Bir buçuk senelik evliyiz.. bu aralar işleri yoğun çok çalışıyor ama eskiden her yattığımızda sarılır uyurdu şimdi ben gelmeden uyuya kalıyor sarılmıyor. Eve gelince ya uzaniyor ya telefonla oyun oynuyor. Ben kızınca 10 dak oynadım diyor halbuki bir saattir oynuyor … çok üzülüyorum bu duruma artık
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hani erken uyumasına yapacak bir şey yok tabi o normal ama oyun oynamak yerine sana vakit ayırabilir
Evlilikler bir süre sonra monotonlaşıyor zaten03 Yorumla
Soran1 yılYani dimi bende uyumadım demiyorum ama iki saat oturucaz onunda oyun oynamakla geciriyof
Soran1 yılTskler
En İyi Cevaplar
1 yılKafasını bir şeylere takıyordur. Sen gelmeden uyuyakalıyorsa çok yorgundur. İlgi göster adama. Suçlamıyorum, yanlış anlaşılmasın ama daha da özenli davranmalısın. Yatağınızı soğutmayın.
015 Yorumla
Soran1 yılNeden hep biz kadinlar çaba göstermek zorundayoz… Bizimde işimiz hiç bitmez evde.. biz ilgi isteyince kötü oluyoruz. Ama hep biz göstermemiz gerekiyor 😏
- 1 yıl
Yanlış düşünüyorsun. Hep sen ilgi göster demiyorum. Belki zor bir dönemden geçiyor, biraz ilgiyi yükselt diyorum. Hep ilgi gösteren taraf sen ol demiyorum ki. Birbirinizi bazı zamanlarda domine etmeniz gerekebilir. Belki o zaman bu zamandır manasında dedim. Yoksa tek taraflı hiç bir şey uzun sürmez zaten.
Soran1 yılBen herzaman soruyorum bakıyorum işten sonra suratı asık dün mesele sordum iş çok dedi.. uzandı anlarım.. ama uyumadiginzamanlae hep telefon başında 🫤
- 1 yıl
Ben iletişim taraftarıyım. Konuşmalısın, hoşuna gitmeyen durum var, konuş. Sevmediğin huyu mu var, konuş.
Burada ana tema, konuşabilmek.
Konuşabilin arkadaşlar. İnsanız, iletişim kurmayı sadece konuşmakla becerebiliyoruz. O yüzden bu yönümüze ağırlık verin.
Soran1 yılDiyorum söylüyorum bir iki defa yapıyor sonra yine aynı.. ev işi kayın işiymiş. Kendisi sabahtan ise gittiği için evislerini kpcümsüyor 🫤
- 1 yıl
Yanlışlarını düzeltmeli. Elimden bir şey gelmez. Bu konuda da adamın haksız yani.
Soran1 yılAynen öyle … evisleri ne var bunda diyor mesela iki tabak götürüyormuşum. Yemek yapıyoruz masaya da 20 kez git gel yapıyoruz onuda görmüyor iste
- 1 yıl
Ablacım işin zor. Konuşmaktan başka çaren yok. İlerisi kötü çünkü. Boş beleşe olumsuz kelimeler kullanmak istemem.
Soran1 yılAnlamak istemeyene davul zurna az mı öyle bir söz vardı 😏
- 1 yıl
İnsanın anlaşılmadığı yerde tutunması zor oluyor. Allahj kolaylık versin. Çocuk oyuncağı da değil.
Soran1 yılAmin sagolasin…. hani evde olursam anlarım ama bende çalışma biriyim biraz anlayis
- 1 yıl
Ona güzel güzel anlatacaksın abla. Elden başka bir şey gelmiyor maalesef.
Soran1 yılÖyle Neyazikki.. tskler yorum için
- 1 yıl
Huzurlu günleriniz olsun.
