Herkes barbie bebeğe benziyorsun der, çok güzelsin der ama kocamla boşanma aşamasındayım. 3 gün önce mahkeme vardı çoğu kişinin gözü bendeydi, avukatım bile bana "sen çok güzelsin, gözlerin çok güzel, yemek yapmasını bilmesen bile insan seni taşır sorun etmez, kocanda ne buldun" dedi. Herkes böyle düşünürken kocam umursamaz davranıyor. Yanlış anlamayın ego için söylemiyorum ama tuhaf geliyor bana
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEgondan dolayı kocanı sevmeye özen göstermeye vakit bulamamışsındır belki ne dersin? Güzellik demek her şey demek değildir. Ben de gerçekten güzel bir kızım ortalamaya göre. Ama güzel olduğum için güzel sevmemezlik yapmadım
01 Yorumla
Soran+1 yılKocamı sevmediğimi nereden biliyorsun? Çok emek verdim ama kıymetimi bilmedi.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı. Sence iliskiyi taşıyan dış güzellik mi emlatiyle birlikte tartışabilmek midir karşılıklı çekinmeden. Asılnda bu soruyu bike sorarken cekniyorsun. Yahu seni seven 10 yil sonra veya bir kazayla dış görünüş gittiğinde ne olurdu? Evlilik eşler ilişkisi mantıkla sevgiyle aşılıyor. Kavgalarin sonu tutkulu sevişmelerle bitmiyorsa sorun vardır.
07 Yorumla
Soran+1 yılYani ben onun için ailemi karşıma aldım kaçtım onunla. Çok emek verdim ama kendisi çok kıskanç ve baskıcı biriydi
Soran+1 yılBen kendimi çok sorguladım, özür diledim. Hata yaptıysam affet dedim ama o hiç hatasını kabul etmedi sanki tek suç bendeymiş gibi davrandı
Soran+1 yılPişman olacağımı bilseydim evlenmezdim. Yaşını bile bana yalan söyledi. 36 yaşındaymış bana 32 dedi. Beni kaybetmemek için yalan söyledi evlendikten sonra da aşırı baskıcı ve kıskanç olduğunu gördüm.
Soran+1 yılöyle ama kalbim çok acıyor
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
22Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKocanla olan sorunlarını senin bilmen lazım. Malesef bir süre sonra “güzellik/ yakışıklılık” bir ilişkiyi sürdürmek için yetmiyor. İnsanın gözü güzele ışık hızıyla alışır ve diğer özelliklere göz atılır. Eşinin sende bulamadığı şeyi senin bilmen lazım.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılHer şey dış görünüş değil ki karakter kişilik vs vs önemli. Ne demişler yüzü güzele 40 gün de huyu güzele 40 senede..
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız tabii ki bende aynı düşüncedeyim ama çok zoruma gidiyor. Onun için çok emek verdim ailemi karşıma aldım bunları yapması çok dokundu bana
- +1 yıl
Valla ne demişleeeer kimse için aileni karşına alma çünkü ailenden başka herkes sana sırtını döner. Erkekler nankör köpek hiçbir şeyi haketmiyorlar kendine yazık etmişsin
Soran+1 yılHaklısın. Allah korusun hepimizi bir daha çıkmasın
- +1 yıl
Amin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıliyi ya, sukret işte kurtulduğuna. simdi ac kurt gibi pesine duserler, insaallah hercekten deger vereni secersin
04 Yorumla
Soran+1 yılAma ben çok emek verdim onun için ailemi karşıma aldım
- +1 yıl
hepiniz aynısınız, iyi erkekleti degil, hep böyle kıymet bilmezleri sevdiniz. iyi rol yaptilar, iyi yalan söylediler, simdi gerçekleri gördün. nerden dönersen dön, bununla devam etme
Soran+1 yılHepiniz aynısınız ne demek ya. Nereden bilebilirim? Açıp kalbine bakabiliyor muyum?
