Yaşım 28 ve evlenmeyi çok istiyorum fakat istedikçe hep evlilik düşünmeyen kişiler çıkıyor karşıma. Hem de güzel bir kızım ne yapacağım bilmiyorum çok kafama takıyorum bu durumu artık
3 ay
Yaşım 28 ve evlenmeyi çok istiyorum fakat istedikçe hep evlilik düşünmeyen kişiler çıkıyor karşıma. Hem de güzel bir kızım ne yapacağım bilmiyorum çok kafama takıyorum bu durumu artık
partnerlerinize ilk buluşmada evlilik düşüncenizi belirtir ve hissettirir iseniz belki daha sonradan mağduriyet yaşamayabilirsiniz yani ilişkinizin ilk gününden itibaren evliliğe dair kısaca evlenme meraklısı birisi olduğunuzu belirtir iseniz sorun yaşamayabilirsiniz
Bpyle olunca da erkekler geri çekiliyor sanki
o iş tamamen size kalmış yani siz anlarsınız anlayabilirsiniz eğer boş ilişkilerinize harcadığınız zamana acıyorsanız taviz vermeyin hatayı sevmeyin yanlışı kabullenmeyin ki zaman boşa gitmesin
Kesinlikke ben evlilik isteyen insan istiyorim artik
dediğim gibi yapın size iyi şanslar
Teşekkürler
Benim arkadaşımda senle aynı durumdan müzdarip çocuk evlenmek istiyor ama karşısına böyle düşünen birisi denk gelmedi. İstanbul'da mısın match edeyim sizi bir tanışın
Evrtt İstanbul
Tabi kesin:))
Evi var mi
bir kadın her istediği adamla sevgili olabilir ama evliliğe karar verecek olan erkektir. bir erkek neden sizi tercih etmiyor oturup düşünmek lazım
Cunku her çiçekten bal almak istiyorlar ekonomiyi de bahane ediyorlar
sen nasıl birini arıyorsun
Seni o kadar iyi anlıyorum ki… 28 yaş, insanın “artık ciddiyet istiyorum” dediği bir dönem 🤍 Ama karşına evlilik düşünmeyenlerin çıkması senin değerinle ya da güzelliğinle asla ilgili değil. Bazen enerjimiz, hazır olmayanları çekebiliyor çünkü biz hazırız diye düşünmeden kalbimizi açıyoruz.
Biraz daha baştan net olmayı dene. Flört aşamasında beklentini sakince söyle, zaman kaybetme. Sen “ciddi ilişki istiyorum” dediğinde kaçan zaten sana göre değildir. Unutma, sen evlilik istiyorsun diye fazla değilsin, bilinçlisin 💍✨
Sence bugüne kadar en başta beklentini net ifade edebildin mi?
Cevap
12Cevap
boş ver , evlenip naapıcaksın ya. 👍 hep sorun hep dert. Devamlı sofra kur - kaldır , yemek yap , çamaşır yıka 👍😅
Hayat tek de sıkıcı ama
Evlenince daha sıkıcı olacağından emin olabilirsin 👍 canım cicim ayları bitince yani..
Peki en oenmli sey ne o kararı almak icin para mi
Şu an dışarı çıkıp arkadaşlarınla konuşabiliyorsun onlarla buluşup. Ve akşam evine 7 de gelebiliyorsun 👍 4 te evine gelmen lazım 2 saat yemek ve mutfak temizliği var o zaman. Sonra da sofra kurulacak eşin işten gelecek çünkü..
Yani ozgurluk açısından diyorsun.
Özgürlüğün açısından değil tabii ki. Evlenince o aylar geçince sorunlarda başlıyor. Ev işi ağır gelebilir , eşinin seni geçirmesini isteyebilirsin. Ayrıca şahsi harcamaların da kısıtlı olacaktır 👍
evlilik o kadar kolay olsaydı her erkek evlenirdi farkında mısın ekonomiden?
Herkesin mi durumu kotu
evettt? senın durumun varsa düğün masrafını sen vver
Ben düğün istemiyorum
o sana bağlı evvlenmek ıstıyorsan baktın ekonomi uymuyor sen de çalış sevgilin de öyle kısmetınde bulursun evlen kral
Bence nasibinde ne zamansa ozmn evlenirsin benim karşımda hep evlilik düşünen erkekler çıkıyordu bende evlenmeyi düşünmüyordum şu an evliyim yani illaki evleniyosun ve bence evlilikte çok iç açıcı bir şey değil
Ne gibi mesela
@Sadeüye ama bekarlık da zor
Amaan erkeklerle ugrasilmaz ya gerçekten sonradan çok degisiyorlar sonra sen yipraniyorsun
@Sadeüye bekar olunca ne guzel olacak mesela
@Sadeüye ama rahat seks evlilikte oluyor bence
Bunu evlenmeden anlayamazsın ama sana şunu söyleyim iki ucuda boklu değnek en güzeli flört etmek sevgiliykende uzun olunca cirkinlesiyo
Ya da birlikte yaşamak evlenmeden önce anlamak için
@Sadeüye azalıyor mu zevki
Canım erkekler çok kurnazdir salağa yatarlar sen beş sene aynı evde yasa evlenince hemen degisrler çünkü kaybetme korkusu gider sanki hiç bosanmicakmisin gibi davranırlar ben iki kere evlendim ilki öyleydi uzun süre beraber sevgiliydij aynı evde de yaşadık evlenin bir rahatlık geldi adama bosadim gitti şimdi evliyim ama tecrübeliyim tabi ;)
Peki şimdiki aklın olsa. evlenir miydin
İkinci eşimle şimdiki aklımla evlendim zaten çocuk bile yaptım
O zmaan sende evlilik istemiyor gibi takıl erkek desin evlenenlim
Yani süründüreyim mi
Zor kadin olunca pesondne koşar diyorlar ya ben cok fedakar davranıyorum
Genelde evli olanlar önermiyor neden
Ama bekar olunca da yalnız kaliyorsun
Çok kafana takma evlenince birsey çözülmüyor
Neden
boş ver evlenme hayatını yaşa. Ben boşandım kolay kolay evlenmem. Çok büyük konuşmayayım ama Türkiye den birisi ile asla evlenmem. Alman lar daha iyi her yönden👍
Ne yönü zor geldi
Ben gezmeyi eğlenmeyi seven birisiyim, eski eşim sürekli evde olmak isterdi. Yalnız veya arkadaşlarımla gidince sürekli arayıp darlardı ne zaman geleceksin diye. Seninle gelmeyen birisine neden sürekli hesap vereceksin ki? Aşırı kıskanç olması mesela, benim kendi işim var 4 tanede bayan çalışanım var. İş yerinde bilr problem çıkarması gibi. Azıcık akıllı olsaydı eşlik etseydi hayatıma bende bıkmazdım sanırım. Boşandım kurtuldum. Herşeye sahibim neden tekrar evlenip hayatıma edeyim😏😏 istediğim gibi yaşıyorum hayatımı Almanyada bu kadar basit
Evrt kıskançlık cok bunaltıcı ben de sahse hayatıma karışılinca daralıyorum giyimim gittiğim mekan vs. Kac yasinda insanız yani herkes birey ve kendi akli var. Aksine bunlattikca dışarıya yöneliyor insanlar
Bence turk toplumu iliski nedir bilmiyor
Kıskançlık dozunda güzel, fazlası dediğin gibi bunaltır insanı başka yöne sevk ediyor.
Türk toplumu diyerek genelleme yapmak yanlış sanırım. Önemli olan düzgün birisine denk gelmek. Sadakat, güven, sevgi ve saygı bunlar çoğu insanda kalmadı. O yüzden ciddi ilişki işini askıya aldım. Evlenmem için gerçekten aşık olmam gerekiyor. Evlenmelik insan çok etrafta, ama doğru kişi yok
Iste ben de diyorum ki yasim geçecek ne ara cocuk yapicam bunlara kaygi duymaya başladım yas ilerledikçe bunu nasil yenerim
O yaşta bir erkek olsa asla kaygı duymaz. Sebebi belli erkek her zaman kendinden küçük birisi ile evleniyor, ama kadınlarda çok nadir oluyor. Erkekler kendinden büyük r kadınla evlilik istemez. Merak etme buradada kadınlar eskisi gibi evlenmiyor 35 yaşına kadar evlenmemiş çok fazla kadın var. Sen aile veya toplumsal baskıyı düşünüp evde kaldım, hemen evleneyim cocul yapayım diyorsun. Ama en önemlisi nasip sanırım. Diyorsun evlilik istemeyen çıkıyor karşıma. Dertleri cinsellik tabikide. Ama sanırım sen düzenli bir hayata geçiş yapmak istiyorsun. Yaşın ilerledikçe bence evliliği tamamen kafandan atarsın.
Bence hoşuna giden, sana iyi bir yaşam verebilecek birisini bulduğunda mantık evliliği yap geç. Aşk hayatına sonra odaklan
Kesinlikke isteğim bu zaten mantıklı iliski istiyorum ben fakat yaşıma gore olgunum ya daha cok büyüklerle anlaşıyorum
Ki bu hayat koşullarinda mantıklı düşünmek lazım ama iate nasip guzel de bir kızım aslinda fakat erkekler cekiniyor nedense
Sen ne istediğini biliyorsun da, karşı taraf bilmiyor sanırım şansına. Yaşına göre olgun olman gayet iyi. Zaten aynı yaş veya senden biraz yaşça büyük birisi senin için uygun olur.. Daha büyükler derken 40 değildir herhalde🙂 Nazar değmesin diyeyim, güzel olduğunu söylüyorsun. Belkide çoğu kişi bu bana bakmaz düşüncesi ile yanaşmıyor sana.. Cesaret edemiyorsa erkek oda kötü🙃 özgüvensizdir.
40 evet genelde 35 ustu 😂😂
inşallah bundan sonra çıkar gönlüne göre biri.
Olur bigün kafana takma
Benim de öyle... Nerdensin
Geç kaldın herkes evli
Bir şey yapamazsın ne yapacaksın çıkmıyors.
Elbet nasibiniz de vardır
Evlenince ne olcak
Yalnız kalmam seks yaparim
Bunun icin mi evleniyon kanka
Kafaya bak bunlar anne oluyo bi de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?