Bu duyguların adı nedir? Bu hislerden nasıl kurtulurum?

Çalıştığım okulda bu yıl yeniyim. Dolayısıyla öğretmenlerin hiçbirini de daha yakından tanımıyorum. Ama yaklaşık bir ay önce bir öğretmeni rüyamda gördüm flörtüm olarak ve çok etkilendim rüyadan. Hâlbuki bir dönem boyunca doğru dürüst iletişimimiz bile olmamıştı selam vermekten başka ve ismini bile bilmiyordum. Rüyayı gördükten sonra çok şaşırdım ve öğretmen arkadaştan etkilenmeye de başladım. 2. dönemin ilk günü gördüm onu ve parmaklarına baktım yüzüğü var mı evli mi veya hayatında biri var mı diye ama yüzüğü yoktu. Sonra umutlandım biraz ve gruptan ismini soyismini falan öğrendim ve sosyal medyadan araştırınca evli olduğunu öğrendim ve üzüldüm. Ve bir dönem boyunca sık karşılaşmadığım insanla bu dönem başından beri o kadar sık karşılaşmaya başladık ki geçen cuma günü bahçede görünce yanıma geldi ve ilk defa sohbet ettik biraz. Bu hafta başında tekrar karşılaştık yine sohbet ettik ve elimdeki ders notlarına falan bakmak istedi aldı elimden ve baktı neler yaptırdığıma, ama kısa sürdü bu sefer sohbet. İstisnasız hemen her gün karşılaşır olduk. Uzaktaysak selam veriyoruz elimizle, yakındaysak sohbet ediyoruz falan ama ben onun yanındayken hislerime tamamen engel olmaya çalışıyorum. Bu hissi de tarif edemiyorum ama çok tuhaf hissediyorum kendimi. Bazen istemsiz gülümsüyorum falan aklıma geldikçe. Görmek istemedikçe de karşılaşıyorum. Yıllardır böyle hissetmemiştim. Ama olmayacak bir şey ve bundan kurtulmak istiyorum. Ve neden yüzük takmazlar ki evli erkekler? 🤦🏻‍♀️
Bu duyguların adı nedir? Bu hislerden nasıl kurtulurum?