- +1 yıl
butun kadinlar , dogrulari duymak yerine kendilerine iyi gelen yalanlara inanmayi tercih ederler, böyleleri de hem iyi yalan söyler hem de iyi rol yapar, elde edene kadar.
+1 yılHerkes dış görünüşüne göre seni değerlendiriyor. Bir insan suretten ibaret değildir. Sende beğenmediği şey ne ise güzelliğin bile önüne geçememiş.
10 Yorumla
+1 yılKarakter kisilik daha knemli demiyoruz bosuna kapis
02 Yorumla
Soran+1 yılKarakterimde de kişiliğimde de Allah a çok şükür sıkıntı yok kapişş
- +1 yıl
Surer
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. o cogu kisiye olur genelde ya boyle bakarsin cok guzel gelir alirsin sonra gittikce siradanlasir gozunde bir koseye atarsin gecer gider iste
01 Yorumla
Soran+1 yılinat uğruna dava açtı bana senin burnunu sürteceğim dedi
+1 yılArtık iç dünyanız nasıl ise... Herşey dış değil ki...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAvukata bak ya. Neler diyor neler? Her şey fiziki güzellik değildir diyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama avukatım da niye öyle dedi anlamadım. Kendisi evli ve saygılı bir adam ama bende şaşırdım
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklı başında bir avukat müvekkiliyle böyle bir diyaloğa girmez. Başarısız troll.
01 Yorumla
Soran+1 yılYalan söylemiyorum troll değil gerçekten yaşadığım bir olayı anlattım.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHerşey dışdan güzel diye olucak bişi yok başka şeyler uyumamistir
08 Yorumla
Soran+1 yılama çok emek verdim ona
- +1 yıl
Yani hayat bu emekler bazen boşa gider tecrübe olarak döner geri hayırlısı
Soran+1 yılhaklısın ama çok üzüldüm işte
- +1 yıl
Üzülür insan normal önüne bakicaksin en iyi şekilde nasıl olucaksa senin için öyle yapmaya bak
Soran+1 yılBir de ben 22 kocam 37 yaşındaydı
- +1 yıl
Yani yaş farkı çok kafa ve düşünce farklılığı var
Soran+1 yılevet o çok geri kafalı
- +1 yıl
Sende yoluna bak ozaman sjsj
Senden daha iyisini bulmuştur. Erkekler hamam böceğe gibidir, ne tarafa koşacagı belli olmaz, bi anda yön değistiyor
00 Yorumla
+1 yılDemekki barbiesini yenilemek istiyo herşey güzellik degil canım..
10 Yorumla
+1 yılKarakterini sevmemiştir.
19 Yorumla
Soran+1 yılAllah a çok şükür karaktersiz biri değilim.
- +1 yıl
Karaktersizsin demedimki zaten. Karakter olarak birbirinize uymamışsınızdır yani. Sen bir şeyi yapmayı çok seviyorsundur o hiç sevmiyordur böyle çok şey varsa soğumuştur.
Soran+1 yılBüyük ihtimal öyle oldu çünkü baskıcıydı baya
- +1 yıl
Baskıcı biriyse iyi olmuş o zaman ne kadar böyle devam edebilirdiki sonuçta.
Soran+1 yılevet bir de sürekli aldatıyormuşum gibi davranıyordu
- +1 yıl
Baskıcı ve sürekli aldatıyormuşsun gibi davranması kendine güveni olmamasındandır.
Soran+1 yılevet öyleydi ve beni çok rahatsız ediyordu bu durum o yüzden tartışıyorduk
- +1 yıl
Hayırlısı artık. Bir dahakine iyice tanıdıktan sonra evlilik filan yapma kararı al bence.
Soran+1 yılÖyle yapacağım
+1 yılEe avladı sonra saldı
02 Yorumla
Soran+1 yılPislik ya harbiden
- +1 yıl
Tabiki
+1 yılİnsan ulaştığının nankörü olurmuş
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru
- Aşk İlişkileri konusunda 995 cevap paylaştı.
