Yaşım 30. Evlılık ıstiyorum ama her gelene bir sey buluyorum napcam ben?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılAcaba kendinizi çok kusursuz falan mı buluyorsunuz. genelde bu gibi insanlar herkese bir kulp takar. Herkesi her şey olduğu gibi kabullenmek gerekiyor herkes Sizin gibi olmak zorunda değil. kafanıza, yüreğinize uygun birini bulduğunuzda uyumluluk oranınıza bakın, ona göre kararınızı İlerleyen zamanlarda verirsiniz zaten. Sevimli ve biraz minnoş olmak lazım :) sevgiler 😁
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılÖnce bi derin nefes al. 30 yaşındasın diye bir şey kaçmıyor kimse sana bu yaşa geldin hâlâ evlenmedin diye baskı yapamaz. Ben seni anlıyorum, hem evlenmek istiyorsun hemde gelen insanlarda hep bi şeyler eksik gibi hissediyorsun ya… bu aslında kötü bir şey değil. Çünkü sen sırf evlenmiş olmak için biriyle yetinmiyorsun. Buda gösteriyor ki senin bir duruşun, bir kaliten var. Herkese tamam demeyen insanlar biraz daha geç bulur ama daha doğru bulur.
Şimdi gelelim bu herkese kulp bulma olayına… Belki de aslında sen çok şey istemiyorsun ama içinde bir korku var. Ya yine yanlış birini seçersem, ya mutsuz olursam diye. O yüzden bilinçaltın korumaya alıyor seni. Küçücük bir şeyde bile kaçıyorsun çünkü daha önce canın yanmış olabilir ya da çevrende kötü örnekler gördün. Ama şunu bil mükemmel insan yok. Herkesin bir kusuru var. Asıl mesele, kusurlarına rağmen o insanla yürüyebilir misin, bir hayatı paylaşabilir misin? Belki de biraz yumuşaman lazım. Kendine de ben neden bu insanı istemedim diye değil, bu insan bana ne hissettirdi diye sor. Bir de kendini sev, kendinle barışık ol. Çünkü insan kendini sevmeden başkasını tam sevemiyor. Evlilik aceleye gelmez ama iç huzuru olmadan da gelmez. O yüzden hem açık ol hem seçici ama korkarak değil sevgiyle. Olur bu iş inan bana...🌸🌸🌸
11 Yorumla
Soran1 yılAy ne güzel yazmışsın ıcım ferahladı çok huzurluyum mesela onun yanında
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bekleyeceksin ya da Evlenmeyeceksin.
Ama şunu söyleyeyim 40 dan sonra daha çok yalnız hissedeceksin. Çünkü bir çok sevdiklerin etrafında olmayacak.
Yirmili yaşlarda evlenilir mi de'yenler keşke bende evlenseydim diyecekler. Yaş ilerledikçe insan yalnızla beraber ölümü daha çok hatırlar. Yalnız öleceğini düşünmeye başlar artık. Keşke birini bulsam da evleneyim der. Ama karşına çıkanlar artık öyle genç ve güzel olmayacaklar. Yine kusurlar bulacaksın.
Adam namazında niyazında olsa, içki kumarı, sosyal hayatı bile olmasa zamanla ona da kusur bulacaksın.
Ya Adam düzgün ama sosyal değil, eğlenceli değil diyeceksin.
Yani bu zamanda dürüst olmakta, düzgün Adam da olmakta para etmiyor maalesef. İnsanlar ne istediklerini bilmiyorlar. İstedikçe de istiyorlar.
Genel olarak durum bu. Sana dair değil bu söylediklerim.
Ama iyi düşün. Bu hayat yalnız geçmez. Samimi bir hayat Arkadaşı gerekiyor. Kuru Ekmekte olsa hayatı kendinize siz Cennet edinin.
74 Yorumla
Soran1 yılAma sırf yaşım geldi diye tam anlamıyla ıcıne sinmeyen biriyle evlensek o da pişmanlık yaratmaz mı evlılıkde yanı keşke tam ıcıme sınenle evlemseydım gibi
- 1 yıl
Asla içine sinmeyen biriyle evlenme. Ama karşındakini bir ölç, biç bi'tanımaya çalış.
Sana kapıyı aç demiyorum. Kapını arala ama ardında kim var bir bak.
Mesafenin koruyarak insanları tanıyabilirsin. Bir duruşu, kırmızı çizgileri olsun elbette.
Bu zamanda bir bir çok insan kendini teşhir ederek dikkat çekiyor. İnsan kendini ne kadar teşhir ederse o kadar Sinekte üzerine konar.
Mesele mesafeli bir duruş. Sana saygı duyan, sana talip olan zaten duruşuna göre adım atar. Adamın niyeti nefsane ise zaten senin mesafeden dolayı senle uğraşamam, sana vakit ayırmam der gider.
Sana kıymet veren bu duruşundan dolayı sana saygı duyar daha çok tanımaya çalış. Aslında seni imtihan eder. Acaba benimle aynı düşüncede mi. İffet konusunda benimle aynımı diye düşünür ve seni izler. - 1 yıl
Zor durumda değilsen devam et yok evlenmek dışında bir ideal yok diyorsan denk gelen birine gidebilirsin. Önce neden evlenmen gerektiğini kavramalısın. sonra karşıdaki kişide fedakarlık yaparak çözüme ulasabilirsin. Örnegın adam keldir saçlı seviyorsundur ama seni anlıyordur yardımcı oluyordur işinde gücündedir.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Oo, gerçekten zorlanıyorsun anladım 😔 ama dur, aşk biraz da sabır ve zamanı gerektirir aynen bir güzel yemek gibi. Senin enerjini ve sevgini sakın kaybetme, doğru kişi mutlaka çıkar! Kendini çok iyi tanı ve ne istediğine odaklan. Belki de evlilik yolu, arkadaş ortamlarında veya hobilerin sayesinde çıkabilir. Şu an en çok ne seni mutlu eder, onu düşün desem? 😊💖
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
98
Cevap
216Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Kulbun sizin zihninizde olduğunun farkına varın! 😅70 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılOrtada bir sorun var ve bunu sen de farkındasın düzeltmek ya da düzeltmemek sana kalmış gibi daha çok
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u 1 yılerkek arayın bulursunuz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yıl1) Kusursuz insan olmaz. Kusursuz insam aradığın ve bunu bırakmadığın sürece dost bile bulamazsın
2) Direk evliliği amaç edinirsen bütün erkekleri kaçırırsın. İlk amacın cinsellik olmalı. İkinci amacın iyi geçinmek ve birlikte keyifli zaman geçirerek uzun bir süre geçirebilmek
3) Uzun birliktelik kurmayı başarıp, erkeği elinde tutarsan işte o zaman evlilik yolu görünebilir. Direk evlilik düşünen kız hakkında özgüveni düşük, kimse ona bakmamış diye düşünebilir insanlar. Hani bu yaşına kadar ne tecrüben oldu erkeklerle? Bunları değerlendirmek lazım. Hele hele bakireysen işin çok zor sana söyleyeyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlenmek için acele etmeyin doğru insanı bulmak zaman alabilir. Bak bana acayip sarkıntı bir adam vardı öyle ki takıntılı gibi bir şeydi adam da evli geçen gün takip ettiğim bir mekanda cinsiyet belirleme partisi verdiğini gördüm mekan paylaşmış falan ya o kadar acıdım ki o kadına... Sahte sahte sevgi pozları falan.. Hele çocuktan sonra büsbütün yoldan çıkar o adam. Şimdi düşün ki bu bahsettiğim senin kocan olsaydı da 23ünde evlenmiş olsaydın ne olacaktı? Allah muhafaza di mi? O yüzden evde kaldım triplerine hiç girme
23 Yorumla- 1 yıl
Sen evli misin?
- 1 yıl
Sen evlimisin peki
Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Aman evlen gitsin. Muhtemelen gelen de seni belki beğeniyor belki ailesinin zoru ile geliyor. O yüzden yaş geçmeden evlen. Yaş ilerledikçe hastalıklar ve çirkinleşmeler başlıyor. Evlendikten sonra birlikte yaşlanınca çok göze batmaz. Yaniiii o kel kel babaların da saçları vardı bir Zaman... Ama eşiyle birlikte yaşandığı için fark edilmedi bile
22 Yorumla
Soran1 yılYa evlilik bir kere nasil hemen evlen gitsin diyonuz hayatı karar
1 yılHer gelene kulp bulman önemli mi sence? Önemli olan ne istediğin değil mi? Sen ne istediğini biliyor musun? Evli kadınlar genelde erkekler için hepsi aynı falan der o yüzden sen nasıl birisiyle bir ömür geçirebilirsin ona bak, önemli olan aranızdaki uyum. Çok tipsiz değilse aşırı yakışıklılık arama çok fakir değilse olur, zenginlik arama para sonradan da kazanılır. Önemli olan sana değer vermesi dürüst olması ve senin kriterlerin en önemlisi de aranızdaki uyum.
11 Yorumla
Soran1 yılÇok tıpsız degıl ama ya derlerse kı bu kız daha güzel
Gizli Üye(25-29)1 yılEee eve bir şey alırken bile kaç kişiye soruyoruz, inceliyoruz, araştırıyoruz
tabiki ince eleyip sık dokumak gerek bu işerde
Ömür boyu yüz yüze bakacaksınız. İadesi, değişimi olsa neyse ama yok maalesef.. battın mı saplanıp kalıyorsun mecburen.. evlilik ayağı got ayağı
23 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Mocando doğrular ama jshjds
1 yılBelki de standardını biliyorsun ve gelenin bir kulp bulmuyorsun kulbunu görüyorsundur. Sırf olsun diye olmasındansa kendine uyan birisi olması her daim daha iyidir. Kendine, mizah anlayışına uyan seni değerli hissettirecek biri elbette ki çıkar ama önemli olan NİYET! Yani önce neden bunu istiyorsun onu düşün, amacın ne? Daha sonra evlendikten sonrasını düşün, evlilik son durak değil daha farklı bir başlangıç sadece.
20 Yorumla
1 yılen son canımı öyle bir yaktılar ki hala atlatamadım. biriyle görüşmeyeli epey oluyor. yaşım 27. eskiden evlenip bir ailem olsun çok isterdim ama şimdi o bile kalmadı. Hoş sanırım anne olma şansım da yok. ama sen öyle değilsin. belli ki henüz senin kapını doğru insan çalmamış. umutsuzluğa kapılma. zamanını bekle.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
1 yılHayırdır sen dört dörtlük bir insan mısın mükemmel mısın ya da? Neden herkese bir kulp buluyorsun ben sana söyleyeyim mi? Çünkü insanın yaşı ilerledikçe daha fazla sık eleyip sık dokuyor daha fazla detaya iniyor sen böyle devam edersen bulacağını düşünmüyorum.
12 Yorumla- 1 yıl
@DarkbuL1 ya kardeşim ben bir kadının evlilik planı için konuştum sen neyin kafasındasın da saçma sapan yorum yapmışsın mükemmelmis şimdi bir şey soylicem altında kalacaksın yaşın küçük daha kafan basmıyor herşeye anlaşılan.
ilk önce herkesin kusursuz olmayacağının farkına var bir kağıda kriterlerini yaz ve tarafsız bir şekilde ne kadar ciddi bir özellik olup olmadığını düşün ( bu olmasa ilişkin nasıl ilerler davranışların nasıl şekillenir bir hayal kur ve sürdürüp yaz çok işe yarayacak)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı.
1 yılÇok sevdiğim bir sözdür;
Kimse geç evlendiği için "ölmedi..
