Güncellemeler
1 yıl
Biz kocamla kardeşlerimiz kaçtığı için meçbur evlendik ama ben ailem beni zorladığı için ailemle konuşmuyorum maddi durum düzeltme bekliyor bide ortam durulmasın kendisi kadın düşkün sevgililer var bana dokunmasın diye göz yumuyorum zaten sevmiyorumda kiskanmiyorum o yüzden ama eve getirmek yasak ama bu 1 aydır yüzüme bakmayan adam eve gelmeye başladı gel yemek yiyelim gezelim demeye başladı kendisi çok işkolik birisidir eve gelmezdi zaten işimede gelirdi
Güncellemeler
1 yıl
Ikimiz ailesi çok sıkı muhafazakâr bir aile aslında ıkimizde kurtulduk o istediği hayat yaşıyor bende öyle işime gücüme karışmıyor açıktan okumaya başladım istediğim yere gidiyorum zaten oda eve gelmezdi sadece uyumaya gelirdi koca evde görmezdik birbirimiz 1 aydır eve erken geliyor hediyeler alıyor erkencisin diyorum yoruldum diyor kizlar takilacaktin diyorum oda diyor kiz işi boş evde oturmak varken diyor biyere gidiyorum birlikte gidelim istersen dışardayken arıyor ilgeniyor off
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Herhangi bisey oldu mu bu hareketlerinden önce
Bilmiyorum ki valla kendisi görmezdim ya işte ya da kizlar takılırdı eve uyumaya gelirdi
Neden
Sevmeye başlamış seni
Sanmıyorum etrafı büsur kiz ve bende guzeller beni ne yapsin eve sadece uyumaya gelen adam 1 aydır eve devamlı erken geliyor hediyeler alıyor dışardayken devamlı arıyor evlendiğimiz günden beri eve sadece uyumaya gelirdi beni sakın arama sorma senle ugrasamam derdi sonra kizlar takılırdı ama 1 aydir hediyeler delan alıyor ikimiz aileler baya sıkı ıkimizde birbirimiz hayatin karışmazdık
Bu nasil bi sey ya aileniz niye böyle yapti ki
Yeşilçam filmleri gibi he
Bazı filimler gerçek hayatlar alınmıştır
Ne alaka yani nasıl bir evlilik bu
Ailelerimiz zoruyla mecbur evlendik birbirimiz pek tanmazdik
Olmaz öyle yaa
Valla aslında ıkimizde ailelerimiz kurutulduk çünkü ikimiz ailesi çok sıkı her şey karışan bir aile oda bende öyle şimdi ikimiz karışan yok o istediği yapıyor bende istediğim tek tatile gidiyorum oda kafası göre takiliyor
Ben öyle hayat istemem ya Allah kolaylık versin
Amin tsk ederim
Bize ters durumlar rica ederim
Demekki sana aşık olmus
Cinsel hayatınızda mi yok
Hayır yok
Bana aşık olmaz o büsur güzel kiz var etrafı beni ne yapsın ayi
Hayırlısı
Amin