+1 yılBence adam sana asılmış
017 Yorumla
Soran+1 yılAvukatım iyi biri, saygılı ve evli. ama öyle demesi benimde garibime gitti.
- +1 yıl
Asılmış işte))))
- +1 yıl
Avukata güven olmaz
- +1 yıl
Kocanı da bezdirmişsin muhtemelen adam kurtulayım diyor, nafaka al mutlaka
Soran+1 yılNe bezdireceğim ya o beni bezdirdi asıl. Hiç bir para ödememek için bana iftira atıyor
- +1 yıl
Sende iftira davası aç, neymiş iftirası
Soran+1 yıl7 aydır ayrıyız neymiş ben baskasıyla birlikte olmuş olabilirim
- +1 yıl
Bunu değerlendir, şerefimle oynadı de)
Soran+1 yılAvukatına dedim zaten benim onurum ve şerefime kimse laf edemez dedim. Hakime de söyleyeyim mi bunu
- +1 yıl
Avukat bundan ekmek çıkacaksa zaten sana dava açma tavsiyesinde bulunur, bir daha derse böyle birşey, beni öz ailenle karıştırma dersin😉
Soran+1 yılzaten karşı dava açtık davalarımız birleşti 14 eylüle attı hakime kadın
- +1 yıl
Çok hanım hanımcık ol, avukatla çok sohbete girme, yanında aileden biri olsun hep
Soran+1 yılÖyleyim zaten 3 gün önce mahkeme vardı 1. si. Annem ben avukat gittik
- +1 yıl
Kimseyle bu dönemde çıkma ve gezme
Soran+1 yılyok ya korona var zaten bir de boşanmadan normal arkadaşım da olsa gitmem bir yere
- +1 yıl
Doğru karar😏
- +1 yıl
Nafaka madafaka
+1 yılNiye verdi mahkemeye seni?
012 Yorumla
Soran+1 yılAilesiyle ailem kavga etti, bir de çok baskıcıydı her şeye karışıyordu kavga ediyorduk. Çok da kıskançtı inat etti dava açtı
- +1 yıl
işte aileler birbirine girmemiş olsaydı bi nevi devam ederdi, adam senle uğraşamamış demek ki, muhtemelen kıyafet olayından dolayı birde adamı inada bindirmişsin çok kızdırmışsın demek ki
Soran+1 yılTakıntı hastalığı da vardı kendisinin. Annesi de çok terbiyesiz biriydi gaz verdi böyle oldu
- +1 yıl
İşte aileler burada yapıcı olmak yerine yıkıcı olmasa iyiymiş bence yaşam tarzlarınız birbirinize uymuyor muhafazakar mı aile karşı tarafın
Soran+1 yılYani öyle gözüküyor gibi ama annesi çok terbiyesiz ve saygısız biri
- +1 yıl
Sizi aile ayırmış zaten bence baştan beri seni istememişler.
Soran+1 yılEvet kadın beni istemedi ve hep saygısızlık yaptı
- +1 yıl
Baştan beri evlilik ofsayta düşmüş zaten ayrılman daha hayırlısı olabilir çünkü sizi rahat bırakmaz anne tarafı
Soran+1 yılHaklısın bende artık kalbimde bitirmeye çalışacağım
- +1 yıl
Hayırlısı olsun umarım herşey gönlünce olur
Soran+1 yılAmin sağol seninde
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki herşey güzellik değilmiş
08 Yorumla
Soran+1 yılama çok emek verdim ona ben
- +1 yıl
Sebebini kocana sordun mı? Neden boşanmak istiyormuş senden?
