Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. şimdi bi kere şu konuyu bence düzeltmeliyiz. bi kişi bi kişidir. tabi senin kişisel değerlendirmen ama. ilk gecem demişsin. o ilk gece karsı taraf icinde ilk gece. yani o anda kendini özel hissetmen ok kızsal bi tavır anlıyorum ama erkek de kalbe sahip erkeklerin de duyguları olur. bi de sekste erkek aktif taraf. işin yüzde 99 unu fiilen yapan taraf. berbat sıfatını o da o gece icin kullanıyorsa eminim ki psikolojisi bozulmustur. dümende o var ya. ilk gecemiz demek daha dogru. 2. olarak da abimiz bişeye takılmıs belliki artık hatunlugunu kullanıp o gercek sebebi agzından almayı deneyebilirsin ki ogrenesein. kanama olmadı bakire değilsin diye dusunmus olabilir misal. kakaladılar bana patlak kızı düşünebilir kimisi. sonra eldeki veri olan berbat ilk gece kısmı. buna takılmıs olabilir. siz kız olarak temizleniyorsunuz koku krem parfum güzel kıyafet sonra bacaklarını acıyorsunuz. erkeğin sizi havaya sokması gerek sızi ıslatması gerek. erkekişin asli yükünü sırtlanıyor ya. dogası bu işin bu. ama yapamazsa psikolojik yıkım olabilir. bu bence en olagan supheli. bi de berbat dediğin ne misal onu da bilmeden yazıyorum. bi de sana tavsiye her zaman egoyu oksamalısın gerci bilirsin bunları. adam misal on üzerindenn 5 mi 7 gibi tepki ver. penısı ortalamamı buyuk de. vs vs işte.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Düğün anında seninle paylasmadigi ama evlilik hakkinda stres yaptigi bir sey olabilir hemen tepki verme fikrimce. Ama temelde de hic normal oldugunu söyleyemem. Bazı erkekler cinsellik icin bile evleniyor, bazıları sosyal statü için. Yani burada kilit nokta sevgiliyken nasil oldugu. Kendisi şu an eğer genç ise (en azından 35 in altında ise) evliliği gençlik heveslerine vurulmuş pranga olarak görebilir ve bu senin açından hiç iyi olmaz. Ne kadar sürede tanışıp evlendiniz, sevgililiğiniz nasıldı, genelde cinsellik konuşup çapkınlıkta daha baskın olan biri miydi, yoksa gayette aşk koyabilir miydiniz bu birlikteliğin adını bunu en iyi sen bilirsin. Bazı evliliklerde cidden taraflar fark etmese bile mantık hataları oluyor. Evlilik aşk ile sadece kuru kuru olmuyor. Sonuçta seni sahiplenecek erkek, gelecekte çocuklarına baba ve en önemlisi kendine yatırım olarak bakmalısın. Ani hareketler yapman için çok erken ama 1 aylık süreçte sana davranışını rahatlıkla gözlemleyebilir ve kararını erkenden vermek için esnek bir süreç olabilir. Genelde tam tersi olur yaptigi garibime geldi. Hele ki şiddetsel bir durum veya cidden sana ters gelen (2 olaya boşamak değilde cidden kafana takilan) bir şey varsa yol yakınken geri dönmen mantıklı asla elalem ne der deme kendine yazık edersin. Şu anlık hem zaman ver ona hem de sorgula. Ama yaptigi cidden davarlık en azından açıklama yapabilir
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
4 ayEvliliğinin istediğin gibi gitmediğini düşünüyorsan bir evlilik terapisinden yardım alabilirsin genelde erkekler bu evlilik terapistine karşı birazcık soğuk baksalar da belki Senin konuşman içini dökmen sana iyi gelip belki de senin sayende eşine de iyi gelebilir O yüzden bunu denemeni tavsiye ederim
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Bu bir gecede kesin sevmiyor sonucuna bağlanmaz. Evlilik sonrası bazı insanlarda stres, baskı, sorumluluk duygusu ya da alışma süreci yüzünden garip bir uzaklık olabiliyor. Ama ilgisizlik devam ediyorsa, seni yok sayıyor ve konuşmaktan da kaçıyorsa mesele sadece yorgunluk değildir. Orada susup içine atmak yerine açık bir konuşma şart. İnsan sevdiğini en azından hissettirir.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Evliliğin başında böyle hissetmek kalbini çok acıtmış olmalı, bunu yaşaman gerçekten zor 😔💔
Bazen erkekler evlilikten sonra sorumluluk baskısıyla içlerine kapanıyor ve sevgisizmiş gibi davranabiliyor.
