Evlatlıktan reddedildim?

Babam 3 4 yıldır bebekliginden beri kendi harcligimla baktığım kedimi baskasina sahiplendirdi 3 gündür ağlıyordum yemek yemiyordum falan. Babam zaten kedimi gondermek için hep benimle tartışıyordu son bir yıldır. Sonra anneanneme gittim o çağırmıştı döndüğümde kediyi getirmişlerdi abim tartismis babamla ve kediyi getirmişler. Babama teşekkür etmeye gittim ki senin baban artık yok bu kedinin gelmesinin de çok kötü geri dönüşleri olacak dedi. Dedim o zaman niye getiriyorsun kediyi eve aramızı bozmaya çalışıyorsun falan dedimde boş. Babam aşırı toksik bir insan annesiyle kız kardeşiyle ve iki erkek kardeşiyle bile yıllardır küs ve konuşmuyorlar. Evde herkesle her konuda tartışır eder. Aksine ben evdeki abim ve erkek kardeşime göre anneme babama en iyi davranan merhametli yardımcı olan birisiyim. Ne sigara ne alkol ne de kötü alışkanlığım var mk. Ben şu an 20 yaşındayım böyle bir evde üniversiteye hazırlaninca sınav zorluğundsn dolayı da aynı sıralamayı yaptım sonra da sıralamamla oynadım mezuna kalmama izin versinler diye. Babamda biz tartıştıktan şifreni ver ben istediğimi tercih yapicam yoksa bundan sonra sana üniversite falan yeniden çalışman için destek falan da yok evde oturacaksin bundan sonra sana hiçbir şey yok benden dedi. Eğer sifremi verseydim sirlamami görürdü ve çok fena olurdu. Biliyorum yaptığım yanlış ama bu aptal evde psikoloji falan kalmıyor. Bir de bana şehir dışına da tercih yapmıyor bulunduğum şehire yapıyor. Neyse işte Seneye de asla gondermem çalışma falan da yok dedi. Ruh hastası bipolar herif ben ne yaptım durduk yere onu anlamadım ağlamak bile suç bu evde. Abimde babamla gram anlaşamaz o üniversitede okuyor zaten sehir dişinda o yüzden kafası rahat. Bir de kediyi tezgahta görürse kapinin önüne koyarmis annemle beni öyle dedi. Gece 12 den sonra da evde acik cihaz görürse kafamizda kirarmis. Yemin ederim delirmek üzereyim. Bu adamin psikolojik tedaviye ihtiyacı var bildiğim tek şey bu. Keşke param olsa da buradan def olup gidebilsem. Bilet parası bulsam ne kalacak ev parası ne de başka bir şey var mk hayatımı skti bu adam

Evlatlıktan reddedildim?