Soran1 yılSizinde.. tsk ederim
1 yılerken havlu atmış.
ona telefonla oynama deme , yanına çağır , iş yapıyorsan yardım iste , sırtım ağrıyor masaj yap de ilgi iste. sonra oynarsın kocam erkeğim de07 Yorumla
Soran1 yılİşten geliyorum akşam bende masaya bile yardım etmiyor herzsman demem lazım 🙄 işten gelmişim bende yorgunum biliyor
- 1 yıl
heh işte. aşko kuşko gibi konuşup her işe ortak etmelisin. ölüyorum şuram ağrıyor buram ağrıyor de. ama nazlanarak tatlı dille. bir süre böyle yap
Soran1 yılDeniyecegim.. ama yapıyorum arada baktım her defasında aynı bıraktım bende
- 1 yıl
bırakma. kendi haline bırakırsan evde yalnız kalırsın
Soran1 yılErkek olarak onu siz daha iyi anlarsınız …
- 1 yıl
hemde evli bir erkek :)
onu rahat bırakma. olabildiğince yapış. ev işlerine ortak et , sürekli mız mız ol, güçlü kadın olmayı bırak.
hasta ol ilgi iste. sırnaşık bir kedi gibi olmalısın.
Soran1 yılKaç defa diyorum herzaman aynı şeyler yay bıktım bende demeyi bıraktım. Bende işten geliyorum masayı hatırlıyorum bir yardım et diyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
28Cevap
- Diğer konusunda 97,3b cevap paylaştı.
u 1 yılboşanın bence,.
00 Yorumla - Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
s 1 yılYatınca sen sırnaş sarıl. Eline telefonu alınca dikkatini çekmeye çalış. Ha yine olmuyorsa karşına al konuş
02 Yorumla
Soran1 yılBazen öyle yapıyorum iki dak darılıyor sonra yine elinde telefon 🙄
- 1 yıl
Ay o zaman işin zor
Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yavaş yavaş monoton lasiyo işte böyle ilerde kahveye gitmeye başlar
01 Yorumla
Soran1 yıl🙄
Diğer konusunda 931 cevap paylaştı. Yorgun olduğu içinde olabilir hanımefendi karamsar olmayın
06 Yorumla
Soran1 yılOzaman eleofnda kurcalamain öyle değilim? Bende bakarım telefona sonra o gelince bırakırım
Sohbet ederiz diye ama o alınca bende elime alıyorum neypaim
Soran1 yılDedim bir kaz kez 10 dak oynuyormuş aradan geçiyor bir iki saat.. birde erkekler tuvalete giderken neden telefon götürüyor? Onuda söyledim , orada sigara içerken bakıyorum dedi
Soran1 yılO hiç anlamıyor …
Sizin şu ilgi derdiniz bitmez, adam o kadar çalışıp yoruluyor ama hâlâ ilgi
02 Yorumla
Soran1 yılPardonda bizde çalışıyoruz. Hem evde hem işyerinde çalışıyorum… birde kadinlar işi hiç bitmiyor ….
Gizli Üye(36-45)1 yılnormal böyle olması zamanla daha da kötü duruma geleceksiniz. 9 yıldır evliyim.
02 Yorumla
Soran1 yıl🫤 daha iki sene bile olmadı
Cevap sahibi1 yılne diyebilirim ki?
eğer canın çok sıkılıyorsa ve zaman geçirmek istiyorsan sohbet edebiliriz.
Gizli Üye(30-35)1 yılSeni s.. kmek istemiyor mu.. ya da sen her istediginde hayir diyorsan artik bikmistir
00 YorumlaBence sen sarıl illaki yapiyosundur ama olsun sen hep sarıl konuş onunla alttan al üste çıkma iyi olmak için çaba göster
010 Yorumla
Soran1 yılNeden ben hep alttan almak zorundayimki….
Soran1 yılHayır yani neden hep kasımlar bisey yapmak zorunda.. bende çalışıyorum ondan biraz ilgi beklemek çokmu? O gelse gönlümü alsa … hem çalışmamı istiyorum hem evde hizmet bekliyor
Soran1 yılKabul eden bir erkek gördüm.👀 teşekkürler
Soran1 yılSonra kurabiye görünce tvde sen hiç böyle şeyler yapmıyorsun oluyor 🙄 tabi kendimize hiç vakit ayırmayalım
Soran1 yılO soğuk davranınca benimde içimden gelmiyor bunlar
1 yılEvlilikler hep öyleymiş ya bi süre sonra sıkılıyomuş çiftler hep
17 Yorumla
Soran1 yılİki sene bile olmadı 😔 zaten ilk aylar kaynanalar vardı başımızda 6 aydır yalnız sayiliriz
- 1 yıl
ay çok geçmiş olsun yeni evli çifti niye yalnız bırakmazlar o da ayrı mesele zaten
Soran1 yılSorma ya uzun hikaye.. ya yeni yeni cicim ayları yaşıyoruz dedik oda böyle oldu
- 1 yıl
ebeveynler cidden çok farklı bi kafa ya bi zorla evlendirmeye çalışanlar bir de evlendirip yalnız bırakmayanlar valla rezillik
Soran1 yılİşte … neyoaarsin ilk önce bir iki ay dediler 6 ay oldu 🙄 neyse …
- 1 yıl
Çok geçmiş olsun
Soran1 yılSağolasın
Merhaba sanirim zor bir durum tabi hakli olarak sizde herseyin eskisi olmasini istiyorsunuz peki baska seyler degistimi hayatinizda