Onunla sakin bir anda duygularını açıkça konuşman çok önemli 🕊️ Konuşurken suçlamadan “kendimi değersiz hissediyorum” diye ifade et. Gerekirse bir evlilik terapistinden de online destek alabilirsiniz ❤️🩹💬00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
Sevmeden önce böyle miydi? ya da ilk gecenizde kan geldi mi?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Evlenmiş olmak için evlenmiştir.
11 Yorumla- 4 ay
yahu kaç kere sildim geldim. senin nick hala var. bi 10 seneyi devirdin herhalde. yorulmadın mı
- Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u 4 ayseviyor demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayKadınların cinsellikten nefreti, fantazisizliği evlilikleri sevgiyi bitiriyor... bedelini çok sevdikleri evlilik kurumunun içinde çekerler. Büyük ihtimal eşşeğin cinsel performansı senden yüksek olduğundandır. Çoğunlukla %99 Anlamak istemiyor sadece %1 Anlamıyor kadınların erkeklerin niye evlendiğini. Hepiniz biliyorsunuz erkeklerin niye evlendiğini ama buna uygun davranmayıp aldatılıyor ya da boşanıyorsunuz.
Erkeklerin tek suçu evlenmeden önce düzenli, yeterli ve sağlıklı cinsel hayatı olmıyan kadınlarla SIRF kadın "evlenmeden olmaz" diyor diye anlayış gösterip bu tip kadınla evliliğe koyulması. OLMASI GEREKEN: Bu kadınla pazara bile gitmemen lazım senin erkek olarak.
012 Yorumla- 4 ay
Ee o da baskıdan bakire kalmaya zorlanmış kadın bulacağına gitsin sevenini yapanını bulsaymış. Siz de evlenmeden önce 0 istekli evlendikten sonra birden esc gibi olmasını bekliyorsunuz
Cevap sahibi4 ayBen bakire aramadım. şu an kimse bakireliğe bakmıyor zaten. Sizin kendi kendinizi kandırmak amaçlı kuruntunuz.
Evlenceğin adam gel seni bekaret testine götürücem dese sanki gidicek mi kadınlar 😏 kendi malımı bana anlatıyorsun ya sende. Sizi niye 20 lerinde evlendirmeye çabalıyorlar biliyor musun kadın 20 lerinde olduğunda evleniceği erkek gözü kapalı bir enik gibi olduğu için yaş aldıkça erkekler seçicileşiyor işi var mı? birey mi? Bana maddi yükü ne kadar olur? Geçinmeye gönlü var mı? Ara sıra ağzından kaçırdığı şeyler var mı AI gibi inceliyoruz ileri yaşta çünkü ister istemez maddi bir yatırım gerektiricek. Ev düzülücek nikah nişan kına vs... bir sürü uğraş... Bunlara bakmadan olgun erkek evlenirse boşanması çook sancılı olucak. Anladın mı? Saydığım hiç bir şeyde bekaret yok. Çünkü sağlıklı bir kadın max 22 yaşına kadar dayanır bakire. En kötü yapay penisle bozar kendini nasıl olsa bekaret testini götürüceğim seni diyemez erkek aynı öküz alıyormuş gibi.- 4 ay
Ne testi æ ne saçmalıyorsun
Cevap sahibi4 ayeeee testini yaptıramadığımız şeyi neden umursuyalım 😉 Bu yüzden kimse bakireliğe bakmıyor. Kendinizi kandırmayın boşuna.
