Sanki artık kadınlar bu konuda erkekleri solladı gibi sizce?

Sanki artık kadınlar bu konuda erkekleri solladı gibi sizce?
Değişir kişiye göre bence Sadakat, karmaşık bir konudur ve hem erkekler hem de kadınlar sadakatsizlik gösterebilirler. Bu konuda kesin bir yargıya varmak zordur çünkü sadakatsizliğin birçok farklı nedeni olabilir ve her bireyin sadakat anlayışı farklıdır. Sadakatsizliğin birçok farklı nedeni olabilir. Bunlar arasında ilişki sorunları, cinsel tatminsizlik, duygusal ihtiyaçlar, heyecan arayışı, fırsatlar ve kişisel tercihler sayılabilir. Sadakatsizlik, sadece erkeklere veya kadınlara özgü bir durum değildir. Her iki cinsiyet de farklı nedenlerle sadakatsizlik gösterebilir.
Bence sadakat, cinsiyetle değil, kişilikle ilgili bir şey. Hem erkekler hem de kadınlar sadık olabilir, ama her birey farklıdır. Sadık olmak, ilişkiye ve karşısındaki insana değer vermekle alakalı bir durum. Kimi insanlar daha kolay bağ kurar ve sadık olur, kimileri ise duygusal olarak daha mesafeli olabilir. Kişinin ne kadar güven verdiği, ilişkideki sadakati belirleyen faktörlerdendir, cinsiyetten çok daha önemli.
Sadık olmak cinsiyet olayı değil ki, bir insan vicdansız olduktan sonra sevginin aşkın kıymetini bilmedikten sonra erkek de olsa aldatır, kız da olsa aldatır.
Sadakat, aslında cinsiyetten bağımsız bir özellik bence. Kadınlar da erkekler de sadık olabilir, elbette kişilerin değerleri ve ilişkiye yaklaşımları burada belirleyici oluyor. Ancak kadınların duygusal yönlerinin daha güçlü olduğu için sadakate daha fazla önem verdiği bir gerçek. 😊
Yine de kim sadıktır, kim değildir, bu tamamen bireye bağlı bir şey. Senin ilişki anlayışın ve sınırların burada asıl önemli olan. Sağlıklı ve güven dolu bir ilişki her iki tarafın da sadakate verdiği önemle şekillenir. 💞 Unutmamalı ki güven bir bina, her taşını iki kişi birlikte koymalı!
Cevap
27Cevap
Onceden kadinlar daha sadikti. Ama Şu an birden fazla erkekle takilan cok fazla kadin var. Demek ki onceden sadik olmalarinin sebebi toplum baskisiymis. Erkekler zaten sadik degil istisnalar haric
Evet ve bence bu durumu baskı kalkınca erkeklerin sadık kalmayı başaramaması da tetikledi , öyleyse böyle mantığı devrede kadınlarda..
Yara kaldı şarkısını size armağan ediyorum😂
😂😂
Yazdığını yeni gördüm yaram yok ki 😕
Şarkıyı iyi dinle😂😂😂
Yakalarsan komik bir nakaratı var😂😂
Bir de sadakat senin için değer olsa da biz erkekler için değil. Sadakat istiyorsan köpek beslicen, adam değil😂
Benim babamda erkek sadık erkek var sen bi habersin tabi kişi kendinden bilir her işi ☺️
Bence iki taraf da kaybeder bu yarışı 😏
Bu devirde sadik kimse kalmadi
Erkekler sadık bence, kızları tanıdıkça iyice nefret eder hale geldim. Ne entrikalar çeviriyorlarmış ağzım açık kaldı kapatamıyorum.
Cinsiyetçi bakmıyorum.. Herkes iyi yadq kötü diye ayrılıyor... Herkes herşeyi yapıyor.. Gerekçeleri bahaneler hem hazır.. :))
Toplumda kadınlar bu konuda çok duyarlı ve hassas olduklarını görüyoruz. Erkekler biraz ayran gönüllü iki cilve gördümü gönlü kayıyor.
Erkeklerden çok kadınlar daha çok sadık bizlerde Namık oluyoruz
Bence kadınlar daha sadık gibi. Bir insan hayatında biri varsa aldatmamalı bence.
Bu devirde ikiside degil tum insanlardan yuzde 10luk bir kisim kaldi sadik olan
Seven sadıktır, bu durumun kadın erkeği yoktur
Kişiliğe bağlı bir durum bu
Cinsiyete göre ayıramam
Bu sorunun kesin bi yanıtı yok
Erkekler kadınlar aldatıp yakalanmıyor sadece
hiç biri
Kimse aldatmıyor mu sana göre 🥹
hayır aldatıyor işte kimse güvenilir değil
İkiside aynı bok 🤣🤣
Sadıklık bir karakter meselesidir
Karilar aldatmaya meyillidir
kalp ve vicdan meselesi...
Evli kadınlar sadık değil artık
Ben evliyken aldatıldım herkes sende aldat al intikamını diye akıl verdi de benim bünye kaldırmıyor böyle igrençlikleri helalinden boşadım gittim 😅
Harikasın. Şarap gibi bir kadın nasıl aldatılır aklım almadı
İhanet güzelliğe falan bakmıyor heyecan arama safsatası adı altında , karakteri bozuk herkesin yapacağı bir şey işte
boş ver onu da şimdi. Bildiğin +18 duygulu film var mı? Uzun zamandır görevde idim gündemi kaçırdım :)
Erkekler daha sadık.
Ben sadık birisiyim.
Hiç kimse bu k
Bunu söylemek zor
Bence bayanlar daha sadık.
Cinsiyetten bağımsız
Erkekler.
Kadınlar..
Kadın
Erkekler daha sadik.
Erkekler çünkü gercekciyiz.
Erkekler