Kocam eskiden beni umursamazdı takmazdı şimdi neden devamli yanımda olmaya çalışıyor?

Biz ıkimizde birbirimiz sevmeyerek evlendik ailelerimiz zoruyla evleneli 1 seneye olucak nerdeyse ilk evlendigimiz boyna kavga ederdik yatak olayımız yok o kendi yatağında ben ise başka oda yatarım boyna dışara kizlar yanına giderdi umrumda değil bana bulaşmasinda ne yaparsa yapsin diyordum boşanmaya düşünüyoruz ıkimizde birbirimize karışmazdık ama 1 aydır peşimde resmen yemeğe gidelim gezelim diye etrafımda dönüyor neden bilmiyorum bir evde iki yabancı gibiydik şimdi ise benle samimi olmaya çalışıyor bazen eve yatılı misafir gelince onu odası kalmak zorunda kalıyordum kendime yer yatağa yapıyordum oda kendi yatağında yatardi şimdi ise boyna bana hediyeler alıyor dışarda gezelim tozalim diyor

Güncellemeler
1 yıl
Biz kocamla kardeşlerimiz kaçtığı için meçbur evlendik ama ben ailem beni zorladığı için ailemle konuşmuyorum maddi durum düzeltme bekliyor bide ortam durulmasın kendisi kadın düşkün sevgililer var bana dokunmasın diye göz yumuyorum zaten sevmiyorumda kiskanmiyorum o yüzden ama eve getirmek yasak ama bu 1 aydır yüzüme bakmayan adam eve gelmeye başladı gel yemek yiyelim gezelim demeye başladı kendisi çok işkolik birisidir eve gelmezdi zaten işimede gelirdi
Güncellemeler
1 yıl
Ikimiz ailesi çok sıkı muhafazakâr bir aile aslında ıkimizde kurtulduk o istediği hayat yaşıyor bende öyle işime gücüme karışmıyor açıktan okumaya başladım istediğim yere gidiyorum zaten oda eve gelmezdi sadece uyumaya gelirdi koca evde görmezdik birbirimiz 1 aydır eve erken geliyor hediyeler alıyor erkencisin diyorum yoruldum diyor kizlar takilacaktin diyorum oda diyor kiz işi boş evde oturmak varken diyor biyere gidiyorum birlikte gidelim istersen dışardayken arıyor ilgeniyor off
Kocam eskiden beni umursamazdı takmazdı şimdi neden devamli yanımda olmaya çalışıyor?