- 4 ay
Nasıl bakmıyor soruyor ya? Hem eskiden test mi varmış eskiden de soruyorlarmış ne yaşıyorsun? Hem olası bi boşanmada o erkek direkt kusurlu olur. Donuna kadar alırsın
Cevap sahibi4 ay@ofecioarăcurată Ne kusur? donuna kadar alması?
- 4 ay
Yasal olarak öyle git araştır 😂😂😂
Cevap sahibi4 ayBeyinsiz neyi araştırıyım? konuşma özürlü mal. Dediğin anlaşılmıyor daha ne yasası
- 4 ay
Ya nesi anlamadın? Evlenmeden ya da evlendikten sonra sevgilini doktora kontrole götürmek evlendikten sonra bi boşanma durumunda seni kusurlu taraf yapıyor. Neyi anlamadıysan?
Cevap sahibi4 ay@ofecioarăcurată Sen nasıl bir ultra karpuz kafalısın be. Dedim ya sana zaten götüremez diye. Neyin bekaretinden bahsediyorsun ki iki türlü de olsa ne kadın gider ne doktor senin leş etin var mı yok mu bakmak istemez hem hukuktan hem boş uğraş olduğu için. Bekarketi devlet bile sıklemiyor siz niye skliyosunuz kadın olarak karpuz kafa.
- 4 ay
Bi kadinin gecmisi 5 erkeğin altinda yatmaklar veya 1 erkeğin altinda yatmakla gecmisse neden bakmayayim bakirelige aqk
Cevap sahibi4 ayMq getirsem karıyı bakire mi diye sorucan sanki haldur huldur * başlıyıcak mq abazanı gelmiş saçmalıyor sktr giıt ötede pipinle oyna.
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Evlilik yaramamış belli ki hayırdır neden böyle oldu evliliğin başında bir sıkıntı mı yaşandı aileler ya da sizin aranızda bu dönem genelde hayat gailesi borç harç kapatma mücadelesi sonucunda yaşanan stress sonucu oluşur genelde bir zaman sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBazen insanlar evde yeni biriyle yaşamaya alisamayabilir ya da sıfırdan bi hayata başlamak yeni sorumluluklar biraz agir gelmiştir adapte olamamıştır. Hala cinsel olarak sorununuz varsa ilk geceden sonra maalesef etkileyebilir cunku erkekler bu konuda buyuk beklentiyle evleniyo ve cok etkileniyo
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayEvlilik ve ilk gece zor konular. Eşler birbirini böyle zor zamanlarda tanıyor. Ama peşin hükümlü olmayıp zamana yaymak gerek. Kadınlar için alışması zor bir süreç. Bazı vicdansız erkekler de afedersin yeni evlendiği bakire kızdan ateşli geceler bekliyor... Alışması çok zor oluyor. Anlayışlı olması gerekir. Olmuyorsa da kendi bilir... Bırak istedigi gbi takılsın işi düşecek nasılsa...
12 Yorumla- 4 ay
Off aşırıı haklı ya yorumlar bile öylee 180 derecelik değişim bekliyorlar hiçbir şeyi haketmiyor onlar
Cevap sahibi4 ay@ofecioarăcurată erkek zihni ve matematiği yanlış işliyor bazı konularda. Bir konuda sadece daha doğrusu. 😏 Evlenene kadar rahat ilişki düşünüp , peşinde koşup, alışıp ;yaşları gelince bakire kizla evlenmek istiyorlar. Ha istemek dert değil bir de kıymetini bilebilseler...
