Merhaba herkese benim 9 aylık bir evliliğim var birbirimizi 2 senedir tanıyorduk ve severek evlendik ben 21 eşim 25 yaşında evliliğimizin sadece balayı dönemi çok güzel geçti ondan sonra benımle fazla ilgilenmedi ben yanına gitmeden o gelmiyordu son aylardır artık ben yanına gitsemde istemiyor yatakları bile ayırdı çok sıcak yatamıyorum diyor 1 aydır salonda yatıyor bende ben senin kız kardeşinim galiba aynı evde kardeş kardeş yaşıyoruz ne güzel dedim sinirlendi kapıyı çarptı çekti gitti ben aramızdaki bu olay beni çok üzüyor her gece ağlıyorum lütfen bu durumu daha önce yaşamış evli arkadaşlar cevap yazsın ne yapabilirimki evliliğim düzelsin onu kaybetmek istemiyorum gözü dışarıda falan değil eminim işten eve evden işe 5 dakika geç kalmaz ama bana karşı çok soğuk sanki ben onun karısı değilim gibi davranıyor bu durumu nasıl düzelticem güzel yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Cevabın nedir?
Kendine bak bakımlı ol bide nasıl salon da yatabilir ya bu ne cesaret tek yatamıyorum korkuyorum de o salon da yatıyorsa git yat yanına uyanıkken istemiyorsa o uyuyunca gir yanına yat yani bana saçma geldi biraz o istemedice zorla o zaten vazgecicek yine kabul edicek yavaş yavaş ne bilim birazcık tatlılıklar yap kadınlığını kullan TV izliyor ya da kitap okuyor seninle ilgilenmiyormu bı yarım saat bekle izlesin ya da okusun sonra geç otur kucağına sarıl boynuna öpmeye başla başta istemeyebilir sen inme yine kucağından sonra pes edip karşılık vericektir zaten her şey senin elinde severek evlenmişsiniz bide karısısın sen onun dayanamaz sana ve evde giyimine de dikkat et yani böyle diyince hani düğüne gider gibi giyin demiyorum ne kadar açık giyinirsen onun o kadar çok dikkatini çekersin bakımlı ol. Bide belki geçim sıkıntısı ya da sağlık sorunu varsa da olabilir belki sana yansıtmak istemiyordur otururken gir koynuna yat omuzuna sor yavaş yavaş her şeyi uykummu var diyor bnmde var de yat yanına ama tek yatırma onu korkuyorum de zorla beraber yattın inşallah faydalı olmuştur Rabbim yardımcınız olsun inşaallah düzelir...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel olarak bir sorunu yoksa eşinin, bunu yapmasının sebebi onu kızdırmışsızndır. ama büyük olasılıkla cinselliği falz olmayan daha doğrusu sevmeyen birisi olabilir. Eğerki cinselliği çok sevmiyorsa o zaman biraz rahat bırak, yok seviyorda uzaksa o zaman sana bir konuda küsmüştür aşırı ve sebebini ne yap et öğren ve özür dile bir daha yapma. o zaman düzelir.
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim istediğim bana değer versin karısı olduğumu hissettirsin arada o bana sürpriz falan yapsın beni mutlu etsin benım hayalım buydu ama bunların hiçbiri olmadı ben onu mutlu etmek için herşeyi yapıyorum genede olmuyor ve o benı mutlu etmek için hiçbirşey yapmıyor
Cevap sahibi+1 yılsen senin beklentilerine göre onu mutlu etmeye çalışıyorsunda ondan. Oda kendi beklentisine göre sana öyle davranıyor. Kısaca kendine göre değil ona göre yaşamalısın oda sana göre yaşamalı. Aksi halde madem kendine göre yaşayacaktın karşıkinin beklentilerini hiçe sayıp ben bunu beklemiyordum ben bunu istemiyorum diyordun o zaman neden evlendinki? git bekar hayatı yaşa.. Evlenmek kendinden ödün vermeyi gerektirir. Elbette sürekli tek taraflı ödünde verilmez bir karşı yaptırımı olur herşeyin
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılYorumlara baktım. Kocanın bir sıkıntısı olduğu açık belki seninle ilgili ya da değil. Bana göre bunu farketmene rağmen kocana laf sokman olmamış. Onun yerine bir derdin mi var bir sıkıntın mı var diye sorsan daha pozitif bir yaklaşım olurdu en azından pozitif bir tepki alabilirdin. Korkuyorum ediyorum yanıma gel desen adam da salak değildir anlayacaktır. Bence en iyisi, kavga eder bir şekilde değil gayet sakin ve pozitif bir şekilde (laf sokmadan) kocanla konuşman olacaktır. Kocanın ailesi ile aran nasıl?
00 Yorumla
+1 yılkardeşim 7 yıllık evliyim ama dediğin gibi bir şey hiç yaşamadık bazen bende gidip kanepede yatıyorum ama 2 çocuk var ve sığamadığımız için sizin ki gibi yeni evliyken sarılarak uyuyorduk bir gariplik var ama ne olabilir aklıma iyi bir şey gelmiyor gelen şeyler hoşuna gitmeyebilir. vesvese de düşürmek istemem içine
22 Yorumla
Soran+1 yılHarap oldum artık ya
- +1 yıl
çok zor bir şey gerçekten Allah sabır versin
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
58Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.
+1 yılO adam dan hayır gelmez sana gadasi
00 Yorumla
+1 yılaçık açık soğudun mu diye sor bu şekilde devam edeceksen ayrılıcam de kendinizi böyle bir belirsizlikte bırakmayın bir sorunu varsa söylesin sıcak diyip yanında yatmaması sana saygısızlık bunu kabul etme sorunu varsa anlatsın
21 Yorumla
Soran+1 yılSöylüyorum sana daha napabilir im diyorum bana karşı birşey yapmanı isteyen kim gibi cümleler kuruyor daha ayrılma kelimesini sarfetmedim onun ailesi beni kızları gibi seviyor bende onları belki bu olayı onlara dillendirmek doğru olur
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Cinsel bir problemin varsa (vajinismus, isteksizlik) bikmis olabilir ya da onda erken bosalma gibi bir sorun varsa utanıyor ve kendine kızıyor olabilir.. Bunun haricinde bu kadar erken bıkmak normal değil bence. Sevmediğini mi anladı yoksa evlilik sorumluluğu mu adamı depresyona soktu,?
21 Yorumla
Soran+1 yılSeviyor biliyorum belkı evlılık sorumlulugu
+1 yılbunu sana izah etmek icin evli olmak gerekmiyor belliki bazi sorunlari var sana acamiyor konusarak halledilmeli baktin hala ayni kadinlik yapma ozaman yanaşır vurdum duymaz ise sende oyle davran hala ayni ise baska çozumler ara ayrilayim bosanayim deme hemen sabr
20 YorumlaBu durum bir çok evlilikde olur. Hanımlar şunu kafalarına mutlaka sokmalıdırlar, hiçbir zaman evlenmeden önceki heyecan ve ilgi evlendikden sonra devam etmez.
Erkekler işindeki stresden , büyük şehirde yaşıyorsanız oranın stresinden ya da iç dünyasındaki sorunları yüzünden hanımlarıyla biraz ilgilenmese , hanımlar hemen "biz seninle kardeş olduk"demeye ve endişelenmeye başlarlar.
Dizi filim falan seyrediyorsanız ya da aşk romanları okuyorsanız terketseniz iyi olur.02 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu kişide bu durum var diyorsun yani
şimdi öncelikle aklından şunu bir sil eşinim ben senin ve ilgilenmek zorundasın. kimse hiçbirşey için zorunda değildir. adamın belki farklı sıkıntıları var psikolojik olarak. zamana bırak ve gülücük dağıt morel ver ne istiyorsa onu yapın bir müddet
hemen afra tafra artistlik moduna girmeyin10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Etkilemeye çalış yani uyku vakti yanına git falan kovacak değildir
21 Yorumla
Soran+1 yılKovmuyor zaten kendisi kaçıyor uykum var yorgunum falan yalan soyuluyor demeyelim ama bahane uyduruyor ama neden uyduruyo onu öğrenmem lazım
+1 yılBence sizde bı sorun vardır. bir erkek gözü dışarda değilse, başka bı kadın yoksa, ya da gay filan değilse ve karısıyla artık birer kardeş gibiyse kadında vardır bı sorun. biraz kendinizi eşinizle karşı albenisi olan elbiseler giyin, biraz kur yapın, yatakta Kızılay'a kan verir gibi yatmayin. adam sanırım artık sıkılmış ve artık sizinle ilişkilerinden zevk alamiyor büyük ihtimal
00 Yorumla
+1 yılNeden bunu esine sormuyorsun? Neden tatli tatli yaklasıp "bir sorun mu var?" Demek yerine laf sokuyorsun. :)) birakin bu üsluplari. Seni sevmese evlenmezdi seninle.
