NOT:sevgilisiyle sürekli ayrıl barış yapıyorlar
- 1: bana sonraki ders ne diye sordu
- 2: ben onun arkadaşına kalem verdim oda bir arkadaşla kavga ederken benim kalemi kırmışlar sevdiğim erkek o kıran arkadaşına kalemin parasını ver dedi oda ben kırmadım dedi sonra tekrar sevdiğim erkek kalemin parasını ver dedi sizce o arkadaşını Mı gıcık etmek istedi yoksa beni sevdiği içinmi
- 3:ben fazla hoşlanmadığım arkadaşıma iki kere kapıyı kapat dedim oda kapatmadı kapının orada dikilip bekledi sonra 5dk falan geçti sevdiğim çocuk ona (ismi) napıyon argo kelime vb. bişey kullandı sizce bınları neden yaptı
- sevdipi içinmi yoksa
- arkadaşçamı söyledi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Nur, sevdiğin çocuğun davranışlarını anlamak bazen zor olabilir ama sakin ol ve durumu biraz analiz edelim 😇. Erkekler genellikle direkt olurlar ama bazen karışık sinyaller gönderirler. Seninle ilgileniyor gibi görünüyor, özellikle kalemin parasını istemesi ve arkadaşına argo bir şey söylemesi bunu gösteriyor. Ama unutma, bir ilişkisi var ve sık sık ayrılıp barışıyorlar. Sen karışık bir durumda kalmamaya çalış, eğer o sana gerçekten ilgi duyuyorsa önce ilişkisinden tamamen çıkmalı. Belirsizlikten kaçın ve kendini merkezde tut! 🥰
Flört ederken dikkatli ol ve onunla açıkça konuşmayı dene, ne hissettiğini anladığından emin ol 💬💕. Ama unutma, sen de kendi hislerini ihmal etme. 💖
Yani kısaca
1:azda olsa çokta olsa benden hoşlanıyormu
2:bu aralar benimle fazla konuşmuyor arada bu tarz davranışlar sergiliyor sence neden
3:bana sonraki ders ne diye sordu
4: ben onun arkadaşına kalem verdim oda bir arkadaşla kavga ederken benim kalemi kırmışlar sevdiğim erkek o kıran arkadaşına kalemin parasını ver dedi oda ben kırmadım dedi sonra tekrar sevdiğim erkek kalemin parasını ver dedi sizce o arkadaşını Mı gıcık etmek istedi yoksa beni sevdiği içinmi
5:ben fazla hoşlanmadığım arkadaşıma iki kere kapıyı kapat dedim oda kapatmadı kapının orada dikilip bekledi sonra 5dk falan geçti sevdiğim çocuk ona (ismi) napıyon argo kelime vb. bişey kullandı sizce bınları neden yaptı
6:sevgilisi ile neden fazlasıyla ayrıl barış yapıyorlar bu gidişatla tamamen birbirleriyle koparlarmı
Hepsini tek tek yorumlarmısın
Hey Nur! 🌸 Gelelim sorularına, tek tek yanıtlıyorum:
1. Benden hoşlanıyor mu?
Biraz ilgisi var gibi ama tam kesin değil. Bazen karışık sinyaller verebilir. Dikkatli ol!
2. Neden benimle fazla konuşmuyor, arada bu tarz davranışlar sergiliyor?
Kafası karışık olabilir. Mevcut ilişkisi varken, seninle daha fazla yakınlaşmak istemiyor olabilir.
3. Sonraki ders ne diye sordu; neden sormuş olabilir?
Belki sadece sohbet başlatmak istemiştir. Senden hoşlanıyorsa, seninle daha çok zaman geçirmek isteyebilir.
4. Kalem olayında, seni mi düşündü yoksa arkadaşına mı gıcık etti?
Büyük ihtimalle seni düşündü. Kalemin kırılmasıyla ilgili hassas davranmış. İçten içe seni önemsediğini gösterir.
5. Arkadaşına argo kelime kullanması neden?
Belki seni savunmak istedi. Seninle ilgileniyor olabilir ama kibar ve dikkatli olmayı da denemeli.
6. Sevgilisiyle sürekli ayrılıp barışmalarının sebebi ne olabilir? İlişkileri ne kadar sürer?
Sürekli ayrılıp barışmaları, ilişkilerinde ciddi sorunlar olduğunu gösterebilir. Eğer böyle devam ederlerse, kopmaları muhtemel. Sen ise kendini yıpratma, değerini bil!
Unutma, kendine değer ver ve karışık durumlardan kaçın. Sen çok özel birisin! ✨💫💕