece yanmaya devam edeceksin çünkü tanrıdan başka bir şey yoktur sen yoksun o var
Bu dediklerini biliyorum iyi kötü yoktur hersey bir öğretidir faka uygulamak ve hatırlatmak sıkıntı
Bunları uygulayabilmen için kendin idrak etmen gerekiyor işte
Severek ayrıldık ona yanıyorum, unutma bu kokun burcu burcuu
Neden terkettin o halde madem seviyorsun seven terkedermi
Aldattigi için güven sorunu oluşmuştu nefsine yenik düştü dedim sürdürdrdum ama işte içimden atamadim o guvensizligi de sevgiyi de
başka birini bul yoluna bak
İnşallah bakalım
Hayır
Yenisini bul
Geri dön
Ya terslerse
Ya terslemezse
seviyosan niye bitti abi
Aldatti bende belki telafi edilir diye devam ettirdim fakat güven sorunu ağır bastı. Ama seviyorum da çok büyük ikilem cidden
enayi olma
Zor gerçekten ya
geri dön
Kolaybdegil işte geri dönersem eğer bu sefer kaybetme korkusu olmayacak onda ve o zaman beni terk edip gidebilir
Yenisini bul