Erkekler
Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sadakat, bireyler arasında farklılık gösterebilen karmaşık bir özelliktir ve cinsiyetle kesin bir şekilde ilişkilendirilemez. Sadakat, kişinin karakterine, değerlerine, ilişki geçmişine, deneyimlerine ve kişisel tercihlerine bağlı olarak değişebilir. Cinsiyet, bir kişinin sadakat seviyesini belirlemek için tek başına bir gösterge değildir. Sadakatsizlik veya sadık olma eğilimi, her iki cinsiyette de bulunabilir. Her bireyin, ilişkilerinde ne kadar sadık olacağına dair farklı deneyimler ve tercihler vardır. Sadakat, bir kişinin değerlerine, ahlaki standartlarına ve sadakat kavramını nasıl tanımladığına bağlıdır. Bir ilişkide sadık kalmak, her iki cinsiyet için de önemli bir değer olabilir. Sonuç olarak, cinsiyetin sadakatle doğrudan ilişkili olduğunu söylemek doğru değildir. Sadakat, bireysel tercihler, değerler ve kişisel deneyimlerle şekillenen karmaşık bir özelliktir.
Gerçekten severse kadınlar daha sadık erkekler kadınları düşkün olduğu için her an gözü başkasına kayabilir ama kadın da bir erkeği aldatmak isterse ruhu bile duymaz
Cevap
6Cevap
Her iki cinste sadık lakin bu iş biraz karakterle alakalı olduğu için cevabım her ikisi👍🏻
sadık olmak çok sıkıcı değil mi
erkekler
Bence bu devirde kadınlar daha sadık. Erkekler bana göre daha flörtöz. Tabi genelleme yapmıyorum ama maalesef erkeklerin geneli bu şekilde.
kadınlar
Evet katılıyorum kesinlikle. Kadınlar bence daha sadık erkeklerden. Erkekler kadınlara göre biraz daha flörtöz bence o yüzden pek sadık oldukları bence söylenmez diye düşünüyorum ben..
Delikanlı kadınlar daha sadik
Al birini vur ötekine bence
İkiside Sadıkdır
Kadınlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?