Kocam bana ilgi göstermiyor neden?

Bana hiç ilgi göstermiyor yüzüme bile bakmıyor eve geldiinde hoşgeldin diyorum sarılıyorum karşılık vermiyor öpmeye çalışıyorum izin vermiyor yataktayken sevişmek istiyorum uykum var diyor benimle az konuşuyor çok üzülüyorum bu duruma dün gece ağladım dayanamadım duydu odaya geldi ağlama üzülme dedi neden ağlıyorsun dedi sarıldı (çok nadir yapar bunu o da ben üzgünken veya zor durumdaysam) ben de söyledim hemen bana hiç ilgi göstermiyorsun dedim artık beni sevmiyormusun dedim ilk başlarda cevap vermedi ama çok utanmıştı direttim o esnadaysa daha fazla ağlamaya başladım, söyleyecem dedi söyle dedim çok güzelsin dedi gerçekten çok güzelsin ve benim gibi biri seni haketmiyor ben çok yakışıklı değilim bir ara neden senin gibi biri benimle evlenmiş diye sordum hatta aldattığını bile düşündüm dedi yüzüne bakamıyorum çünkü çok utanıyorum o güzel mavi gözlerine baktığımda sana layık olmadığımı düşünüyorum utanıyorum sana sarılıp öpemiyorum maaşın benden fazla bunu gururuma yediremiyorum senin gibi biri neden benim gibi bir adama geldi anlamıyorum benim neremi sevdin ben sana layık değilim dedi ve salona gitti ama gittiğinde kıpkırmızı olmuştu, ne yapmalıyım
Kocam bana ilgi göstermiyor neden?