Soran+1 yılAilelerimiz birbirine girdiği için bir de onu hiç dinlememişim vs. Halbuki kendisi çok takıntılı ve baskıcı biri
- +1 yıl
Sadece bu sebepler evliliği birden bitirmek için sebep olmayabilir. Bilemedim
Soran+1 yılBir de cinsellik problemdi
- +1 yıl
Çok önemli bir problem.. demekki ondan dolayı boşanmış
Soran+1 yılAma düzelebilirdi bu? Beni bırakması mı lazımdı? Seven insan böyle bir şey için bırakır mı
- +1 yıl
Doğru seven İnsan mücadele eder çözüm yolu arar. Ya sevmiyordur ya da mücadele etmeye değer görmüyordur
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Belki baska biri vardir
01 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum inat etti dava açtı
Her şeyin güzellik olmadığını anlarsın umarım
05 Yorumla
Soran+1 yılOyle olmadigini zaten biliyorum
Soran+1 yılİsine bakar mısın gece gece laf sokmaya mi geldin? Düzgün konuş ya da yazma kardeşim
+1 yılOlayı hala güzellik sandığın için bu böyle
08 Yorumla
Soran+1 yılGüzellik sanmak değil çok da emek verdim ayrıyetten
- +1 yıl
Ama hala güzel olduğun için vazgeçilmez sanıyorsun kendini
Soran+1 yılAlakası yok, ben çok emek verdim onun için ailemi karşıma aldım
- +1 yıl
Sorduğun soruda emek kelimesini bile kullanmamışsın ama neyse
Soran+1 yılŞimdi kullandım yetmez mi? Ne fark eder yani
- +1 yıl
Ben söyleyince inkar ettin sadece
Soran+1 yılEtmiyorum inkar falan. Anlatıyorum işte olayları.
- +1 yıl
Peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılGay oldugunu fark etmistir
00 Yorumla
+1 yılÇok ilginç böyle biri bırakılır mı ya
02 Yorumla
Soran+1 yılanlam veremiyorum inat etti benimle
- +1 yıl
Merak ettim neyi kaybetti
+1 yıltrol güzelmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılTrol değil
Ayrılarak en iyisini yapmissin
014 Yorumla
Soran+1 yılneden ki
Soran+1 yıldoğru ama işte canım acıyor
Soran+1 yılHaklısın...
Soran+1 yılOnu gerçekten seviyordum yaşını bile sakladı benden. Ailemi karşıma aldım kaçtım onunla. Çok zoruma gitti
Soran+1 yılHaklısın en önemlisi de saygı
Soran+1 yılhaklısın
Aşk İlişkileri konusunda 945 cevap paylaştı. 23 yaşındamısın?
05 Yorumla
Soran+1 yıl22
Soran+1 yılHatalarım var yok demiyorum ama iyi niyetliyim, kendi halimde insanım büyük problemim yok Allah a çok şükür. Bir de ben 22 eşim 37 yaşında
Soran+1 yılne büyüsü ya saçmalama
+1 yılNe güzel işte
04 Yorumla
Soran+1 yılneresi güzel
- +1 yıl
Bakış açısıni değiştir
Soran+1 yılnasıl yani
- +1 yıl
Özele gel anlatam
Aldatıyor olabilir
00 YorumlaAldatıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. Biktirmisindir
00 Yorumla
+1 yılBaska biri var
010 Yorumla
Soran+1 yılöyle bir şey yoktu
- +1 yıl
Ozmn cok egolusun sen kendini bisi zanediyorsun
Soran+1 yılHayır egolu değilim asla. Kendisi çok kıskançtı ve sürekli tartışıyorduk bu konuda
- +1 yıl
Ailesi ile ailen niye kavga etti
Soran+1 yılAnnesi çok terbiyesiz bir kadındı sürekli ailemi arayıp anlamadan dinlemeden beni kötülüyordu ailem de daha fazla dayanamayıp küfür etti
- +1 yıl
Orasini bilmem artik hayırlısı
Soran+1 yılsağol
- +1 yıl
KS de akil almaya kes ve sil ksegi
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Çünkü burdakilerin hepsi niyeti bozuk insanlar
+1 yılYanlış yapmış:)
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Beğenilen biriyim ama kocam benden vazgeçti. Neden umursamaz davranıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım