“Uzak dur benden bir daha da mesaj atma “ diyorsan asla engellemeyecektin zira engeli atan sensen zaten yazamaz. Bu cümleler de pişman olur belki aklı başına gelir mesajları oluyor. Büyük ihtimalle engeli de kaldıran yine sen olursun. Demedi deme. İnsan seviyorken her şeyini ondan tiksinene kadar kabul edebiliyor.
Çok saçma tm. sevgilisiniz. ama o gün işi çoktu veya bişey oldu yazamadi. telefonu tamirde olabilirdi yaşınız 15 belli zaten ergen Ergen hemen ayrılıyon madem diyon engelleme derdini anlatsın bişey dicekti. belki. siz. direk. yargisiz. infaza gidiyorsunuz kaldır o engeli bidaha konuş onla
Çok s*laksın bu kafayla erkekler seninle çok dalga geçer, gerçekten seven insan karşı tarafın üzerine titrer saygı sevgi hat safadadır karşılıksız ilişki içindesin diyosun neden bu böyle yapıyo 😂
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
kardeşim zaten karşılıksızdı ben sevdim sadece ben üzerine titredim ben mesaj attım yine
İnsanın bi prestiji olmalı ağarlığı olmalı sende bunlar olsaydı mesaj atmazdın zorla kimseyi kendine aşık ettiremezsin sinyal almadığın insana yazılmıcaksın bu kadar basit