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
4 ayİlgi beklentin fazla yuksek olabilir, o, bekledigin ilgiyi verme yeterliliginde olmayabilir. ya da cok uzun surebi bir evlilik gecmisi varsa. heyecan aetik bitmeye 5 kala evlilik gerceklestiyse benzer senaryolar yaşanabiliyor.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
4 ayMuhtemelen sizi sevdiğinden değil de başka bir şey için evlendi ve evlenene kadar kandırmak için elinden geleni yaptı
20 Yorumla
4 ayYa hevesini almistir dicem ya da muhtemelen bekledigi gibi cikmamissindir. Belki cok daha yuksek beklentileri vardi. Oyuzden boyle ilkleri evlilikten sonraya saklamamak lazim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı.
4 ayEvlilikten sonra erkekliğin bir yerde strese girme söz konusu oluyor belki borçlardan dolayı veya başka nedenlerden dolayı olabilir sadece zaman gösterip onun gelip sana anlatmasını beklemen gerekiyor
00 Yorumla Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demiş elde edince başka kızlara yönelmiştir
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
4 ayKafasına takılan bir şey olmuş olabilir. Sağlıklı bir ilişkide yapılması gerekeni yapıp ona sor ve güzel bir diyalog kurun.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
4 ayKafada bosanmis brlliki illaki itici gelen bisey olmustur evlilikte bu kadar kisa zamanda soguma nornal degil
00 Yorumla
4 ayAnam şöyle derdi bize de Allah uzun ömürler versin anama. kocayı ne sanırsın ay dolmadan usanırsın🤣 boş ver bütün kocalar aynı yani salla gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 685 cevap paylaştı.
4 aysen onunla ilgilen biraz cilve yap yaklaş adama odun gibi durma sürekli ilk adımı erkekten beklemeyin hergünde başınız ağrımasın..
00 Yorumla
4 ayŞaka gibi gerçekten
ne kadar oldu evleneli? Kedisine söyledin mi rahatsız olduğunu biliyor mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayKıyamam, çok üzüldüm. İsterseniz bir çift terapisine gidin.
50 Yorumla
4 ayAdamın yaşamsal sıkıntılar sorunları vardır onunla meşgul olabilir
10 Yorumla
4 ayAmacına ulaştı heyecan bitti elinin altında ama daha fazla ve farklı şey olacağını bilmiyor bu kötü
10 YorumlaMüstehak size. Nereden bulursunuz böylelerini anlamıyorumki...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sevgililik dönemi ve evlilik dönemi farklı olabilir o zaman her hangi bir sorumluluğu yoktu
00 Yorumla
4 ayİlk aylar normaldr moral bozma ilgi alaka o azalatma düzelir zamanla
00 Yorumla
4 ayEvlenmeyin işte pişman oluyorsunuz. Divorce'ta hayat vardır. Ayrılmalısın sana değer vermiyorsa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. sevmiyordur. seviyormuş gibi yapmıştır bunca zamandır
00 Yorumla
4 ayEvliliğe alışamamıştır kaç zamandır evlisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 ayPeki seni ilk defa mı çıplak gördü. Vücudunda onu irite edecek bişey mi var? Ya da robot gibi mi yattın ilk gece, hangisi... Bunlar bir erkeği soğutmak için etkili.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
4 ayAnlaşamadığınız bir şeyler var demek ki, konuşarak çözebilirsin bunu. Sert duvarlar örme.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Herhangi birşeyden mi soğudu maddi olarak mı sıkıntıya girdi bence konuş onla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
4 ayGenelde bu durum hayatında başka biri olanların davranisidir
00 Yorumla
4 ayİlki neden berbat geçti. Acıyo diyip durdun mu
04 Yorumla- 4 ay
Ee acıyosa ne desin robot mu bu?