00 Yorumla- Diğer konusunda 919 cevap paylaştı.
1 yılÖnceden nasıldı ilgili miydi
07 Yorumla
Soran1 yılDaha ilgisiydi şimdi azaldı …
- 1 yıl
Aranızda tatsızlık oldu mu araya soğukluk girecek
Soran1 yılArada oluyor ama yine barışıyoruz. Son zamanlar bisey olmadı
- 1 yıl
Sen evde nasıldın mesela birkaç soru sorabilir miyim tespit için
Soran1 yılNasıl yani? Çalışıyoruz ikimizde akşamlar mi görüyoruz sadece … ben temizliğimi evi toplarım yemek yapar ise giderim. Gelirim yemek yeriz çay falan derken
- 1 yıl
Yorum dışı sormam mümkün mü siliniyor yorumlar seviyeli merak etmeyin engellersiniz rahatsız etmem de olırsanız
- 1 yıl
Burada mısın
- Diğer konusunda 858 cevap paylaştı.
1 yılSen ilgilen biraz daha fazla. işve cikve
06 Yorumla
Soran1 yılNiye hep biz kadinlar erkekler neden çaba sarf etmiyor? Biz evde iş dışarda iş. Yemek hizmet çay kahve.. ilgiyi de bizim gösterelim? Daha nasıl gösterelim ki?
- 1 yıl
İşte sen haklısın ama böyle bi adamla evlenmeyecektin ozmaan. baxen erkekler cok ilgidir bazısı cok ilgisiz. sana ilgisizi denk gelmiş. özel hayatınız nasıl
Soran1 yılİdare eder.. oda azaldı ilgisi azalınca … hep uyuyor …
- 1 yıl
İşte benlki de heyecanı kalmadı güzelce konuşmayı denedin mi?
Soran1 yılFiesta yokki ya oyun başında ya uyuyor 🙄 kızdım geçende sadece hep oyun oynuyorsun dedim 10 dak oynadım neolcak diyor … bir iki saat geçmiş haber yok. Sonra ben yatıyorum diye gidiyor
- 1 yıl
Sana saygısı olmalı bence. yanlış yaptıgı. detaylı konuşmak isterşm takşp edersen
- Diğer konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılanlaşılan begenmez oldu monota-on aksiyon çıkart
00 Yorumla
1 yılYa böyle devam eder ya da boşanırsın
00 Yorumla
1 yılkıyamam sana halbuki senle oynasa diii mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl7 24 senle mi ilgilenecek adam
02 Yorumla
Soran1 yıl7-22 calsiiyoruz zaten istediğim iki saat 😏
Cevap sahibi1 yılo boş vakti de senle öldürsün
Gizli Üye(36-45)1 yılÇoğu evlilikte olduğu gibi
02 Yorumla
Soran1 yılHemen ilk yıllardan böylemi oluyor
Cevap sahibi1 yılİlk aylarda bile. Artık evlilikler çok zor. Erkek salıyor kendini, kadın erkeği kalıba sokmaya çalışıyor. İkiside yanlış
Gizli Üye(30-35)1 yılDertleşelim mi canın sıkkın baya
00 Yorumla
1 yılİş yoğunluğu diyorsun bak
010 Yorumla
Soran1 yılAma bende çalışıyorum … eve gelince insan iki sohbet etmek istiyor
- 1 yıl
Peki şüpheleniyor musun
Soran1 yılYok başka bir kadinla süphelerim yok
- 1 yıl
Ozaman sen. Bir konuş güzel bir yemek yiyip başka bir derdi olabilir
Soran1 yılBen ona herzaman sorarım oda yoğunum işler çok diyor
- 1 yıl
Ne işle meşgul
Soran1 yılFirmada çalışıyor
- 1 yıl
İşi hareketlimi evrak işleri ise kafa yorucu oluyor
Soran1 yılIs hareketli
- 1 yıl
Normaldir ozaman zaten zamanla düzelir
1 yılAt gitsin
00 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. renklendirmek laızm
00 YorumlaÜzücü
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılUyuması sıkıntı ya sarılıp uyuması bile sıkıntı
014 Yorumla
Soran1 yılNormalde de çok uykuya düşkün biri.. şimdi işlerinde çok olunca …
Cevap sahibi1 yılSana zaman ayırması lazım
Soran1 yıl5-10 dak ilgilenir sonra yine telefon başında
Cevap sahibi1 yılUyarmıyo musn
Cevap sahibi1 yılBen olsam derdim noluyo diye
Soran1 yılDedim geçenlerde.. 10 dak oynamışım diyor. Aradan 1-2 saat geçiyor haberi yok
Cevap sahibi1 yılBir buçuk sene senden soğuması için çok kısa değil mi ya
Soran1 yılBend şöyle düşünüyorum ondan üzülüyorum
Cevap sahibi1 yılBiraz cilve felan yap dikkatini çek
Cevap sahibi1 yılBirlikte olmak istemiyor mu hiç?
