Beni seven çocuk ne zamandır belliydi zaten bana açılacağı ben de o yüzden çok iletişim de kurmuyırdum bir kaç gündür de uzattıkça uzattı kounşma işini sıktı yani iyice bende çocuğu sevmiyorum zaten kırmak istemiyorum ama umut da vermek istemiyorum dün beni bir yere çağırdı konuşmak için bende telefonda bence konuşmayalım dedim o da tamam dedim yüzüne mi söyleseydim çok mu kaba davran mışım ve aynı yerde çalışıyoruz
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yok , o anlamıştır zaten uzak dur demek istediğini. Bundan sonra bakma ve iş dışında konuşmazsan problem olmaz
Evet ondan önce de pek yakın durmuyordum zaten arık biraz daha uzak durucam
Kibarca söyleseydin keşke, telefonda olmaz böyle şeyler
Kibarca söylemeye çalıştım aslında bence konuşmayalım diye ama bilmiyorum yüz yüze konuşmak istemedim açıkçası
Neyse gelmiş geçmiş artık
sonuçta çalıştığın yerden birisi yüz yüze geleceksiniz mecburen düzgün bi dille reddettiysen hiç bir sıkıntı yok
Telefonda bence konuşmayalım dedim yüz yüze konuşmak istemedim red cevabındansa daha iyi değil mi söylediğim
Olabilir kibar şekilde söyleseydin
Kibar bi şekilde söyledim bence konuşmayalım diye ama yüz yüze mi söyleseydim bilmiyorum
Çocuğun hayallerini yıkmışsın be
Sevmiyorum ama onu
Ya tabi ki o kendi kararın ama , sevgi öyle hemen olacak bişey değil ki zaten insan sevildiği ile mutludur bana kalırsa
Ben başkasını seviyorum ve onunla birlikte olsam bile olay sevgiye değil alışkanlığa dönüşür zamanla bu da karşı tarafa haksızlık bana kalırsa
İşte tam da burada başlıyor gercek sevgi , alışkanlık dediğin şey bence o çocuk için sevgiye dönüşmüştür ve gözü senden başkasını görmez yaşadığım için anlatıyorum inatlaşmak değil 😊
Tecrüben varsa sadece saygı duyarım bu konuda bir tecrübem yok sadece fikir üretmeye çalıştım ve bilmiyorum dediğin doğru olabilir ama sevmediğim biriyle olmak ve duygumun sevgiye dönüşmesini beklemek bence mantıklı değil :))
sen o çocuga aşık olacaksın
Öyle bir şey olması mümkün değil
göreceksin unutma bu dediğimi
Şimdi sen söyledin benim aklıma takılcak zaten ama imkansız
göreceksin dersin adamın biri demişti diye ama o senden vaz geçecek
Müneccim misin be adam dldnldşdzçnfikrnsş ben başkasını seviyorum zaten dediğin olmaz yani
görüşecez o sevdiğin adam senin nefretini kazanacak
Ağzın güzel bir şeyler söylesin artık bence
napayım allah kahretsın hislerim yanıltmadı hiç
Bu sefer yanılıcak merak etme ama söylemeden edemiyicem ilk dediğin imkansız olsada son söylediğin doğru çıkabilir gibi
kendini 3 kuruşluk insanlara harcatma
Sevdiğim adam için mi diyorsun
evet bak sana bir nasihat hadinden fazla kimseyi sevmeyin
Dediğin çok doğru ama kalp bu ve hiç tanımadığum biri en fazla gerçekten bu kadar kafamı karıştırabilirdi tebrikler
özür dilerim kusura bakma tanımasamda üzülmeni istemedim ondan konuıştım senınlen ama acıda tecrübeye hedeftir
Hayır dediklerin için teşekkür ederim kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum zaten hatta birkaçında haklısın
son bir nasihat vereyımı
Tabiki evet
bak haddinden fazla kimseyi sevme herkes bir gün bir şekilde gidecek unutma ve ona göre sev bağlan annemsiz yapamam dersin ölür alışırsın babamsız yapamam dersin ölür yaparsın alışırsın sevdiğimsiz yapamam dersin yıkar duygularını elınden alır kalbini parçalar yara bandını sararsın yaralarına bir şekilde nefes aldığın müddetçe yaşarsın bak burası çok önemli işte ((sen sen ol herzaman kendine layık olmayan insanlarla beraber ol ki seni kaybetmekten korksun üstüne titresin yani bırak çok yakışıklı olmasın hata bırak çirkin olsun :) ki her gününü seni kaybetme korkusuyla yaşayıp senin için yaşasın ilişkilerde bir taraf hep kaybeder kazanmak isteyen taraf olmak istersen dediğimi küpe yap kulağına tamamı korkan taraf olma senin çok sevdiğin kişi senden herşeyini alır ve gider o çocuğu unut
Öncelikle yazdıklarının çoğunu katılmakla birlikte hiç tanımadığın birine hayat tecrübelerinden bir şeyler paylaştığın için teşekkür ederim ama bence hayatı hep bir şeylerde kazanmak için planlamak bana göre değil belki doğru olan bu ama bazı şeyler akışına bırakılınca daha öğretici oluyor sonu iyi de olsa kötü de olsa. Şimdi ben sevmediğmle olsam sırf hayatta bir şeyleri kazanmak için bu kendimce egomla olan bi savaşten ilerisi olmaz. mutlu olur muyum bilemem ama böyle bir şeydense yara alıp hep savunmada değilde atakda olup düşsemde ilerlemeyi tercih ederim. Ben şimdi sevdiğimi unutsam hiçbir şey olmadan vazgeçmek saçma değil mi sadece bir olasık için. Ama tekrardan yazdıkların için teşekkür ederim çoğuna katılıyorum ve aklımın bir köşesinde olacak yazdıkların
hayat senin yaşayıp devam et ben belki yanılan ben olurum ama senın hakında bırşey hısetım az çok birşeyler anlatım kendine çok iyi bak
Sen de kendine çok iyi bak ve hayat çok farklı yollardan da olsa her ikimiz içinde en iyi ve mutlu olanı bize getirir hoşçakal ve teşekür ederim tekrardan
sorularına görüş paylaşmak isterim