- 4 ay
@ofecioarăcurată kız öyle değil ya çok çıtkırıldım mı davrandı
- 4 ay
Adam yapamamıştır. Kız çıtkırıldım olmuyor o
- 4 ay
@ofecioarăcurată olabilir
Gizli Üye(36-45)4 ayİlk gecem derken. Niye ki daha ne oldu ilk gec den. Beklemedigi senin dusunemedigin bsy olmuş olabilir mi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayİlk gecende umduğunu bulamadıysa beklentileri farklıysa ondan olabilir ve ilk defa vücudunu gördüyse hayal kırıklığına uğramışta olabilir.
11 Yorumla- 4 ay
Bazı erkeklerde elde edince uzaklaşma veya artık hep bu vücutlayım başkası olmayacak farkındalığının geç gelmesi ile depresyon olabiliyor
Gizli Üye(18-24)4 ayÇünkü seninle evlenmek için evlenmiş sevdiği birisi vardır unutamıyodur
21 Yorumla- 4 ay
Öylemmi
Gizli Üye(36-45)4 ayFiziğin mi kötü acaba? vajinanı sevmemiş olabilri mi ilk ilişkide umdugunu bulamadıysa? bir de burçlarınız ne merak ettim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayElde etti seni çok sallama amaç bu ya sonrası hikaye ( genellemedim bir kısmı öyle maalesef). Evlenince ilgi sevgide bitiyor
00 Yorumla
4 ayİlk zamanlar gelgitler yaşanabilir, ikinizde hayatınızın en büyük ve geri dönülöez değişimini yaşadınız.
Birbirinizi üzmeyin, düşman gibi förmeyin, kavgadan kaçınım.
Zamanla her şey yoluna girer.00 YorumlaEvlilerin
Çoğu böyle
İlk 1 sene iyi gider
Sonra evde arkadaş gibi takılırlar
Cinsellik olmaz iltifat olmaz
Sonra kadında dışarda mutluluk cinsellik arar11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayİlişkide birşeyi begenmedi ya da seni beğenip sevmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayEvlenmeden önce nasıldı?
Bu tür şeyleri anltirsan bizde ona göre yorum yapariz yani
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayAllah kolaylık versin zor durum… çift terapisine gidin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayYa sana söyleyemediği içine attığı psikolojik sorunları var ya da aldatılıyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
4 ayİlk geceden beri öyleyse beğenmediği bir yönün vardır.
00 Yorumla Birbirinize alışmanız ve vücutlarınızı tanımanız gerekir, sonrasında istekleri zevkleri açık açık konuşabilirsiniz daha kolaylaşabilir
10 YorumlaSana öyle gelmiş olabilir o gecenin de etkisiyle genelde hissediyon mu yoksa cinsellikten sonra mi hissediyon o şekilde
00 Yorumla
4 ayBir laf vardı ya hani. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı denir diye. Evliliginde özeti bu.
10 Yorumla
4 ayNeden olduguna bagli ve konusarak yapabilirsin buraya sormak yerine bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.
4 ayÇok saçma niye evlenmiş o zaman öyle şey mi olur yazık sana da
00 Yorumla
4 aybence başka şeyler var , borç ya da iş ile ilgili etkenler, bence konuşmayı dene
00 YorumlaDeli ediyorsunuz çünkü adamı çileden çıkarıyorsunuz. Şu an ben de oday bile gitmek istemiyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı. Yardım gerekirse burdayım yaşlar kaç
02 Yorumla
Soran4 ayPardon ne yardımı
Her şey köprüyü geçene kadar...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayBoşa gitsin neden katlanıyorsun?
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Azdığı zaman gene görünür olursun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Evli olmak için evlenmiştir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 579 cevap paylaştı.
4 ayOnunla otur konuş, bir sorunu vardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayOysa ki cicim ayları en tatlı geçmesi gereken günleriniz. çok üzüldüm umarım düzelir
00 Yorumla
4 ayzamanında doyurdun isen bıkmıştır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
4 ayEyvah Eyvah oturup bi sakin kafaya konuşun bakalım
00 Yorumla
4 ayİlk gün kocan çok mu hoyrat davrandı
00 Yorumla- Devamını Gör (84)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem