Arkadaşlar bugün kutuphanede Bayadır hoşlandığım bir çocuk vardı çok sakin kendi halinde biri bugün ondan uzun zamandır hoşlandığımı söyledim ilk zamanlar geçer diye düşündüm dedim sonra baktım geçmiyor felan dedim söyliyim dedim sonuçta yanlış bir şey değil dedim kalbini kırmak istemem dedi bende hayır kalbim kırılmadı dedim istemiyormuş şu an iliski sınava hazırlanıyormuş zaten 2 ay sonra gitcem dedi felan pisman olur mu arkadaşlar çok istiyorumm onu
İlk defa birine acildim onu o kadar saf duyguyla seviyorum ki anlatamam ya daha önce kimseye böyle Hissetmedim ilk defa birini seviyorum
İlk defa birine acildim onu o kadar saf duyguyla seviyorum ki anlatamam ya daha önce kimseye böyle Hissetmedim ilk defa birini seviyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kaderinse her türlü olur dert etme. Bende reddedilmiştim ilk defa bi çocuğa bu kadar net şekilde büyük adım atıp hemde. O çocuk şu an sevgilim: )
Aay çok iyi nasıl davrandın peki reddedildikten sonra
Bir daha birbirimizi görmedik zaten o sürede
Yaa ben hep görüyorum her gün ya
Bir şey yapma bakmamaya çalış hatta
Evett öyle yapıyorum ama işte o bakıyor hem reddediyor hem de bakıyor
Belki o da sınavdan sonra bi adım atar gerçekten sınav yüzünden ilişki düşünmüyor olabilir
2 ay sonra başka şehire gitcek sınav 4 ay sonra 🥺
Kaderinse her türlü olur yani ben hiç beklemiyodum ve deseler inanmazdım o çocuk sevgilin olucak diye. Kaderin değilse de hiç bi türlü olmaz takmaya gerek yok bu yüzden
Doğru söylüyorsun teşekkür ederimm❤️
Ricaa ederimmm💓
bir süre sonra yazar şu an aklını kurcaladın ve bu onun aklında kalacak bir müddet sonra yoklama alabilir genelde böyle olur
Yaa öyle mi diyorsun ama 2 ay sonra gitcek başka şehre ya
beni başkasıyla aldatan adam aldattığı kadının olduğu şehire gitti ama bin defa bana yazdı çok pişmanım diye bi şekilde yazıyorlar yani
Hadi bakalım inşallah kudursunlar
yesss
Çocuk sınava hazırlanıyor bari sınavı Geçsin ondan sonra kafasını karıştır bari 😄
2 ay sonra gitcek sınava daha 4 ay var
Çocuk sınava düzgün hazırlanamazsa vicdan azabı çekmicen mi
Hayır dhwkdbskbdksd engel mi olcam bee sanki
Olucaksın tabii çocuğu darlamicak mısın benimle ilgilen diye
Hayır bende sınava hazırlanıyorum zaten ilgi manyağı da deilim acikcasi
Valla ben üniversiteye hazırlanırken Sevgilimden ayrılmamıştım Bana seni kafaya taktım sınava odaklanamadım demesin diye sırf Sınavdan sonra ayrıldım 😄 Sen bilirsin yine senin vicdanına kalmış
Onu bosverde nasıl pisman edebilirim kudursun az dhwjbdkwd
Sınav bitmeden pişman olmaz
Sinav bitince burada olmucakki 🥺
Ee sevgili olsanız yine olmicak her türlü
Of ne alaka uzak mesafe olsa nolcak acaba seversek gerçekten bu engel olamaz erkeklerin beyni niye böyle çalışıyor anlamiuorim nefret ediyorum erkeklerden sen de sus
Erkekler iyi ki beyni böyle çalışanlada olmuyor Çocukla gurur duydum :d
canım
Senin kafan nasıl çalışıyor canım benim
Üzülme sen benimde dün 7 yıllık ilişkim bitti ben takmıyom sende takma sabır et kaderindeki o çocuksa eğer geri gelir kalbini ferah tut❤️😊
Yaa 7 yıllık ilişkin mi bitti kıyamam 🥺❤️
Kendisi gitti gidini zorla tutamam içim acıyormu tabiki 7 yılı bianda sildi attı kolaymış demekki
O geri döner sana ya
Kısmet 😊
Aynenn
Sende üzülme hele bir erkek için asla 😊
Tamamm çok tesekkur ederimm❤️
Boş ver kafana takma başkasın bulursun.
İstemem baskasini