merhaba, 2019 senesinde 5 aylık bir sevgilim vardı 5. ayımızın sonlarına doğru ben ayrıldım sebebi beni ihmal ediyordu tatilden geldiğinde benimle değil kendi arkadaşlarıyla buluştu mesela. çok üzüldüm ağladım ama konuşuyorduk yine ara ara, sonra okullar açıldı çok değişti arkamdan küfürler etti iftiralar attı ben sürekli peşinde koştum ve sonra bir ortak arkadaş sayesinde bana geri döndü 2 ay yanımda kaldı sonra başka ortak arkadaşlar sayesinde bana haber geldi onun beni aldattığını söylediler -bu dönüşü zaten ilk beraber oluşumuza göre çok daha kötüydü doğru düzgün konuşmuyorduk bile- zaten kız çevresi de genişlemişti baya sinirlendim ayrıldım ama sinirle kalkan zararla oturur hesabı oldu yine ağladım üzüldüm ama peşinde koşmadım hep içime attım hiç yazmadım. ayrılığımızdan 21 gün sonra hayatıma biri girdi kendisini tanıyordum eski sevgilimin tam tersi biri sürekli benimle ilgilenip buluşur konuşur kabul ettim ve 7. ayımıza gireceğiz. onu seviyorum üzmek kırmak istemiyorum. ama birkaç ay öncesinde eski sevgilim yakın arkadaşıma ben kızlarla konuşmasını bilmiyorum aptal boş biriyim kızlara nasıl davranılır bilmem falan demiş sürekli aklıma geliyordu bunları duyunca daha fena oldum iyice aklıma girdi içime kurt düştü kimseye anlatamadım nefret ediyorum ondan dedim kendi kendime olmadı şu an hala aklıma geliyor arada acaba özlüyor mudur diyorum ne yapabilirim instagramdan engelledi whatsapp'tan da engelledi bende engelledim sildim numarasını.
Sevgilim olduğu halde eski sevgilimi unutamıyorum arada aklıma geliyor ne yapmalıyım?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Etkisinde kalmış olabilirain ama şu an hayatındaki insana haksızlık yapma seni aldatan Bi insan nasıl özleyebilir ki seven birisi aldatmaz ihanet etmez yanlış yapmaz bunu unutma menfaatçiymiş belli ki bak kensin söylüyosun ilgileniyor şimsiki sevgilim diye seni üzen birisi yüzünden bunu da mahvetme güzelim
çok teşekkür ederim çok haklısın :')
Rica ederim canım 😘sende üzme kendini değermi seni aldatan birine kendi kaybetmek istemiş sen önüne bak aklına geldikçede sana yaptıklarını düşün geçer :)
Şimdi ki sevgilinle ilgilen. Seni aldatan birini düşünme gururlu ol ona dönme.
haklısın ama gelse dönmem zaten
Sizi istemeyeni neden hala düşünüyorsunuz?
istemsizce aklıma geliyor. gelmemesini istiyorum çabalıyorum olmuyor
Onu elde edememenin, onun sizi istemeyişini kendinize yedirememenizin sonucu bu. Meşguliyet bulmalısınız.
git psikologa mı hocaya mı ufletiyosun kendini uzak dur ondan delirdin herhalde
unutamamışsın işin zor