İlişkilerinde erkekler mi daha sadıktır kadınlar mı?
Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İlişkilerinde erkekler mi daha sadıktır kadınlar mı?
Sadakat, bireyler arasında değişebilir ve cinsiyetle ilgili bir genelleme yapmak doğru değildir. Sadakat, kişinin karakterine, değerlerine, ilişki geçmişine ve tercihlerine bağlı olarak değişir. Kişinin içsel değerleri ve etik kuralları sadakat konusunda önemlidir. Bazı insanlar sadakatlerine çok değer verirken, diğerleri için bu daha esnek olabilir. İlişkinin niteliği ve dinamikleri, sadakat konusunda önemli bir rol oynar. Sağlıklı ve güvenli bir ilişki, sadakatin korunmasına yardımcı olabilir. İlişki içinde açık ve sağlıklı bir iletişim, partnerlerin duygularını ve ihtiyaçlarını paylaşmalarına yardımcı olabilir.
Tabii ki erkekler. Kadınlar fırsat buldukları anda hemen erkeği boynuzluyyorlar. Tabi hepsini tenzih ederim. Bu bir kısmı için geçerli. Yani çoğunluk kadınlar.
Bence öyle değil ben katılmıyorum. Erkekler daha çapkın ve gözü daha çok dışarıda o yüzden genelde hiç sadık olmayan taraf bence erkekler diye düşünüyorum ben.
Erkekler hiç tanımadıkları bi insanla bile aldatabilirler. ama kadınlar aldatma fikrini ancak duygusal boşlukta, sevgi, ilgi ihtiyacından kaynaklı olarak düşünür. Bu sebeple de tanımadan aldatma nadir olur. Hayatında birisi varken de başkasını tanımak süreç ister. Sadık kalmayı tercih ederler yani
Erkek olarak hak veriyorum her erkek aynı değil ama çoğunluk öyle
Erkekler hiç objektif değilsiniz, kadınlar genellikle çoğunluk olarak daha sadıktır. Eskiye göre kadınlarda da sadakatsizlik çoğalmış olsa da erkeklerde de aldatma oranı çoğaldığı için hâlâ erkekler önde bu konuda.
Aynen öyle çok doğru. Kadınlar bence erkeklere göre daha çapkın ve daha gözü dışarıda. Kadınlar bence erkeklerden çok daha sadık yani hayatında biri varken hayatta başka kimseye bakmaz.
Cevap
39Cevap
Kim daha güzel maske takıyor yalan söylemeyi beceriyorsa o daha sadık yoksa şu an sadakat kavramı yok olma eşiğine geldi diyebiliriz artık insanlar eşini sevgilisiyle sevgilisini flörtüyle flörtünü de kanka adın altında aldatıyor sosyal medya buna en büyük destekçi
Erkeğin de kadının da sadık olanları var ama daha çok kadınlar sadık erkekler gibi direkt aldatmaya yönelmiyorlar veya direkt arkasından satmaya
Kadınlar daha sadık bence ama seven erkeklerde sadık olabilir
Aynen bencede kadınlar daha sadık olur her zaman sevdiği insana karşı. Yani genelleme yapmak gibi olmasın ama daha çok gözü dışarıda olan taraf bence erkeklerdir.
Erkekler daha sadıktır, gördüğüm şu ki bir erkek bir çok değişik kadınla birlikte oluyor, tüm erkekler başka kadınlara yaklaşamıyor, ortamda bir alfa oluyor ve tüm hatunları o götürüyor. :D
Çağımızın hastalığı; aldatmak ya da aldatılmak...''Sadece erkekler aldatır'' dersek yalan söylemiş oluruz. Aldatmanın cinsi yok bence.
Kadınlar bir adama değil bir duruma sadakat gösterirler bu sebepe geriye tek bir seçenek kalıyor zaten. :)))
erkekte başak burcu kimsenin sevmediği ben diyorum kadınlar daha sadıktır ama ilgini gösterirsen
Bence bunun cinsi yok. Erkekler derdim ama kadınlarla iç içe olunca onlarında farkı olmadığını görüyorsun arkadaş çevresinden vs.
Sende de hiç sadık tipi yok valla
Kadınların daha sadık olduğu en büyük kadın yalanidir🤣🤣
Erkek ve sadakat kelimeleri birbirine yakışmıyor ya sjxjxhs
Kleopatranın hakkı Kleopatra'ya. Kadınlar genel olarak daha iyi o konuda.
Kadınlar dicem ama ne bilim benimkiler aldattı sadık bir kişi vardı oda olmadı kariyer ayagi
Karekterle alakali bu cinsiyetle degil, ergen sorulardan kacinalim
Kişiden kişiye değişir, yüzdelik olarak sorarsanız kadınlardaki oran daha fazladır derim
Kadınlar fakat oda bir süreye kadar sonrası erkekten beter oluyor
Bunu cinsiyetle sınırlandırmak zor.. karakter meselesi…
Her iki cinsten de sadık olamayanlar var ama erkekler daha bi sadık olamıyorlar
İmkan meselesi
Yoksa kadının donu daga gevşektir
Kadın erkek olarak değil değişir insanın karekterine göre
Kadınlar dedim ama bu karakteri bir kişiyi göre değişir
İlişkilerde sadakat, güven, iletişim ve saygı gibi faktörlerle şekillenir. Dolayısıyla, sadakat konusu cinsiyetle ilgili değildir, her iki cinsiyetten insanlar da sadık veya sadakatsiz olabilirler.
Kişilik meselesi.
Uzaktan kadınlar gibi görülüyor.
Bence kadınlar daha sadık
Aynen bencede kadınlar bu konuda her zaman bence daha önde diye düşünüyorum. Erkekler kadınlara göre çok az sadık bence erkekler genelleme yapmak olmasın ama pek sadık değiller.
Cinsle alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Konu tamamen karakteri ile alakalıdır.
Kim sekste doyuruluyorsa o. Bunun cinsiyeti yoktur.
Cinsiyet ayrımı yapılmamalı bence
Cinsyet fark etmeksizin karakter meselesi.
Aşıklar daha sadık :)
Sadakatin cinsiyeti olmaz
Kadınlar
Karaktere bağlı, cinsiyete değil
Hangisi severse ve beklediğini umuyorsa o sadıktır
Şahsiyet sahibi olanlar
Bunun kesin bir cevabı yok bence
Hemcinslerimi seçtim pişman olmam inşallah
İnsan != sadık
Kimse sadık değil, bekleme öyle şeyler
Hiç bir şekilde ihanet etmedim
Cinsiyet fark etmez, karakter meselesi
Kadınlar
Bencede kadınlar daha sadık ilişkilerinde olsun normal konularda olsun. Erkekler kadınlara göre daha gözü dışarıda daha çapkın bence. Erkekler pek sadık kalmayı beceremiyor diye düşünüyorum.
Kesinlikle öyle 🌸
Değişiyor ya ama bence kimse sadık değil.
Gerçekten sevenler …. O da kalmadı …
sadakat cinsiyet değil şahsiyet meselesidir
Bence bu kişiden kişiye değişir
Kadınlardan korkulur
Kadınlar
Kadınlar daha sadık sevdiklerine
Kadınlar sanırım
Erkekler herhalde
Ikiside değil
Cinsiyet değil karakter meselesi
Kadınlar
Kadınlar