Kızlar Bir Adım ÖnKızlar sanki dönecek cidden o kadar rahatladım ki 3 tane rütüelin ardından neden aceba işe yarar bence arkadaşımınki yaradı
Lütfen kinayacaklar yorum yapmasın.
Kızlar Bir Adım ÖnKızlar sanki dönecek cidden o kadar rahatladım ki 3 tane rütüelin ardından neden aceba işe yarar bence arkadaşımınki yaradı
Lütfen kinayacaklar yorum yapmasın.
Kanka bende yaptım ama işe yaramadı henüz sana umut verdiyse yarayabilir belki öncekinde öyle olmuştu gerçi şimdikide umut verdi de meditasyon falan diyorlar hani hisset olumsuz düşünme diyorlar ya sen onu yaptığın için rahat hissediyorsundur
Gizem Dağ izle onunkiler genelde tutuyormuş
Arkadaşım bir çocuğa platonikti o çocuk için açık öğretime geçti onu reddedince ve çocuk 4 ay sonra rütüel sayesinde kıza döndü bende denedim platonik olduğum kişiye zaten oda beni reddeti bakalım ne olcak
Bende yapıyordum ama olmadı işte bunda bıraktım o yüzden yapmayı
Kanka valla arkadaşı bana ulaştı dediki sizin aranızı yapcam 1 haftaya kadar bekle dedi
Ah ah arkadaşını bilsem onunla konuşurdum da
Ne güzel umarım olursunuz
Kanka nohut büyüsü yap en kısa sürede etki verir
Yok kanka büyü falan olmaz
Ritüel olur o da işe yaramıyor
Valla çok güzel olur eğer plotonikse aşırı güzel olur bununla evlenenler bile var sadece güzel yapman gerek
Platonik değilim açıldım ama umut vermişti reddetti
Dua ettim sabah ezanında
Cevap
1Cevap
bu ritüel dediğiniz sevdiğinizi düşünerek yaptığınız bir çeşit amatör meditasyon falan mı? çok duyuyorum da?
Ya şimdi şöyle seni reddeden işte plotonik olduğun kişinin senden hoşlanması için yapılabilen bir şey işte sevgiliye platonige felan 🙃
@BankerB büyüyle alakası yok
benim bildiğim ritüeller divination invocation evocation banishing olmak üzere üçe ayrılır. Sizinki garip geldi kulağa
Belki kendine çekmeyi başarırsın ama seni sevmeye mi gelir s*kmeye mi gelir bilemem:)
Sevmek için ya
Ritüel sadece getirecek sevmeye ritüel sökmez:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?