Ama bazı insanlar, Yanlış kişilerle,
Evlendiği için en güzel yılları öldü...Yaş aldıkça daha seçici oluruz ama asla geç değildir, doğru kişi ile tanıştığında bu bir şey değiştirmeyecektir.
00 Yorumla
1 yılBir şey bulduğun insanla evlenirsen evlenince milyon şey bulursun o yüzden evlenme daha iyi. Kusursuz birini bulmalısın kendin açısından gözün kör olmalı ki bir ömür geçirebilirim diyebil o insanla öteki türlü evlilik eziyet olur sana.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl30 yaşındayım ve fark ettim ki her geleni kusurlarıyla tartıyorum. Mükemmeli ararken belki de gerçekten bana iyi gelecek kişileri kaçırıyorum. Zamanla anladım ki evlilik, kusursuz insanı değil, kusurlarını sevip birlikte büyüyebileceğin kişiyi bulmak. Kendimi değiştirmeye çalışıyorum, çünkü evlilik bir “biz” olma sanatı.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılEvlenme Napıcan evlenip😂
İşin mi yok? İş bul
Evlenen herkes mutlu mu?
Bi sor alayı pişman
İbo bile o kadar servetin ünün içinde asla cocuk yapmazdım demiş 😂
Evlilik iyi bişey olsaydı
Kadınların sürekli başı ağrımaz
Erkeklerde kadınlara hayvan gibi şiddet uygulamaya kalkmazdı🫢00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKarşındaki insan seni gerçekten seviyor mu, sana değer veriyor mu, öncelik verdiği kişi misin onun gözünde, fikirlerine saygı duyuyor mu, fedakarlık yapıyor mu? Önemli olan bu bence. Bu kriterler var olduktan sonra her şey hallolur. Aksi halde herşeyi olan ama kıymeti olmayan bir kadın olursun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHer gelene kulp takmaya devam edersen biraz zor bulursun tabiki sana evlenmiş olmak için evlen demiyorum ama full model dört dörtlükte kimse yok hani yani kafa yapına uygunsa birazda tipi falan düzgünse hiç düşünme yapıştr nikahı gitsin 😂 zaten bende kendime hedef koydum önümüzdeki 4-5 yıl daha kafama göre birisini bulup evlenemezsem dahada evlenmem o saate olamayan daha olmaz zaten 😁😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı.
1 yılİyi düşün öyle karar ver. Hatta aceleye de getirme. Tabiki isteklerine öncelik vereceksin ama kimse kusursuz da değil bunun farkında olarak karar ver arkadaşım. Bende aynı yoldan geçtim. Hakkında hayırlısı olsun inşAllah.
02 Yorumla
Soran1 yılEvli mısın
- 1 yıl
Yok sözlüyüm.
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. 24 den sonra öyle yapiyorlar zaten. Ve boylece yasin ilerleyecek. Ya karar vereceksin ya boyle kalacaksın. Sana gelen de sende eksik görmediğini mi saniyorsun? Sen iyiyi ararken sen kadar iyisin? Bunu da dusunmen gerek. Degil mi?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yeni neslin evlilik konusundaki hayalperestliği beni benden alıyor. Güçlü bir bağ olmadığı müddetçe evlenmeyin arkadaşlar. Sonra yıllar evvel alınan ya da alınmayan bir çeyrek altından 15 yıl sonra boşanırsınız.