34 Yorumla
Soran+1 yılCanım benim ilk başlarda çok konustum cok sey denedım ama artık bıktım hep ben ustelemkten acıkcası sabrım doldu
- +1 yıl
Canimm. Cok zor bir durum anliyorum seni. Eğer konuştuysan onunla ve sonuc alamadiysan simdiki asama ailesine anlatmak olur
Soran+1 yılEvet bugün son kez güzelce konusucam eşimle sonuç alamazsam ailesine anlatıcam yapıcak başka birşeyi im yok
- +1 yıl
Senden cikar mesele zaten :)) bosver takma kafana. Bunlar duzelir
+1 yılBilmediğin bir sıkıntı vardır. o kadar uğraşıyorsun burdaki insanlara bakıp da hatayı kendinde arama. insanlar konuşa konuşa anlaşır. bir zahmet söylesin problem ne ise.
Bir de ben de kanepede yanında yatacağım de.12 Yorumla
Soran+1 yılBugün son kez gönlüne gidicem dedğinide yapıcam olmazsa artık benden gunah gider
- +1 yıl
Hayırlısı olsun hakkınızda. sıkıntı neyse bilmek hakkın. senden kaynaklı bir sorun varsa bile bileceksin ki düzelteceksin.
+1 yılcanim hicbisey yapmana gerek yok ama bence gitt yataginda uzan ve telefonda mesajlasiyomus gibi yap surekli o uzulsun seni kaybettigine bak bakalim kiskancliktan nasil oluyoo
138 Yorumla- +1 yıl
yalandan mesajlasiyomus gibi yap surekli gul zaten deliricektir
- +1 yıl
umursamaaa bence onuu
Yanlış anlaşılmaya yol açabilir bence. haklıyken haksız durumuna düşer.
- +1 yıl
hicbisey olmaz elinde kanit yokk kocasi ona iftira aticak sonra karisinin haksizlik yaptigini dusuncek ve hersey eskisi gibi duzelcek merak etme bisey olmaz
- +1 yıl
bu sefer ona inanmadigi icin kRarisi sinir olcak ama kocasi essek degilse gonlunu alir heralde
- +1 yıl
:/ ben aynı düşüncede değilim bu sefer daha da soğuyacak. kafasında şüphe olacak. aksine kendine eskisinden daha çok bakmalı, kendi kendine kaybetme korkusu geliştirir
- +1 yıl
belkide ama korkmasina gerek yok hic bir zMan kadinlar gucludur her zaman gulmelisin ve kadinlarin bir erkege hic bir zaman ihtiyaci yokturr herseyi kendi kendimize haleden biriyiz unutmayin bunu kizlar
- +1 yıl
Doğru diyorsun ama evlilik sorumluluk gerektirir. boş bırakırsan başkasına gidebilir diye düşünüyorum acı gerçek :/
- +1 yıl
gitsinn. baska erkek mi yok bosa gitsun
- +1 yıl
hic bir zaman size deger vermeyen icin uzulmeyinn her zaman basinizi dik tutun sizi kaybeden uzulsun utansin cani yansin gebersinnn
- +1 yıl
:)) çok hoşsun ama seviyor sevmese umursamaz zaten
- +1 yıl
bosverrr kendini bir gereksiz icin hirpalamaya degmez icinizden ne geliyosa onu yapin istediginizde gulun istediginizde aglayinda istediginizde korkun sasirin dibine kadar uzulun ama bunu baskasi icin degil siz istediginiz icin yapinnn
- +1 yıl
biri gider biri gelir en guzeli ki bunun yalnizliktir kafan dagilir rahat olursun
- +1 yıl
sakın böyle bir şey yapma
- +1 yıl
Haklısın inşallah yapabilir.
- +1 yıl
burcun neee amannn birisi icinn kendini mi uzuceksin pehh yemekler daha guzel tek asik oldugum sey yemek
- +1 yıl
:DDD ikizler :)
- +1 yıl
benimdr yay😂
- +1 yıl
yaylar çok eşliymiş.
- +1 yıl
derken😂
- +1 yıl
Ben boğa olduğunu düşünmüştüm yemek aşk deyince :))
- +1 yıl
him😂😂😂
- +1 yıl
Gençliklerinde biraz flörtçü yaşamayı sever, eğlenmek ve yeni insanlar tanımak güdüsüyle, oradan oraya koşar. Sosyal yaşamı çok hareketlidir. Gençlik döneminde yaşadığı maceraların sonu genelde hüsrandır. Açık, iyimser, hayat dolu genç Yay kadını, kandırılmaya müsaittir. Büyük darbeler alsa da, bunlardan daha güçlenmiş şekilde, geç bile olsa, sağ salim çıkmayı bilir. Cinselliğe düşkün, enerjisi yüksek, fantezileri boldur. Anı yaşamayı tercih eder. Erkeğinin önderlik etmesini tercih etmez. Evlilik konusunda acelesi yoktur. Er ya da geç kendisine değer veren, onu kısıtlamayacak, hareketli hayatını ve inişli çıkışlı ruh halini dengeleyebilecek uygun eşin onu bulacağından emindir. Yay kadınıyla yapılan bir evlilik asla monoton olmaz. Neşeli, vurdumduymaz, gerektiğinde sorumluluklarını bilen bu hoş kadınla hayat eğlenceli geçecektir.
- +1 yıl
simdi patates kizartmasi yiyicem😂
- +1 yıl
tek kişiye bağlı kalamıyorsunuz.
- +1 yıl
cinsellige duskun degillerdir😂
- +1 yıl
sacma sacma seyler yazmislar
- +1 yıl
ama seyahat seveeim yemek severim etrafimdakiler cok tuhaf ve degisik dikkat cekici gizemli oldugumu soylrrler pehh monotonluktan sıkilırim eglenceli oldugumu soylerler o kadar amaa ben en cokk yemekkk asigiyim
- +1 yıl
bide kandirilmaya musait degilim ama kimsede umrumd olmz herseyi cabuk sezerim 4 sene birini isletmistim erkekleri telefondan salaklarin ruhu duymuyodu😂
Soran+1 yılArkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler
- +1 yıl
lutfen uzulme ve bugun yenibi sayfla acc unutma senin kimseye ihtiyacin yokkk
- +1 yıl
guclu durmalisinnn
- +1 yıl
en iyisi benim gibi umursamaz oll kafam rahat olur
- +1 yıl
ve sunu unutma sen kendini iyilestirmessen kimse seni iyilestirmez
Soran+1 yılSon kez gönlüne girmeyi deniceyecem olmazsa artık. Yapıcak baska bİr sey yok
- +1 yıl
bosver birak o senin icin ugrassin esinle senin burcun ne
Soran+1 yılİkimizde yengeç
- +1 yıl
him ikinizde duygusal
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu çogu evlilikte vardır ayrı yatmalar , eşin belliki 2 kişi yatmaya alışık degil görünen bu onun için üstüne çok gitme ama böyle devam ederse de sogukluk giriyor sabır edin lütfen
20 Yorumla
+1 yılBelki başka sorunları vardır sen de sitem etmeden sor, ılımlı davran. Hep hatayı onda arama. Olabilir böyle şeyler her gün mutlu, canım, cicim olamazsınız sonuçta.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten güzel davranıyorum
Böyle evlilik şekli yok ben 10yillik evliyim bende sıcaktan şikayet ederim ama en fazla yorgansiz yatarım ayrı oda da falan yatmak bildiğin okuzluk bu herifin aklı başkasında kalmış sıkıntı büyük yakın zamanda patlak verir zaten böyle evlilik yururmu biz hatuna hergun sirdasalim millet cekyatta yatsın..
