6 ayBu işler istemeyle olmuyor ki sadece nasip kısmet diye bir şey var sen istersin ama karşına uygun birisi çıkmıyordur bu konuda yapabileceğin çok da bir şey yok ha Ben de ister miydim evlenip güzel bir hayata bir eşe sahip olmak isteyebilirdim belki ama şu zamanki durumda söz konusu değil pek de hatta belki bu zamanda evlenmemek daha güzel şimdi hadi diyelim ki illa evleneyim diye birisini buldum birisi ile tanıştın görüştün ailesi uyumazsa kişinin kendi uyuması belli bir zaman sonra kafa yapın uyumazsa içinden bambaşka bir kişilik çıkarsa ne yapacaksın. Anca seni bilen seni tanıyan aileni tanıyan görücü usulü biriyle olabilir ya olmazsa bu kadar da dert etme sanki evlenen çok mutluluk evlilik yaşıyor yurt geçim derdi yok bilmem ne derdi birbirlerini yiyip duruyorlar Bence boşuna dert ediyorsun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)6 ayAile olmak ve aile içerisinde mutluluk ve huzura dahil olmanın duygusunu ne yaşarsak yaşayalım aynı hislere erişebilmenin ihtimali neredeyse hiç yok. Sizi aynı durumda olan bir birey olarak oldukça iyi anlayabiliyorum. Hayat, evet tabii ki kurulabilir. Yalnız kalınmış geçmişin karanlık izlerini silen en tatlı unsurdur mutlu olmak. Mutlu ve gülüşlerin her daim olduğu sıcacık bir aileye sahip olmak baharın gelişi kadar da heyecanlıdır. Hatta ki üzerine birde uyum yakalandığında ve bu gerçekten de mümkün olduğunda üzerinde daha da güzel, daha da heyecan yüklü bir sevinç eminim yoktur. Yalnız olmak ise sizin de hakkınız değil, böyle güzel bir aile yaşamına dahil olmak, güvendiğiniz ve inandığınız bir omza sahip olmak sizlerin de hakkıdır. Her şey o kadar an meselesi ki hayatımızda, bir de kaderin ansızın getirdikleri vardır. Belki de o an bu andır veya dünde gizlidir belki de gelecekte.. Ama içiniz güzel ve temiz olsun, öyle bir ışık gerçekten de var.
00 Yorumla
6 ayBelki de tam olarak bu sebepledir. Yani yanlış anlama fazla peşinden koşuyorsundur. Unutma ki bazı şeylerin peşinden koşmak onun bizden uzaklaşmasına neden olur, bu nasıl oluyor dersen şöyle açıklayabilirim; bir şeyin peşinden koşmak ya da bir şeyi fazla düşünmek onun bizde eksik olduğu enerjisi yayar, bu da senin bende eksik bir şey var düşüncesine kapılmana sebep olur. Günün sonunda bu problem bir kısır döngüye döner. Kendini de en sonunda Otofobi olmaya zorlarsın buda istemeyeceğin bir durum bence
o yüzden bazen hayatı akışına bırakmak gerekir. Bu yazdıklarımı ne kadar dikkate alırsın ne kadar umursarsın bilemem ama en azından bu konuda ve bu hayatta senden 2 yıl daha fazla tecrübem var :)
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. herkes gibi olunca ne olacak ondan da sıkılacaksın.
ne yaparsın, bu hayatta alınacak tek ders, yakınmadan çile çekmesini öğrenmektir.
bu esasında sizin seneler içinde edindiğiniz/düşürülmüş olan özsaygınızdır ve diğer insanların daha saygıya değer olduğuna inanıp herkes gibi olmaya çalışırsınız. hâlbuki kendinizi keşfedip inanırsanız, herkes gibi olmanıza gerek kalmaz, herkes sizin gibi olmaya çalışır.00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah seni güzel insan, bazen hayat tam da istediğimiz anda açmaz kapılarını ama bu, kapıların hiç açılmayacağı anlamına gelmez 🍂✨ Her şeyin bir zamanı var ve inan bana, o doğru insan bir gün tüm zerafetiyle hayatına çıkıp gelecek. Belki de şu an, tam da bunu beklerken kendine odaklanmanın zamanıdır. Gönlünü sevgiye açık tut ama hayata başka renkler katmayı da ihmal etme 💕 Mesela şu serin, huzurlu sonbahar akşamlarında kendinle yapacağın minik yürüyüşler, hobi arayışları ruhuna iyi gelebilir.
