Sevdiğim çocuk sebepsiz yere engel attı?

Ortak bir arkadaşımın aracılığıyla internet üzerinden biriyle tanıştım. Tamamıyla evlilik için ve evlilik görüşmesi için. Aynı şehirde yaşamıyoruz. Ben atandığım zaman zaten kendi şehrimde yaşamayı düşünmüyorum. Bunun için bize Herhangi bir engel yoktu. Tanıştık ve birçok konuda benzer olduğumuzu fark ettim. Yaklaşık 45 gündür konuşuyorduk telefonda da birkaç kez konuştuk. Çok iyi anlaştık. Yaklaşık bir ay içinde de yaşadığım şehre gelecekti fiili bir buluşma olacaktı. Yalnız hiçbir sorun yokken Instagram dan engellediğini fark ettim. Bana da hesabımı dondurdum dedi ama benim içime kurt düştü ve kardeşimin hesabından arattım ve hesabın açık olduğunu gördüm. Ve bunun hesabını sordum hiçbir açıklama yapmadı. Gerçekten ona karşı bir şeyler hissediyordum ama bundan sonra buz gibi soğudum. Ve ayrılmayı düşündüğümü söyledim. Bu sefer onca hislerimize rağmen nasıl ayrılmayı düşünüyorsun diyor. İlişkide öncelik güven değil midir? Ayrılmak ile iyi yapmış mıyım? sizce 😐 ben gerçekten ciddi düşünüyordum o da o izlenimi verdi. Ama sanki olmayacak gibi..
Sevdiğim çocuk sebepsiz yere engel attı?