Yeni sevgilim varken eski sevgilimi istemsizce hatırlayıp özlüyorum. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim?

Merhabalar ben eski sevgilime deli gibi bağlı ve aşık bir kadındım. Ayrılık sebebimiz çocuğun benimle geleceğe dair hayal kurmaması veya geleceğimiz için bir şeyler yapmamasıydı. Ciddi ilişki olarak görmediğini hissedincede ayrıldım. Aradan geçti yeni bir insanla tanıştım. Karşımdaki insan evliliği benden çok isteyen ve her şeyi hazır olan bir erkek. Bana sürekli evlilikten bahsediyor. Gelecekle ilgili konuşulduğunda mutlaka hayallerine benide dahil ediyor. Ben bu çocukla olur diyorum ama aklıma sürekli önceki geliyor. O kadar kötü hissediyorumki saçımı tutup hayır hatırlama onu diye kendime baskı yapıyorum. Çocuğun çoktan başka kızlarla konuştuğuna eminim değemeyecek bir insan ama istemsizce düşünüyorum. Bu durumdan nasıl çıkabilirim? Sevgi vs yokken bu çocuğu tamamen nasıl hafızamdan silebilirim?

Yeni sevgilim varken eski sevgilimi istemsizce hatırlayıp özlüyorum. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim?