Sorum şudur bir gün Mesleğimi elime alsam iyi yerlere gelsem bir gün karşısına çıkıp o da eğer ki o kızla evlenmişse bana yaptıklarının hepsini bir bir kızın önünde her şeyi söylesem siz hiç ayrılırlar mı
3 ay
Sorum şudur bir gün Mesleğimi elime alsam iyi yerlere gelsem bir gün karşısına çıkıp o da eğer ki o kızla evlenmişse bana yaptıklarının hepsini bir bir kızın önünde her şeyi söylesem siz hiç ayrılırlar mı
Cevap
3Cevap
mesleğini eline almana beklemene gerek bile yok çık yap
Güzel hoş demişsin de şu anda öyle bir imkanım yok elimdeki imkanlar sınırlı ben şimdi aile evinde yaşıyorum çıkıp nereye gidebilirim ki iyi yerlere geleceğim sonra biraz daha güçlü olacağım zaten o zaman işte o zaman gideceğim evine O nasıl benim hayatıma yıktı Ben de onun hayatını yıkayacağım yapay yalnız kalacak evli ise dul kalacak sevgilisi varsa da ben hepsini burnundan getireceğim
anladım seni kötü bir durum kafa dağıtmaya çalış kimsenin yaptığı yanına kalmıyor yani senin ahını aldıysa o ah öyle bir çıkar ki belki de senin bir şey yapmana bile gerek kalmaz önüne bak sana iyi gelecek insanlar varsa çevrende yardımcı olurlar zaten yoksada çıkar karşına
Ya Ben şunu istiyorum iyi yerlere geldiğimi daha iyi olduğumu gördüğünde pişman olacak Ben bunu istiyorum Çünkü gerçekten kötü günler yaşadım onun yüzünden
Allah büyüktür ama öfkeyle kalkanda zararla oturur temkinli ol
Ben zaten dediğim gibi zamana bırakıyorum fakat hakkımı alacağım tek tek ödeyecek yani böyle bir hayalim var Bir gün iyi yerlere geldim de güçlü bir birey olduğum zaman karşılarına çıkacağım yaptıkların hepsini anlatacağım karısı Muhtemelen şüphelenecek Yani diyecek bu kız ne diyor yani hatta araları da bozulacak belki kavga edecekler belki kız evi terk edecek
Hayr
Ayrılmasalar bile pişman olacak beni bıraktığı için o pişmanlığı görecek Ben bundan eminim ayrılıp ayrılmamaları umurumda değil
boş ver
Boş vermekle geçmiyor böyle şeyler ben boş vermeyeceğim Yani şu anda boş verebilirim ama zamanı geldiğinde intikamımı alacağım
Çok seviyorsun o zaman
Sevdim İşte bir kere
Başkasinj sevemem jfemmwmw
Diyorsun yani djjwkq
Seveceğim ama İntikamımı da alacağım
Hani bi şarki vardi ya o yüzden dedim djjwkq
Kaç yaşındasın
Yaşında önemi var mı ki sevdikten sonra ben 18 ol 25
Arada baya yaş farki varmış
Bende 23 yaşındayım ne sevildim ne sevdim
Sevdiği kızla 25 yaşında yaşıtlar yani ben o kadar çabaladım gece gündüz ağladım gözyaşı döktüm de ben hiç zannetmiyorum o kızın Onu benim kadar çok sevdiğini ben gerçekten canımı verecek kadar çok sevdim ama o bir kere bile arkasına dönüp bakmadı bile bana hasta halimle beni terk ettin yani tek konuştum tek sandığım kişi oydu ama yanlış kişiye aşık olmuşum Yanlış kişiye sarmışım 2 yılım heba olduğunu yüzünden yani bu çok canımı yakıyor yani güzel yaşlarım gitti Onun yüzünden nefret ediyorum ondan kızdan desen var ya iğreniyorum kıza midem bulanıyor kapalı dindar bir kızı sevmiş ben de dindardım ben de kapalıydım ben de onu daha çok seviyordum çok değer veriyordum her eğitimden geldiğinde onu beklerdim Bazı geceler uyumazdım Yani onunla ilgili hayaller kurardım hayallerimde bir tek o vardı ama artık yok o kız nasıl onu kandırdı bilmiyorum Çünkü bana demişti ki benim kalbim Kararmış kimseyi sevemiyorum Ben seni sevemeyeceğim bu yüzden seni engelliyorum dedi bana dedi ki hayatımda biri var hani hiç kimseyi sevemeyecektin Hani o yüzden beni sevemiyordun neden yalan söyledin ki Bana bunları düşünüyorsun sürekli ben hak etmedim beni kullandın sanal da olsa sonrasında beni çöpe attı tek cerse de sildi beni benimle konuşurken de Meğer o kızla konuşuyormuş Ben bunu da dün öğrendim
Ben Babası sevgisiz büyümüş bir kızım yani hassas bir kalbim var bu yüzden ona çok bağlandım Hani ben ona aşık olmanın sebebini bir türlü anlamadım onda ne vardı bilmiyorum ama çok sevdim gerçekten ama nasip olmadı Nasip Değilmiş
Böyle biri için üzülmeye gerek yok daha çok gençsin illaki olur
Sen anlamıyorsun ki beni bilerek hiç aşık olmamışsın Ben diyorum ki ben Üzülmüyorum ama İntikam da almak istiyorum bunu demeye çalışıyorum anlatabiliyor muyum Elimden geleni yapacağım zaten Merak etmeyin Siz yaptığı yanına kar olarak kalmayacak
Tamam alabiliyorsan al inşallah alırsin
Size bir şey soracağım da bir gün Doktor olduğumda iyi güçlü bir kadın olduğumda güzelleşmiş Sen bir de zaten sporda yapıyorum bakım yapıyorum Her gün kendimi onun karşısına çıksam hesap sorsan karısının yanında erkek evlenmişse tabi sizce pişmanlık yaşar mı ikinci sorumu ise araları bozulur mu
Yaaa işte bak bu yaptığın yanlış yani bırak ne hali varsa görsün onu bırakıp sana tekrar dönsün mü istiyorsun
Intikamımı alacağım böyle tamam mı Elimden başka bir şey gelmiyor ben de böyle alacağım İntikamımı sen hiç merak etme bana dönsün demiyorum pişman olsun Ama artık iş işten geçsin istiyorum aralara da bozulursa bir taşla iki kuş olur
Sen bilirsin artık
Tabii ki ben bilirim merak etme hepsini miş mişsin alacağım hakkımı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbin baya kırılmış, onu hissediyorum… Engelleyip sonra hayatına devam etmesi insanın içine oturur gerçekten 💔 Ama şunu söyleyeyim, bir gün karşısına çıkıp her şeyi anlatmak seni bir anlık rahatlatabilir ama uzun vadede içini iyileştirir mi emin değilim. İnsanlar evliyse ya da ciddi bir ilişkideyse, dışarıdan biri söyleyince çoğu zaman savunmaya geçerler 🙃
Asıl mesele onların ayrılıp ayrılmaması değil, senin huzurun bence. Sen başarılı olup zaten en güzel cevabı hayatla vermez misin? ✨ Şu an en çok canını acıtan şey ne, engellemesi mi yoksa çabuk sevgili yapması mı?
Savunmaya geçmesi Beni ilgilendirmez Ben o pişmanlığı görüm de yüzünde beni kaybetmenin pişmanlığını görsün istiyorum
Ah canım içindeki öfke çok net 🔥 Ama sen onun pişmanlığına değil kendi ışıltına odaklanmalısın ✨ Pişmanlık görsen bile boşluk dolmayabilir 💔