Senin düşüncelerini merak ettim, sence beklemek seni en çok hangi konuda zorluyor?00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 6 ayararsan bulursun
10 Yorumla Öyle ölmeyi düşünüyorum nasip mi bilmiyorum ama benim gibi tipsiz birini kabul eden kızın aklından şüphe ederim ki öyle biri yok zaten götüüme kaş göz çizsem aynı o şekilde 32 yaşında bakır bir erkek olmak demek ve bu zamana kadar bir kızla yan yana bile yurumemek en acılı ölüm şeklini tatmaktan bile daha kötü
01 Yorumla
Soran6 ayAllahın adaletsizliği
Gizli Üye(30-35)6 ayBenzer bir soruya verdiğim cevabı aynen buraya yapıştırıyorum;
Kimsenin geçmişte ne yaşadığı ile ilgilenmiyorum ya da sosyal statüsü ile (geçmişin de çok absürt deneyimleri olmadığı taktir de sorunda etmem)
Güvenilir, sözünün eri, dürüst biri olsa hemen evlenme yolunda ilerleyeceğim.
Yaşım 30 oldu ancak nedense nasibimiz bizi bir türlü bulmuyor.016 Yorumla
Soran6 ayBuradan mı ariyorsun
Cevap sahibi6 ayNasibimiz nereden nasıl karşımıza çıkacağınız bilemeyiz
Soran6 ayFotoğraftaki sen misin?
Cevap sahibi6 ayE benim tabii ki başkasını neden koyayım profilime
Soran6 ayBilmem var öyle koyanlar yakışıklısın bu arada nasıl bulamiyorsun birini?
Cevap sahibi6 ayTeşekkür ederim inanın ben de bilmiyorum…
Soran6 ayRica ederim
Cevap sahibi6 aySiz nereden arıyorsunuz?
Soran6 ayAramiyorum Ben
Cevap sahibi6 ayİsterseniz mesaj atabilirsiniz
Soran6 ayInstagram kullanıyor musun?
Cevap sahibi6 ayEvet kullanıyorum
Soran6 ayKullanıcı ismin ne
Cevap sahibi6 ayBuradan allenen nasıl vereyim kişisel hesabım
Soran6 aytamam
Cevap sahibi6 ayMesaj atın özelden vereyim ya da siz verin
Gizli Üye(25-29)6 aySana evlenme diyen kadınlar genel anlamda tercih edilmeyen çirkin kilolu ya da karakter bozukluğu olan tipler. Bence de evlenme bu devirde erkeklerin evlenmesini önermiyorum ama hemcinsin olan kadınlar kıskançlıktan rahimleri yarılıyor bu konularda.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
6 ayKimsenin sevmeye gönlü yok. Evli gibi yaşıyor insanlar zaten evlenmeyi düşünmüyorlar. Yinede Allah karşına iyi ki bu yaşa kadar beklemişim de sen olmuşsun diyeceğin bi adam çıkarır. Çıkmıyorsa da napalim mutsuz olmaktan iyidir yalnız olmak
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Çünkü zamaninda gezdin eglendin şimdi sadece çocuk yapmak için birini kullanacaksin. Erkekler mal değil gözleri açık artık
13 Yorumla- 6 ay
Erkeklerde aynı şeyi yapıyor 30una kadar gezip eğlenip sonra genç kız peşine düşüyor bizde gözümüzü açtık görmüş geçirmiş 30luk değil 20lik benimle gezip tozacak biri lazım
Soran6 ayNe diyorsun ya
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
6 ayYokluk bilincinde olduğun için..
Hayatın güzelliklerini yaşamayı hak etmediğini düşünüp, bilinçaltına bunu kodlamış olabilirsin istemsizce.
00 Yorumla
6 ayEvlenmek kader midir ,
Hayır Allah'ın bilmesidir
Seçimler bizimdir biz kimi seveceğiz kimi seveceğiz
Bu bizim tercihimizdir Allah ise bunları bilir01 Yorumla- 6 ay
Allah kimi sececegimi biliyor ama benim sectigimi bana vermiyor niye çünkü benim iyiligim icin
- Aşk İlişkileri konusunda 833 cevap paylaştı.
6 aynasip öyle çıkıp gelen bir şey değil. kimse nasibinin nerde, kim olduğunu bilmez. herkes de nasibindekiyle denk gelmez. bazen insana nasibini bulmak nasip olmaz anlayacağın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 aybende aynıyım. o yüzden seni anlıyorum. kısmet gelmiyor işte yapcak bişey yok. ne desek bos. nasip olmadan konusmak bile bos. umarım evlenir aile kurarsın mutlu olurum uzaklardan seni hiç tanımayan biri olarak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 ayUmudunu kaybetme
Olabildiğince çok insan tanı ki
Kim sana uygun kim değil bunu seçme konusunda kendini geliştir.
00 Yorumla
6 ayEvlilerin hiçbiri önermiyor evliliği. Senin ozendigin ele ele yürümek kendine ait evinin eşinin çocuğunun olmasi
04 Yorumla- 6 ay
Sen evli misin
- 6 ay
@MonkeyDDragon Bende arada sırada gördüğümde özeniyorum o yüzden evlenmeyi isteme motivasyonunu anladım. Bence bu sebeptendir yoksa kimse evlilik güzelleşmesi yapmaz.
