2 yıllık uzaktan bir ilişkim var, sevgilim üniversite kazanıp benim şehrime geldi. 3 aydan fazla oldu ama geldiğinden beri eskisi gibi sevmediğimi fark ettim. Defalarca eskisi gibi sevmeye çalıştım, hep de dua ediyorum tekrar seveyim diye çünkü çok iyi bir insan. Ama ne yaparsam yapayım sevemiyorum. Çok iyi bir insan ama çok pasif biri. Bir kız olarak insan sahiplenmeyi sever ama onunla bir yere çıkarken sürekli önde ben oluyorum. Sürekli konuşan ben oluyorum. Erkeklik gururu kırılır diye bir şey anlatamıyorum ona. Çok üzülüyorum, onu her haliyle sevmem gerek biliyorum ama inanın her şeyden çok istememe rağmen ondan soğudum. Ayrılmak da istwmiyorum seviyorum çünkü. Ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
peki bacım sen bu adamın biraz çekinik biri olduğunu bilerek niye sevgili oldun ki
Uzaktan bir ilişkide bir insanı en fazla ne kadar tanıyabilirsiniz ki? Bana karşı hiç utangaç değildi, başkalarına da utangaç olmadığını sanmıştım
H.. sstir ordan seviyormus sevsen burada olmazsin zatenn
Sevmesem 3 aydır soğuduğum bir adamı tekrardan sevmek için bu kadar uğraşmazdım. Hemen vazgeçer ondam ayrılırdım
Sen suçlusun haksızsın eğer seviyorsan bizimle değil onunla konusacaksın bu durumu çocukta sorun görünmüyor zaten sorun sen de ya devam et ya da cocugu rahat birak
Açık açık konuş ya da ayrıl. Kendini suçlu hissedeceğin bir durum yok. Kimseyi zorla sevemezsin.
Bilmiyorum, böyle olduğum için kendimi suçluyorum. Sanki buna sebep olan benmişim gibi sürekli kendime kızıyorum. Benim hislerim hep böyle değişecek mi, ben kimseyi uzun süre sevemeyecek miyim diye kızıyorum
ayrıl yapacak bir şey yok. ayıp olmasın diye sevgili mi olunut
Uzak geçen iki yıl seni sogutmus
Ayrrıl
Geri ısın
Hislerin değişmiştir
Neden sogudun ki
Dediğim gibi karakter açısından beni şaşırtmadı, uzaktan ilişkide ne kadar iyi bir insansa şu anda da öyle ama hal ve hareketleri, utangaçlığı beni soğuttu. Bir sipariş vercez sürekli ben konuşuyorum, minibüse bincez ben el kaldırmasam o kaldırmaz. Geçen ben minibüse el kaldırmadım bakayım o ne yapacak diye dmkxf 3 otobüs geçti hiçbirine el kaldırmadı. Neden durdurmadın otobüsü dedim, o otobüs olsa sen el kaldırırdın diyor
Anladim çocuğun kendine guweni yok ben öyle anladım sende bunu kabullenmiyorsun atılgan olmasini istiyorsun