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah öyle değildir
+1 yılbende benzer durumları yaşadım , hala da yaşıyorum .
bir sürü nedeni olabilir böyle davranmasının. senden kaynaklı , kendisinden kaynaklı , iş yerinden kaynaklı.
pat diye çözülecek bir şey değil ...00 Yorumla
+1 yılbak isteklerinde haklsıın ama üslubun yanlış.
kız kardeşinim demek nedir ya? üslubunu düzelt ve tatlı dille söyle. üzülüyorum de kendimi yalnız hissediyorum de. seni seviyorum de. bir şeyler söyle11 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim onları çok en son sabrımı taşırdı
+1 yılsebebini bilmiyorum ama, kurtarmak için elinden geleni yapmalısın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu işte bir iş var. Bu nasıl evlilik ya, erkek dediğin ayrı yatar mı. Kadın istese kıyamet koparır. Yok sıcak, yok yorgunum bunlar bahane. Bilemedim aklıma en kötüsü geliyor sadece
215 Yorumla- +1 yıl
Neymiş en kötüsü
Cevap sahibi+1 yıl@ÖmerrKaYsErİ38 günümüz hastalığı aldatma tabiki. Erkek ayrı durmaz normal şartlarda
- +1 yıl
:) Günümüz hastalıgı iyiymiş Ben bu yüzden evlenmek istemiyorum işte
- +1 yıl
Siz yaş itibariyle olgun bir bayana benziyorsunuz evlilik hakkında görüş ve önerilerinizi alabilirmiyim yanlış anlamazsanız size özelden yazabilirmiyim
- +1 yıl
@ÖmerrKaYsErİ38 aynı muhabbet :D komik.
Cevap sahibi+1 yıl@ÖmerrKaYsErİ38 çok beklersin
Cevap sahibi+1 yılGünümüz hastalığı olması bu durumda da görüldüğü gibi erkekler, senin korkmana gerek var mı bir erkek olarak
- +1 yıl
Size iyilik yaramaz
- +1 yıl
En çok kadınlar aldatıyo zaten
- +1 yıl
@ÖmerrKaYsErİ38 ne iyilik yaptınsa :D
Cevap sahibi+1 yıl@ÖmerrKaYsErİ38 sen öyle san. Soruya bak kadın mı sence yapan. Erkek işte ortada
- +1 yıl
Kadınlarda aldatıyor canım ablam
Cevap sahibi+1 yıl@ÖmerrKaYsErİ38 hiç yok değildir tabi ama erkekler fark atar merak etme
- +1 yıl
Hayır kadınlar 10 a katlar bizi
Soran+1 yılGörüşleriniz için teşekkür ediyorum ama aldattığını ıhtımal vermıyorum boyle bısey varsa direk biter zaten
Biraz daha goz alici olmaya calis kocanin karisinda..
Ve acik acik konus. Dusuncelerini ifade et.10 Yorumla
+1 yılZamana bırak üstüne düşme
Elbet kafasına dank edip ulan ben ne yapıyorum diyecek
Sende kendini çek bir süre10 Yorumla
+1 yılAklıma bir sebep geliyor ama o mudur değil midir bilemem. Özelden gelirseniz anlatırım
11 Yorumla
Soran+1 yılTakip attım mesaj atamıyorum
Erkekler 1-3ay arası böyle duygusal olabilirler kesin kova ya da balık burcudur biraz rahat bırak birkaç güne normale döner
00 Yorumla
+1 yılçok üzüldüm senin adına İnşallah düzelir çok canın yanıyordur seni anlıyorum. sence bir anda değişmesindeki sebep nedir?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir islem yapayim duzelir araniz. Buradaki abazalara da özelini anlatma.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe işlemi?
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. hayal kırıklığı yaşamış. sebebini öğrenmelisin. elle tutulur düzeltebileceğin bişi ise yap. baktın çok alakasız bişi, sal gitsin. sen örgürlüğün tadını çıkart.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden onceki senle evlendikten sonraki sen arasindaki farki fark ettiği için de olabilir
00 Yorumla
+1 yılÇekimi arttırmakta fayda var. Kendine biraz özen derim.
00 YorumlaKısıtlamalar uyguluyorsan bundan bıkmış ve soğumuş olabilir
00 YorumlaCanım özele gel ama özele gelince geldim yaz yoruma çok önemli bişey söylicem bu konuyla ilgilş
13 Yorumla
Soran+1 yılGeldim
Soran+1 yılSeviyr yetmiyor takıp attım sen mesaj yolla
Konusup sorunu öğrenmelisin buna görede tavsiye alıp uygularsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerhabalar
Bende evliyim bazen bu tur seyleri bizde yasadik...
Ama ozel konular bunlar. Ozelden konusmakta fayda var05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılBeni takiplermisiniz
Soran+1 yılNasıl takiplicem anlamadım
Cevap sahibi+1 yılProfilimi actim.. Profilime girip orda takip et var...
Cevap sahibi+1 yılTakipledinizmi
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Dikkatli ol bu aralar sakın hamile kalma
Bence senle inat uğruna evlendi çıakr yakında kokusu10 Yorumla
+1 yılErkeklerin belli dönemlerde bu tür sorunları olur ama sizinki erken başlamış biraz sabırlı ol üzme kendini. iki yıldır berber olduğun kişiyi tanımakta geç kalmışsın zamanını eşini tanımakla geçirseydin huyunu bilirdin.
10 YorumlaKuzum bosa uzup yipratiyon kendini. Birak ne hali varsa gorsun nasil davraniyosa ayni sekilde sende ona davranki ne yaptiginin farkina varsin. Kacan kovalanir
12 Yorumla
Soran+1 yılBu sefer dahaa kötü olur diye korkuyorum
+1 yılBence bu konuyu onunla görüşmelisin al karşına konuş başka yolu yok
11 Yorumla
Soran+1 yılAkşam konuşcam inşallah düzelir
- Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı.
+1 yılKız kardeşine benzetmekle hata yapmışsınız hanımefendi daha elini kolay kolay sürmez size
04 Yorumla
Soran+1 yılO konuda haklısınız ama benimde sabrım taşmıştı
- +1 yıl
Sizde haklısınız ama belki eşinizin sıkıntıları olabilir. Düğün zamanı yapılan masrafların ödemesi gibi...
Soran+1 yılEvet daha 7yıl ev kredisi ödüyücez
- +1 yıl
Bu bile başlı başına stres sebebidir hanımefendi. Kolaylıklar diliyorum size.
Onu anlamaya çalış problem nedir tatlı dille konuş yanaş gerekirse şımart şebeklik yap ilgi çekici ol değişik şeyler yap heyecan yaratmaya çalış umarım herşey yoluna girer
00 Yorumla
+1 yılAdamın bir sorunu olabilir ya da bir suç işlemiş kendini suçlu hissediyor olabilir ya da senden soğudu baska birisi olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılErken yaşta olan evliliklerde genelde bu tarz durumlara rastlanabiliyor. Bu tür sorunların nasıl çözüleceğini daha önce anlatmıştım. Lütfen takip ediniz, konu uzun ve derin.
00 Yorumla
+1 yılBüyü olabilrmi acaba yani kabul etmek istemiyorm ama olabilir
00 Yorumla
+1 yılpsikolojik sorunlari vardir neden böyle davrandığını sordun mu?
00 Yorumla
+1 yılBiraz kadınlığını kullan derim fantazi falan yap kudurt birazcık al vitesi ikiye bırak el frenini vurdurt devamlı 😂
00 Yorumla
+1 yılYanlış anlama ama.. Seni mutlu tatmin edemediğini düşünüyordur bekli.. Nasıl bir ilişkin vardı.😕
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce çok iyiydi ne zaman evlendik barklandık değişti ondan sonra git gide dahada değişti
- +1 yıl
Anladım piskolojik olabilir. . Doktora git Desen Olmaz bu sefer hepten kıza bilir Zamana Bırak desem öyle Hepten Soğur.. Ama yatak ayırmakta neysin nesiymiş onu anlamadım..
Soran+1 yılGece ağlamaktan uyuyamıyorum yanında gozlerımı sılıyoeum hıcbısı demı yor
- +1 yıl
Eşinin değerini bilmeyen biriymiş demek ki.. Niye Sonradan bir insan değişebilir ki..😕😕
Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Sevmiyor eşini tatmin etmeyen adam aldatılmayı hakeder
10 Yorumla
+1 yılİsteklerini karşılayabildiğinden emin misin canım 😉
11 Yorumla
Soran+1 yılEminim farklı istekleri varsa gelir söyler dilimi yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılKişisel bakımına dikkat ediyor musun
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet onunla uzaktan yakından alakası yok evlenmeden önce bana karşı böyle değildi
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden önce ilişkiniz var moydı peki
Soran+1 yılNişanlıyken vardı çok da güzeldi evlenince de ilk 1 hafta herşey iyi hoş sonra ne oldu anlamadım değişti
Cevap sahibi+1 yılKonuşmayı denedin mi bu konuda bence karşına al ve sor açık olmasını bir sorun mu olduğunu sor. Bilmiyorum ben arada jilet kullanıyordum mesela o zaman benden uzaklaşıyordu rahatsız oluyordu bende bidaha kullanmadım. Senin fark etmediğin ufak biley omun için sorun olabilir belki kötü koku alıyordur ya da yeterince çekici gelmiyorsundur gözüne. Biraz hazırlan hoşuna gidecek seyler giy onun için hazırlandığını anlasın mutlu olur heyecanlanır. Ve ilişkide boş boş yatma ipleri eline al biraz derim
Cevap sahibi+1 yılHerşeyden önce konuş mutlaka ama kavga etmeden onu suçlamadan aşağılamadan daha çok yenisiniz çünkü yazık olur
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim görüşlerin için
+1 yılSadece vajina ile elde ettiğin bir erkeği. Vajinayı verince kaybedersin.
11 Yorumla- +1 yıl
Alkış👏👏👏👏
Tatlı talı konuş bir sıkıntılarını anlamaya çalış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz balayindayken evinize biri girip muska birakmis olabilir mi, tum yastik yorganları heryeri kontrol et.
03 Yorumla
Soran+1 yılCiddimisin ya
Cevap sahibi+1 yılAmcakizindada benzer bisey olmustu evine girmek istemiyor du, kapılar a domuz yağı surulmus diye bisey duymustum, ama yillar önceydi bende fazla kurcalamadim sadece duyum !
Cevap sahibi+1 yılAra her yeri
+1 yılKişisel gelişim anketim var katılmak ister misiniz acaba
00 YorumlaÇok üzüldüm Allah yardım etsin
20 Yorumla
+1 yılBunu konuşmalasın belkide çekici gelmiyorsun artık
21 Yorumla
Soran+1 yılNasıl çekici gelmiyorum evlenene kadar hep peşimden koşardı buda benım hosuma giderdi artık evlendim benım kafasımı bilmiyorum
Kendine bak bakımlı ol sen umursama onu ozmn ya hallolur ya da başkası vardır hayatında
00 YorumlaBelkide baska sorunlari vardir ya da sogumustur bence senden bakimina dikkat ediyorsun degilmi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen soylemıyeceksın kendısı derdıne dusecektı o zaman yalvarırdı
00 Yorumla
+1 yılBir sıkıntısı olabilir. Maddi açıdan.
14 Yorumla
Soran+1 yılBorç ödüyoruz ama birlikte ödüyoruz allaha sukur aç degılız acıkta degılız
- +1 yıl
Belki gizlediği bir borcu var ve sana söyleyemiyor.
Soran+1 yılBelki oda olabilir
+1 yılİlişki bitmiş soğumuş senden
21 Yorumla
Soran+1 yılBen ne yaptımda ona soğuyacak benden ben ondan soğudum artık
+1 yılCok zor bır durum sımdılık elleme adamı
00 YorumlaYardim edeyim dertlesiriz
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
+1 yılNe yaptın da adamı böyle soğuttun kendinden? ;)
00 Yorumla- Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem