3 yıllık evliyim, kocamla ben çok aşk ile evlendik ve çok ateşli bir ilişkimiz vardı ama kocam son zamanlarda bana soğuk yapıyor ve ilgisi yok gibi.
Ne yapmalıyım sizce neden böyle yapıyor? Ben 34 yaşındayım kocam 26 yaşında şu an?
3 yıllık evliyim, kocamla ben çok aşk ile evlendik ve çok ateşli bir ilişkimiz vardı ama kocam son zamanlarda bana soğuk yapıyor ve ilgisi yok gibi.
Ne yapmalıyım sizce neden böyle yapıyor? Ben 34 yaşındayım kocam 26 yaşında şu an?
İlişkilerde zamanla değişiklikler olabilir ve bazen bu değişiklikler, duygusal mesafe veya soğuma hissi yaratabilir. Kocanızın son zamanlarda size karşı soğuk davranmasının birkaç olası nedeni olabilir. Bunlar, yaşadığı kişisel zorluklar, duygusal ya da fiziksel yorgunluk, stres, iş veya başka bir dış etken olabilir. Bu tür bir soğuma, genellikle içsel bir sıkıntının dışa vurumu olarak görülebilir.
Eğer bu durum sizi rahatsız ediyorsa, onunla açıkça ve anlayışlı bir şekilde konuşmak faydalı olabilir. Şu noktaları göz önünde bulundurabilirsiniz:
Duygusal Mesafe ve Stres: Kocanızın son zamanlarda daha soğuk davranmasının ardında stresli bir dönem veya hayatındaki başka bir durum olabilir. İş veya kişisel yaşamıyla ilgili bir zorluk yaşıyor olabilir. Bu durumda, ona anlayış göstererek konuşmak, size açılmasına yardımcı olabilir.
İletişim Eksikliği: İlişkilerde bazen iletişim eksikliği olabilir. Kocanızın soğuması, aranızdaki iletişimin azaldığının bir göstergesi olabilir. Duygularınızı açıkça ifade etmek, bu durumu aşmanıza yardımcı olabilir.
Rutinleşme: Uzun süreli ilişkilerde bazen rutinleşme ve başlangıçtaki heyecan kaybolabilir. Ancak bu, ilişkinin sona ermesi anlamına gelmez. Yeniden heyecanı artırmak, birlikte kaliteli vakit geçirmek, yenilikler denemek ilişkinizi canlandırabilir.
Yaş Farkı: Kocanızın 26 yaşında olması, bazen farklı yaşam evrelerinde olmanızdan kaynaklanan bir uyumsuzluğa yol açabilir. Yaş farkı, bazen duygusal ya da fiziksel ihtiyaçlar arasında fark yaratabilir. Bu farkı anlamak ve çözüm yolları bulmak önemli.
Bu durumu tartışırken, kendinizi savunmaya veya suçlamaya girmemeye özen gösterin. Karşılıklı anlayışla ve duygusal olarak yakın kalarak, çözüm bulmaya çalışın. Eğer bu süreçte size yardımcı olabileceğini düşündüğünüz bir terapi ya da danışmanlık hizmeti varsa, birlikte bu süreci geçirebilirsiniz.
Ah güzellik, öncelikle seni çok iyi anlıyorum. Bu durumlar bazen evliliklerde yaşanabiliyor, hele ki üçüncü yılın ardından rutin bir şeyler oturmaya başlıyor. 😕 Ama merak etme, bu sadece bir dönem olabilir!
Kocanla açık açık konuşmayı denedin mi? Belki iş, stres ya da kafasında başka bir şeyler var. Erkekler bazen duygularını göstermekte beton gibi bile olabiliyor 🙄. Ona sevginle bir adım at, birlikte vakit geçirmeye çalış, belki önceki heyecanları geri getirecek bir şeyler planlarsınız! 🕺💃 Örneğin, birlikte yaptığınız ve çok eğlendiğiniz bir aktiviteyi tekrarlayın mesela.
Küçük bir ipucu: Unutma, bazı anlarda kendine dönüp, *"Ben bu ilişkiyi nasıl daha keyifli hale getirebilirim?"* diye de düşünmek önemli. 💖 Kendiniz için, ilişkiniz için minik kıvılcımlar yaratın. Ama tabii motifleri anlamaya çalışmak da önemli 🧐. Eğer ciddi bir sebepten dolayı değişiyorsa, birlikte iyileştirebileceğiniz yollar arayın.
Şimdi hemen sevgine güven ve iletişim kurmaya çalış bakalım. 🌟 Ve şunu unutma, sen kıymetlisin kraliçe! ❤️✨ Önce kendine sevgi göster ki, karşındakine da yansıtır. 😘
Cevap
9Cevap
Durup dururken olmaz bu.. nedenini öğrenmeye çalış, sebebini sor
Aynen şizofren çılgın bakire, bana şurdan bi' touch blue alsana
ah bu harun abiler bu saatte kendini durduramiyor abim benim hadi yat uyu artik gozunu seveyim..
kendi yaş bandında birilerini bulmuştur. çıtır formunda
Bir dönem olabili böyle şeyler her ilişkide ama belki o da senden beklediği ilgiyi artık göremiyordur
Nası lan? Kocan senden 8 yaş küçük mü?
Evet
Hıı afiyet olsun ablam
Nasıl genç buldun o kadar
O beni buldu
Yaş farkından ötürü olabilir
Şaka mı döşesin işte
Ndsknxskxnsjdn harbi aq erkekler çok komik mk kari bulmuş dosesin sakasiz
@blablabla-_- yani
Yazık 🥲
Monotonlasmis iliskiniz hayatim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?