00 YorumlaTakıldığın şeyleri söylersen olası alt fikirlerinle anlayabiliriz bu durumu
Muhtemelen rahatsız olduğun kulp bulduğun şeylerin evlenmemek için yeterli gerekçeler olup olmadığını ayırt edemiyorsun04 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle ya vallahi duygularıma tercüman oldun
- 1 yıl
Şöyle söyleyeyim
A b c 3 karakter olsun
Mutlaka her birinde bir şeyler olacak
Kusursuz insan yok
Ama lütfen evlenmek için evlenme
Yine gözlemle niyetin tabi bu olacak baştan ama idare ederim değişir değiştiririm vs diyerek hiçbir yola çıkma
Özellikle de ailesi problemli biriyle lütfen ama lütfen aşık dahi olsan yola çıkma
Biliyorum bu kadarı sorundan bağımsız ama söylemek boynumun borcu - 1 yıl
A nın işi iyi olmaz kalbi çok iyidir
B nin senle her şeyi birebir uyar ama cimridir çok hassas anlarda tadını kaçırabilir
C nin her şeyi uyar bu sefer de o seni sevmeyebilir
Yaş ilerledikçe çember de daralıyor
Erkekler iş ve askerlikten sonra evlilik odaklı oldukları için yaş ilerledikçe bekar yani ilk evliliğini yapacak olan erkeğe rastlamak zorlaşıyor
Bit de bunun içine kariyer akademik uyum vs beklentileri katınca uyum yakalamak zorlaşıyor
Soran1 yılYa mesela enn basitinden geçen bi arkadasım gördü bizi sen daha iyisin görüntü olarak dedı takıldım buna ilerde nasıl aıleme didem ya beğenmezlerse falan kafama takıldı
1 yılbilmiyorum tanımıyorum seni nasıl yorum yapiyim :) ben sende ne hatalar bulurum kafam orada :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bence o kulp bulmak değil doğru kişi olsa hissedersiniz hissederim diye düşünüyorum akar gider doğru insanla her şey.. demek ki aklınıza kalbinize sinmiyorsa vardır bi sebebi…
10 Yorumla
1 yılEvliliğe başlangıç elbette çok zorlu bir süreçtir. İnsan kendini koruma içgüdüsü ile seçici davranır. Ama bir süre sonra bu takıntı haline gelir ve mükemmeliyetçilik oluşur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı.
1 yılHiçbir şey herkes evlenmek zorunda değil zaten ortada evlenecek adamda kalmadı hakkında hayırlısı olsun
28 Yorumla- 1 yıl
adam ile ne alaka düzgün kız kalmadı bence baksana :)
- 1 yıl
İnsan diyelim
- 1 yıl
ne gibi insanlık aç konuyu
- 1 yıl
Off beynin mi yok anlamiyosun
- 1 yıl
böyle diyorsun ben senin ilişkilerini merak ediyorum eski insan insan diyorsun da kaç sevgilin oldu kaç erkekle ilişkin oldu merak ettim genelde böyle konuşan kızların hali ezber oldu hafızam da
- 1 yıl
Benim özel hayatım seni ilgilendirmez kendi hayatinla ilgilen
- 1 yıl
sana özel bana özel diğil ki :) anlarız
- 1 yıl
Bana Özel evet seninle bi ilgisi yok parazit yapma
Gizli Üye(30-35)1 yılYaş 30 gelmişse artık senin kafanda ki Erkekler sana kulp takmaya başlayacak. Git gide Dişi sinek olsa Pembe nufus cuzdanı olsa yeter diyen tiplere kalacaksın ki Zaten o yüzden git gide gelenler istemediğin adamlar oluyor.
02 Yorumla
Soran1 yılOyüzden hemen evlenmek lazım
Cevap sahibi1 yılGerçekten öyle artık ayrıca işin içine bide Erkeklerin genel olarak evlilikten kaçması ve soğumasıda girdi.
Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı. bakireysen bi de beni dene. benim en önemli kriterim bakir olması. çünkü bende öyleyim. bana kulp bulursan en azından denemiş olursun. denemeden bilemezsin.
00 Yorumla
1 yılYaş geçtikçe seçicilik daha da artıyor yani kulp takmanı anlıyorum ama feragat etmen lazım kulp taksan da hoşgörmen lazım ve bunu belirtmemelisin
06 Yorumla
Soran1 yılBu düşünceyle evlenip ya pısman olursak keşke bekleseydım dersek o zaman nolcak
- 1 yıl
Tanışıp ertesi gün evlenmicen ki 1 sene en azından beklemek lazım
- 1 yıl
Bu süreçte de epey tanımak mümkün
Soran1 yılTanıdık çok ıyı bırı düzgün ama takıldığımız şeyler var yınede diyelim o zaman
- 1 yıl
Ne gibi şeyler?
