Sevdiğim Çocuk Beni Hiç Sevmemiş Mi? Neden böyle yapmış olabilir?

Lütfen gören herkes bi kaç dakika ayırıp cevaplasın çünkü çok ihtiyacım var düşüncelerinize. Hayatımda ilk defa bi çocuğa aşık oldum ve onun da beni sevdiğini düşünüyorduk. Arkadaşlarım yakında açılacağını sadece utangaç olduğunu söylüyordu. Sürekli bana bakıyordu her fırsatta, beni izliyordu. Ama bugün arkadaşı merdivenlerden çıkarken bana hızlı yürü ya dedi, o an arkamı döndüm ve sevdiğim çocuğun beni işaret ederek "mal" dediğini duydum. Üstelik bunu gülerek dedi. Teneffüste arkadaşına sordum çünkü bizim sınıfta arkadaşı ve bana "sana demedi önde kız arkadaşları gidiyordu onlara dedi" dedi ısrarla, sonra sevdiğim çocuk geldi onu çağırdı sen buna mı dedin diye. O da, farz et ki ona dedim nolucak dedi. Arkadaşı öndeki kızlara dedin değil mi deyince he onlara dedim dedi gitti sonra. Sizce neden böyle yaptı? Onu unutucam bi şekilde ama şimdiye kadar o kadar şey yaşandı ki anlatmadığım, hepsinin koca bi yalan olmasına inanamıyorum. Neden böyle olmuş olabilir, beni hiç sevmemiş mi? Ne düşünüyorsunuz siz olsanız ne yapardınız?
Sevdiğim Çocuk Beni Hiç Sevmemiş Mi? Neden böyle yapmış olabilir?