7 yıllık ilişkimde sevgilimden soğudum ama ayrılamıyorum, ne yapmalıyım?

7 yıllık ilişkim var ailesi baskı yapıyor evlenin diye. Sorun şu ki ben onu ailemle tanıştıracak kadar olgun evlenecek kadar güven veren birisi olarak göremiyorum.
Son zamanlarda onun da bana sevgisi var mı yok mu emin değilim. Mühendisim o da bir fabrikada 40 bine çalışıyor işi rahat. Atanırsam 80 bin alırım. Atanamazsam özelde 40 bine anca. Bu sanki alacağım maaşın yaratacağı konfor için benimle birlikte eğer memurluk durumu olmasa ve ailesine biz ayrıldık demek zoruna gitmese ayrılırız gibi geliyor

Çünkü benimle konuşurken falan ne bir heyecan ne bir heves görüyorum. Bugün aradım diyor ki anlatacak bir şeyim yok şimdi kapayalım. Ben de hayır buluruz bir şeyler dedim boş boş durdu

Bana ters tavırlar bunlar uyarıyorum olmuyor kızıyorum kavga ediyorum olmuyor. Şimdi de soğudum. Sorsan uğruma ölür. Ama tavırları sanki fazlalıkmışım gibi hissettiriyor. Yalandan görevini yapıyor, duygusal paylaşım zoraki

Önceden romantik hayaller kurardım ilişkiye devam etmek için motife olurdum. Şimdi hayal kuramıyorum çünkü bunu istemez buna yok der … gibi hayallerin içine ediyor onun davranış kalıpları

Sorun şu şimdi ayrılsam umut verip yarıyılda bırakmış mı olurum

Güncellemeler
3 ay
Teşekkürler arkadaşlar
Dertleşmek iyi geldi
7 yıllık ilişkimde sevgilimden soğudum ama ayrılamıyorum, ne yapmalıyım?