- 1 yıl
Onların üzerine gidip o sorunları çözmek lazım
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Genelde 30 lu yaşlara kadar ince eleyip sık dokur insanlar. Sonrasında ise hayatın gerçekleriyle yüzleşirler, hedefleri küçülür
01 Yorumla
Soran1 yılBenım hedefler büyüdü aksine 😄
- Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı.
1 yılOtur ne istiyorsun düşünüp yaz. Ne olmalı ne olmamalı senin için. Kesin kriterlerini ve esnetebileceklerini belirle. Gelenleri buna göre değerlendir. Gerekiyorsa biraz daha esnet.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı.
1 yılYazık adına çok üzüldüm kendi eksikliklerini başkalarında tamamlama durumu umarım çözersin yoksa tek kaybedeceğin şey aşk değil arkadaşlıklar ilişkiler de olacak
00 Yorumla
1 yılNasıl bir şey arıyorsun? Belki kriterinlerin bellidir ve ona uyacak kişiler çevrende yoktur. ya da senden kaynaklı gecimsizsin herşeye bahane buluyon yaşlılığın hiç çekilmez 😇 hangisi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBende 1 ay sonra 30 yaşıma gireceğim ben de öyleyim ama benim karşılaştığım yanlış insanlar yüzünden oldu şimdide bir çoğunun amacı c*nsellik ve takılmalık biri olsun o yüzden ben de evlenmiyorum ve evet biraz da seçiciyim.
06 Yorumla
Soran1 yılYok benım karsımdakı çok düzgün bı insan mısal neye takıldım tıpı ortalama ben ondan daha ıyıyım dıcekler bu kız daha ıyı
Cevap sahibi1 yılmilletin ne dediğine bakma sonuçta millet seninle yaşamayacak ben de tip konusunda iyi biri olsun isterim ama aşırı yakışıklı olsun şöyle böyle olsun demem ortalama bir tip olsa da kişiliği karakteri ve kendisine bakımına daha çok bakarım insanlar seninle yaşamayacak yakışıklı olup seni her gün aldatacağına ortalama bir tip olsun sana değer versin böyle bakarsan bakış açını bu şekilde değiştirirsen daha iyi olur senin için bende güzelim ama demem şahsen karşımdaki aşırı olsun ben kişisel bakıma çok önem veririm.
Soran1 yılÇok bakımlı ya mis gibi kokar. Özenir güzel gıyınır güzel kokar
Soran1 yılKaliteli giyinir ya sırf ben bı koku var onda seviyorum diye onbın verdı bı kokuya düşün
Cevap sahibi1 yılo zaman şans ver bence sana değer veriyorsa sana o evlilikte cenneti yaşatır
Soran1 yılteşekkür
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılBi 5 yıl daha beklersen asla evlenemezsin herkes kusurlu olacak niye sende yaşlanacaksın gelenler dahada yaşlı olacak emekliler istemeye başlıcak ona göre
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl30 a kadar sen seçersin ama 30 dan sonra seçilirsin biraz... çünkü yaşıtların evlenmiş hatta çocuk sahibi olmuşlardır.
30 dan sonraya kalan nadir insan oluyor zaten, mental sağlığı ve fiziksel sağlığı varsa evlen. Yapacak bisi yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
1 yılGerçekten elektrik aldığın biri olsa hiç bir bahanen olmaz demek ki çıkmamış öyle biri..
