Nasıl bu hislerimden kurtulurum?

Benim yakın zamanda hoşlandığım bir kişi vardı belli bir süre konuştuk onun hayatıda çok yolunda gitmeyordu yankinlarini kaybetmişti. Bu kişi ile ortak arkadaşlarımız vardi onlarda şuanda onun bir ilişkiye hazır olmadığını birbirimize uygun olmadığımızı söylüyordu. Sonra ben bir gün ona açılma karari aldım ondan hoslaniyordum veben İlk kez birinden hoslaniyordum daha çok yeniydim ona mesaj attım ama sonra pişman olup dayanamayıp geri sildim uzunca bir süre konuşmadık benim ona uzun mesaj attığımı görmüş buyuxden ortak arkadaşımıza sormuş ve birazda bana karşı olumlu gibi yansıtmış bunu sonrasında biz uzun zamandır konuşmadık ve benim kafam çok karışıkti içimi bosaltmak adına ona mesaj yazdım ama atmayacaktim mesajın içeriği çok hoş değildi ona dengesiz gibi bir çok itamda bulundum ve biraz da eski sevgilisinden felan bahsettim sonra ona canım dedim ve yanlışlijla mesajı attım ve geri sildim onun gizli instegram kullandığını bilmiyordum bütün sildigim mesajları görüyormuş ortak arkadaşımıza sormuş neden böyle yaptı diye arkadaşımda tam bir aciklama yapamamış sonrasında sevgilisi oldu kızla bir haftadır tanışıp sevgili oldu ve beni de instegramdan çıkardı ortak arkadaşlarımizla da tartışti sevgilisi yüzünden kızlarda 2 hafta sevgili olup hemen ayrıldı bende beni instegramdan çıkarınca ve sevgili yapınca onu engelledim ama sonra artık çok da önemli değil diye geri kaldırdım ama arada hala onu seviyor gibi hissetdigim için engelleyip kaldırıyorum büyük ihtimalle bunun bildirimleri de gitti ona sonra gorucegini bildiğim için ona yine bir mesaj atıp sildim ona hakaret ettiğim için özür diledim ve bundan kimseye bahsetmesini istedim yakın zamanda ona karşı hislerim bitti sandım ama geçenlerde birisi bana açık bir şekilde ilgisini belli etti ve bende onunla sohbet ettim fakat kendimi sürekli hoşlandığım çocuğa ihanet ediyormuş gibi hissediyorum bu birine bakarken bile böyle bu hislerden kurtulmak istiyorum ne yapmalıyım

Nasıl bu hislerimden kurtulurum?