Soran1 yılOda artık azaldı eskiden daha istekliydi şimdi pek değil.. uyuya kalıyor hemen
Cevap sahibi1 yılBaşka biri olabilir mi
Soran1 yılYok sanmiyotum
Cevap sahibi1 yılSen yanında yatarken bunu nasıl istemez çok acayip
Gizli Üye(18-24)1 yılYaşlarınız kacc
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıldaha çok erken
00 Yorumla
1 yılSenden dolayıdır
011 Yorumla
Soran1 yılBenden niye
- 1 yıl
Aynı şekil davranırsan gece o da bıkar.
Soran1 yılNasıl davranayım yemeği ayağına çayı ayağına geliyor.. bense yorgun olduğum halde
- 1 yıl
Başka şeyler yapman lazım. Yemek çay ile sınırlı tutma.
Soran1 yılHmm 🫤 niye ben onuda cabalamasingerekmiyirmu
- 1 yıl
Erkek biraz daha duygusal olur
Soran1 yılHahah kadinlar daha duygusal demek istediniz herhalde
- 1 yıl
Hayır erkek kadın bana ilgi göstermiyor düşüncesine kapılırsa daha geri dönüş olamaz.
Soran1 yılDiyorsunuz yani yemek yapma kadınlık yap
- 1 yıl
E yani tabi ki.
- 1 yıl
Haftada kaç kere yanaşma oluyor mesela
1 yılİlgi az diyosun
05 Yorumla
Soran1 yılEvet ilk zamanlar gibi değil.. dünde çok çalıştı geldi , uyudu uyudu , kalktı yemek yedi yatağa gitti …
- 1 yıl
Yani çözümü buradan bulamazsın zor ilişki koçu belki sana bir şeyler tavsiye eder ama tavsiyelerle de ilişki yürür mü bilemem sen de aynı şekilde tepki ver belki etkisi olur bilemiyorum
Soran1 yılÖyle denicem… bend umursamiycam diyorum ama bakıyorum mecbur yemek hizmet yine ben yapıyorum
- 1 yıl
Yemek yapma hizmet etme
Soran1 yılBazen yapmıyorum zaten uzun çalıştığımız zaman … borçlardan açar hergün dışardan olmuyor
1 yılİhmal ediyor mu çok
011 Yorumla
Soran1 yılYani ev arkadaşından farklı değiliz
- 1 yıl
Konuşmayı denedin mi
Soran1 yılGeçen dedim telefonun şarjı azalmış şarja takinca yanıma geldi.. dedim Allah tam şarj bitti yoksa yüzünü göremicez dedim. Sen yanlış anlıyorsun falan dedim hiçte öyle değil geliyorsun teledfon dedim herzaman.
- 1 yıl
Haftada kaç oluyor. anlatmak istersen dinlerim
Soran1 yılHergün diyebilirim…
- 1 yıl
Hergun birlikte oluyor musun
Soran1 yılYok canım öyle değil
Soran1 yılYani telefon Hergün aynı konu
- 1 yıl
Birliktelik ne sıklıkla
Soran1 yılFazla değil son zamanlar iyice azaldı …
- 1 yıl
Sen napiyon peki
Etkilemeye calıs
00 Yorumla
1 yılo zaman aldat
00 Yorumla
1 yılStreslidir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeks azaldı mı baya
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında