💌 Sadakat bir cinsiyet meselesi değil, bir karakter tercihidir yani eğitim, aile yapısı, dürüstlük anlayışı ve karşılıklı güven cinsiyetten çok daha belirleyici faktörlerdir.
♍🩷🔮 #VvEeNnÜüSsS 🔮🩷♍
#Aşkilişkileri

💌 Sadakat bir cinsiyet meselesi değil, bir karakter tercihidir yani eğitim, aile yapısı, dürüstlük anlayışı ve karşılıklı güven cinsiyetten çok daha belirleyici faktörlerdir.
♍🩷🔮 #VvEeNnÜüSsS 🔮🩷♍
#Aşkilişkileri
Bence bunun net bir kadın ya da erkek cevabı yok. Sadakat cinsiyetten çok karakter işi. Kadın da aldatır, erkek de; kadın da sadık kalır, erkek de. Ama bana göre gerçekten seven, vicdanı olan ve sınırını bilen insan daha sadık oluyor. Yani mesele kadınlık erkeklik değil, insanın içinin ne kadar sağlam olduğu.
Kesinlikle
Erkekler... erkeğin özünde dürüstlük, fedakarlık, sözünde durmak vardır... kadınlar ise genelde kötü ithamlarla popülerdirler. Erkeğin talibi 3-5 tane şanslıysa... kadının ise 500 bin + olabilir. Bir limit yok. OF açar 3 milyar da olabilir. Erkek açamaz açsa bile 100-200 bin tane 😅
Erkek aldatıyorsa kadınım dediği dişi işini yapmıyordur. İlgilenmiyordur. Bunu erkek 2-3-4 kere konuşur. sonra yatağı ayırır... 5. de aldatır. Bakar geriye düzelme yok devam... 15-20 kere aldattıktan sonra arkaya bakmayı bırakır yatağı ayrı iletişim kesinlikle kesilir. Geç gelinir eve karşı sorumluluklar tamamen sonlandırılır ve son olarak kadına der ki : Defol git bir artık. sen hayatıma bir şey katmıyorsun. Bir yerin yok artık benim hayatımda. Denilir ve ev de ki şahsi malzemeler toplanır. Başka mekana taşınır erkek
!!!( Diş fırçası dahil! )!!!
Kesinlikle güzel yorum için teşekkürler
Erkek misin hocam? İnsan bir "allah belanı vermesin püühh sana pühh başına dağlar taşlar yıkılasıca" felan derdi insan böyle şeylere alışık değiliz.
Edepli ve ahlaklı olan sadıktır cinsiyetle alakası yoktur.
Kesinlikle
Kadınlar çünkü daha duygusal zekaya sahip. Erkekler tatminkar zekalı
Kesinlikle
Buna kalpten katılıyorum, sadakat kesinlikle cinsiyet değil karakter meselesi 💌✨ Eğitim, aile, gördüğün ilişki modelleri, kendine ve karşındakine saygın, empati gücün… Bunlar belirleyici oluyor. Kadın da aldatıyor, erkek de; ama olgun, kendini bilen, ne istediğini net bilen insan daha sadık kalıyor bence 💫 Peki sence sadakati en çok hangi özellik belirliyor: saygı mı, korku mu, sevgi mi? 💭💕
Cevap
31Cevap
Karakter meselesi bu cinsiyetçi yaklaşmam doğru olmaz haksız olur..
Kesinlikle öyle
Cevabı vermişsin zaten tam olarak katılıyorum.
"Sadakat bir cinsiyet meselesi değil, bir karakter tercihidir yani eğitim, aile yapısı, dürüstlük anlayışı ve karşılıklı güven cinsiyetten çok daha belirleyici faktörlerdir."
Teşekkür ederim
Aldatılmış biri olarak söyleyebilirim ki, bu olayın cinsiyetle alakası yok. Karaktersiz o. evlatları aldatır.
Üzüldüm senin adına haklısın
Açıkçası bence sadakat cinsiyetten çok kişinin karakteriyle ilgili. Dürüstlük, güven ve karşılıklı saygı ilişkilerde asıl belirleyenler tabii.
Kesinlikle öyle
Cinsiyet üzerinden genelleme yapmak pek doğru değil bana göre bu biraz kişilik karakter meselesi daha çok
Kesinlikle
Sevginin olduğu her yerde kadınlar daha sadık. Erkeklerde sevgi bir kriter olmaktan çıktı uzun zamanadır.
Kesinlikle dooğru
Kadın ve erkek aslen insandır insanın tavrını ve duruşunu ise belirleyen kişiliğidir
Kesinlikle
Kişinin karakterine göredir aslında bu.
Karakter her yiğidin harcı değildir.
Aynen öyle...
Erkeğin sadik olanı daha sadık,
Evet haklısın
Her iki cinste bence istediklerine karşı sadıktır.
Kesinlikle öyle
Sadakat cinsiyet meselesi değil şahsiyet meselesidir..
Evet
Cinsiyet değil karakter meselesi, karakteri olan sadıktır.
Aynen öyle
Cinsiyet değil şahsiyet meselesidir bazı şeyler 💁
Haklısın...
Sağ ol
Kadınlar takıntı derecesinde sadık ayrılsa bile bi süre daha kalırlar
Kesinlikle çok doğru
Bu kişilikle alakalı artık gerçekten seven sadık bunun cinsiyeti yok
Kesinlikle
Karakterlere Göre değişir
Doğru
Karekter meselesi kimde varsa o sadıktır
Kesinlikle öyle
Erkekler daha sadıktır.
Peki bakalım
Yüzde ehliyet elli diyebiliriz
Peki
Karakter meselesi
Evet haklısın
Değişiyor
Doğru haklısın
Kanı bozuk olanın cinsi onemsizdir
Peki
Erkekler bulduğumuzu kaybetme korkusu yaşarız
Doğru
Kadınlar daha sadık, ince düşünür iyi bayramlar..
Kesinlikle iyi bayramlar
Sadakat bir cinsiyet meselesi değil, tamamen bir karakter ve özsaygı meselesidir.
İkisini birbirinden beted
Karakter meselesi
Erkekler
Evet
erkekler daha sadık
Peki...
kadınlar daha çok ve daha rahat aldatıyor sadece bunu belli etmemekte oldukça ustalar
Kişiye göre değişir
Evet
Erkekler
Peki
değişken bir kavram bu bence
Doğru
Seven sadık
Aynen öyle...
Eşitlendi bence bu konu cinsiyet farketmez oldu.
Peki
Kadınlar
Evet
Kadınlar
Kesinlikle kadınlar
Bence erkekler
Peki
kesinlikle erkekler
Kişiye göre değişir
Erkekler
ben sadıgım
Erkekler