112 Yorumla
Soran1 yılAma elektrik aldım sevdim heyecanlandım bir yıldır da beraberim ufak tefek şeylere takılıp adım atamıyorum evliliğe çok, üzülüyorum
- 1 yıl
Yani oturmayan bir şeyler vardır illa ki ya da içine sinmeyen bir şeyler yoksa bence olurdu
Soran1 yılYanı ufak tefek şeylerden insan eler mı peki
- 1 yıl
Eler ben bekarken elleri güzel değil ise konuşması şiveli ise, eğitimi yeterli değil ise elerdim direk asla para vs kriterim olmamıştır ama denklik önemli çünkü sonra ki zamanlarda büyük problemlere yol açabilir
Soran1 yılYaş kaç
Soran1 yılE böyle böyle de yaş geçiyor ufak şeylere takılınca
- 1 yıl
Ben evliyim yaş 38
Soran1 yılDenksınız umarım ve de mutlu
- 1 yıl
Şükür öyleyiz 2 evladıma 35 haftalık hamileyim hatta 🙏🙏🧿
Soran1 yılNasılsınız pekı denklıl olarak anlatır mısın merak ettim daım olsun mutluluğunuz
- 1 yıl
Özelden yaz merak ettiklerini sor konuşuruz buradan olmaz
Soran1 yılTamam
Ben 32 hayatımın kazigini yedim soğudum ah kaderrr bazıları ne kadar şanslı
21 Yorumla
1 yılEvlilik istiyorsan kendini de eleştirmen gerekiyo
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılO iyi insan karşına daha çıkmamış belki biraz daha zamanı var. İlla 20 lerde çıkacak diye bişey yok
00 Yorumla
1 yılaklın başında olduğu için böylesin abla bu devirde aklı başında birisi evlenmez zaten doğru yoldasın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. bu kadar seçici mükemmelliyetci olursan bulamazsın knk
01 Yorumla
Soran1 yılNapcam
1 yılEvde kalmışsin onlarda sana bı bahane bulur bu saatten SONRA seni anca evlenemeyip aile baskısına maruz kalan biri çıkarsa alır oda belki
00 YorumlaÖnemli olan gelerler değil ki. Doğru kişi geldiğinde emin ol hissedeceksin. Hem 30 yaş normal bir yaş.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Her gelene sen kulp bulmuyorsun her gelen kulplu. O yüzden evlilik derdine düşme hayatını yaşa, zamanı gelince o da olur.
00 Yorumla
1 yıl2 sene sonra sana bi kulp takar, öyle kullanırlar ;)
Tecrübe
08 Yorumla
Soran1 yılE napayım
- 1 yıl
Ben mukaddeeaatla barışık sayılmam ama, sana tavsiyem, hyiayırlısı diyip tut birinin ucunu
Soran1 yılAma bir keredir evlılık
- 1 yıl
Ben bismillaj dedim, şükür.
Şimdi şeytanirracim diyip başka defterlerdeyim ;)
Soran1 yılAldatma defterımı😄
- 1 yıl
İnsan seviyorum:)
Soran1 yılSerefs. lk seviyosun bence😄
- 1 yıl
İlk değilsin, dilerim son da olöazsın böyle diyen :)
Birgün gelir bulmazsınız. Kalbiniz ısınır. Kalpleri birbirine ısındıran Allah’tır. Olumlu düşünün ve hayır dileyin. Elbette vardır nasibiniz bir yerde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılEn son ne zaman ilişkin oldu ki, onlar ile mi kıyaslıyorsun, ne yapıyorsun?
Ya da vasat tipler mi bunlar?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Ben de yakında 30 oluyorum. Evlendim de ne oldu bak boşandım. Keyfine bak olursa evlen olmazsa evlenme kaderinde belki biri yok aramaya devam
00 YorumlaBelki gerçekten kulplarinda sorun vardır bir de öyle bakıp ona göre sevinmek gerekiyor kurtulduğun için
00 Yorumlaİçine sinmiyorsa normaldir. İlla evlilik olarak düşünme belli arkadaşça görüş iyi niyetle uyum varsa evlilik olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de öyleyim hep daha iyisi olsun diye bakıyorum ama bunun sonu korkarım ki evde kalmaya bile dönüşebilir. Bazı insanlar bu şekilde düşünüyorlar çünkü ya aldatıldığı için ya da aldatılmasa bile hep yarı yolda bırakıldığı için...
00 Yorumla
1 yıl“Her gelene kulp bulmayı” bırakarak başlayabilirsin? Kendini kusursuz mu sanıyorsun ya da sana kulp bulana rastlamadın henüz demek ki:)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 506 cevap paylaştı. Maddi gücün yerinde seçicisin evlensende boktan sebeple bosanıp adamın hayatını mahfedeceksin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılKriter belirle. De ki şöyle şöyle özellikleri olan birisi olmalı. Yani isteğin neyse onu dile getir. Buna göre seçimini yap
00 Yorumla
1 yılKadınlar genelde 30 dan sonra fazla seçiçi olur dediğin gibi herşeye bir kulp bulursan zor evlenirsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılYaş ilerledikçe zorlaşır bu durum birde elenmiş olanlar sana kalıyor 😂
024 Yorumla
Soran1 yıl30 u geçince daha sıkıntı yanı😄
- 1 yıl
Evet o yüzden az gözüne kesen biriyle bas nikahı 😂
Soran1 yılYa bak birisi var konuşuyoruz da biraz karakterli kafa dengi sadık uyumlu yani huzur veriyor insana esmer 1.80 maddi olarak evı arabası düzenli geliri var ticaret yapıyo unvdede okumuş hıs de var gibi ben hala evliliğe adım atamıom bu da elden gıdecek😄
- 1 yıl
Ahahha knk daha ne beklentin var 😂
- 1 yıl
Az bi at da bakim oğlaana senlen 😂
Soran1 yılYeterlı mı sence
- 1 yıl
Daha ne beklentin var ki
Soran1 yılYa bak ne var mesela işte diyorum ki ticaret yapıyo ya normalde öğretmen keşke işini yapsaydı hanı sankı öğretmenlik daha saygın gibi buna takılıyorum sonra tipi ortalama fena değil benı daha çok beğenirler ya derse herkes sen daha iyisin falan etkileniyorum ben gibi gibi
- 1 yıl
Onun yaşı kaö
- 1 yıl
Kanka bu işin sonu yok herşeyin her zaman iyisi çıkar ondan bulcan yapışcan önemli olan sana iyi davranamsı
Soran1 yılÇok değer veriyor hıc kırmaz benı
- 1 yıl
Eee daha ne arıyom ki sen ne verim ablama 😂 az gell çanuk
Soran1 yılBen salağım bence😄
Soran1 yılÇocuğu da kacırcaz başkası kapcak
- 1 yıl
Ahahaha valla kaçırcan gibi duruyor nereli peki
Soran1 yılKaçırmamak için nıkah basmak lazım hemen işte bı yapabilsem 😄
- 1 yıl
Abahhaha neye kıyamıyon 😂 ben anlamadım ki
Soran1 yılNeyi anlamadın
- 1 yıl
Niye karar verip evlenmiyorsun daha neyi bekliyon daha iyisi hep çıkar bunu düşünürsen adamı beğenmezsşn bi zaman sonra 😂
Soran1 yılHeee napayım pekı
- 1 yıl
Sohbeti ilerlet evlen eğer kaçırmak istemiyorsan
- 1 yıl
@biranbirhatıraa türkiyede 2. Yok knk
- 1 yıl
Bilemem😀 Darısı başımıza
- 1 yıl
@biranbirhatıraa ahahah hadi inşallah 😀
1 yılBirinin karşına çıkıp senin egonu yerle bir etmesi lazım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
1 yılKulbu biraz da kendinde bulsan sorun çözülecek sanki
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılHarika tespit hatanı bilmen güzel. Kulp bulmayı bırak ve şans vermeye başla.
10 Yorumla - Devamını Gör (254)
Devamını Gör(299)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem