7 yıllık ilişkim var ailesi baskı yapıyor evlenin diye. Sorun şu ki ben onu ailemle tanıştıracak kadar olgun evlenecek kadar güven veren birisi olarak göremiyorum.
Son zamanlarda onun da bana sevgisi var mı yok mu emin değilim. Mühendisim o da bir fabrikada 40 bine çalışıyor işi rahat. Atanırsam 80 bin alırım. Atanamazsam özelde 40 bine anca. Bu sanki alacağım maaşın yaratacağı konfor için benimle birlikte eğer memurluk durumu olmasa ve ailesine biz ayrıldık demek zoruna gitmese ayrılırız gibi geliyor
Çünkü benimle konuşurken falan ne bir heyecan ne bir heves görüyorum. Bugün aradım diyor ki anlatacak bir şeyim yok şimdi kapayalım. Ben de hayır buluruz bir şeyler dedim boş boş durdu
Bana ters tavırlar bunlar uyarıyorum olmuyor kızıyorum kavga ediyorum olmuyor. Şimdi de soğudum. Sorsan uğruma ölür. Ama tavırları sanki fazlalıkmışım gibi hissettiriyor. Yalandan görevini yapıyor, duygusal paylaşım zoraki
Önceden romantik hayaller kurardım ilişkiye devam etmek için motife olurdum. Şimdi hayal kuramıyorum çünkü bunu istemez buna yok der … gibi hayallerin içine ediyor onun davranış kalıpları
Sorun şu şimdi ayrılsam umut verip yarıyılda bırakmış mı olurum
Dertleşmek iyi geldi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İçinde bayağı bir kırgınlık ve hayal kırıklığı var, onu hissediyorum 🌿 7 yıl az değil, insan emek verdiği şeyi kolay bırakamıyor. Ama bak, evlilik “acaba maaşım ne olacak” ya da “ailesi ne der” diye taşınacak bir yük değil. Sen yanında heyecan, güven ve değer görmek istiyorsun 💔 Eğer kendini fazlalık gibi hissediyorsan bu çok ciddi bir sinyal. Sence şu an onunla kalma sebebin sevgi mi yoksa alışkanlık mı? 💭✨