- 6 ay
Güzellemesi yapmaz
- 6 ay
Anladım
Gizli Üye(18-24)6 ayHer şey Kader Kısmet meselesi Allah muhakkak hayırlısını verir
Cuma suresi var bunu oku dindar biri değilim bağnaz derecede ama faziletleri arasında evlenmek isteyen kişilere hayırlı eş nasıp etmesi yazıyor dene istersen
00 Yorumla
6 ayben bekliyorum ya da herhangi kızda şans deniyorum nasipse zaten olur değilsede sadece kendimi paraya adayacam
00 Yorumla
6 ayBende 38 im hala Bekarım 🤗
06 Yorumla
Soran6 ayBenim sonum gibi
- 6 ay
Öyle deme bulursun
- 6 ay
Canını sıkma
- 6 ay
İstersen Dertleşebiliriz Olur mu
- 6 ay
Belki de birbirimizin Nasibiyizdir
- 6 ay
Ne dersin 🤔🤔
- Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı.
6 aySabır bazen en güzeline denk gelme biçimidir... Sabrın selametin olsun güzelim
12 Yorumla- 6 ay
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Dediğin gibi nasip bu işler hiç beklemediğin anda gelir
02 Yorumla
Soran6 ayHe he aynen nasip
6 ayNe bilelim yani Allah vermiyorsa bildiği vardır demek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı. 26 yaşındayım benimde hiç ilişkim olmadı bende yalnız ve kötü hissediyorum..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
6 aySana hitapneden biri olunca kendiliğinden oluyor her şey süreç akıyor
00 Yorumla
6 ayReddettiğin insanlara bak. belkide kaçırdın nasibini
01 Yorumla- 6 ay
Nasipte kaçabiliyomuş demek kaderde kaçmasıda vardır ozaman
Enerjini temizle her gece yatmadan önce dileğini dile ve yat ☺
06 Yorumla- 6 ay
Uyuklama ve pozitif enerji 👏
- 6 ay
Uyumlama yazacaktim, afedersin
- 6 ay
Kuantum enerjide dinledim bunu, insan isteyince ona gelirmiş
- 6 ay
Banada oluyor bazen
- Aşk İlişkileri konusunda 626 cevap paylaştı.
6 ay6284 diye kanun varya ekregi suçlu kabul eden evlenince o yüzden sizi korursun evleneirsin o kanun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
6 aySen kesin her yazana sapık diyorsundur ondan böyle sap kalmışsındır 😀
00 Yorumla gözünüz yüksekte ondan dolayı mütevazi olmayı öğrenin önce
00 YorumlaKaramsar olmayınız her şey nasip ve kısmet inşaallah birgün olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Neden evlenmek istiyorsun evlenince hayatın da ne değişecek?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Vardır ama ne zaman olacağını kimbirlir ki ) feleği tersten görücen az kaldı gibime geliyor)
00 YorumlaBende anlamıyorum bu nasıl iş gelince çok kızıcam ona niye bu kadar geç kaldın diye axsjdjd
00 Yorumla
6 ayBirincisi dua et İkincisi her şeyin vakti ve saati var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Rüyasında akan çeşmeyi tıkayan sen mıydın olur o zaman
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Onu buraya sormadan önce kendine sor bence tercihlerini kriterlerini olmuyorsa çevreni değiştir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
6 ayBende 35 yaşındayım nasip olur mu bakalım bekliyoruz bizde umudu kaybetmedik
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 ayYaşımız ve kaderimiz aynı yapacak bir şey yok bu konularda ne yapabiliriz ki
00 Yorumla Sıkma canını ya herkes evlenmek zorunda mı bekar bekar daha güzel hem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 aySenin var mı yok mu bilmiyoruz nasibin varsa nerde olursan bulur seni
93 dogumlusun dimi
Ah 90 lar çocuğu olmak ah04 Yorumla
Soran6 ayArtık bu Saaten sonra beni kimse bulmaz zaten nasib diye bir şey de yok anca kandırmaca
Cevap sahibi6 ayBu dünyada yaşadığın her şey nasip kismettir şu an bana yazmış olman bile nasiptir güzel insan
Soran6 ayAynen
Cevap sahibi6 ayBencee
Gizli Üye(30-35)6 ayŞimdikilerin evlenmeye niyeti yok
57 Yorumla
Soran6 ayDoğru dedin
Cevap sahibi6 ayBende 27yasindayim umudum bitti
Görücü denedim olmadı sanaldan olmadı
Soran6 ayOlmuyor olmuyor başkaları nasıl buluyor anlamıyorum
Soran6 aySorun bende galiba
Cevap sahibi6 ayYok be toplum çok bozuldu şimdi nesil bir degisik oturaklı düzgün biri yok ki
Soran6 ayKuzenlerim bile benden küçükler hepsi evlendi çocuklu insan heves ediyor ama işte yapacak bir şey yok
Cevap sahibi6 ayKader kısmet ne diyeyim
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 30 yaşındayım bende istiyorum ama sanırım benimde nasibimde kimse yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayİsteme nedenin cocuk yapmakmi yoksa bir esim olsun onunla yasiyim diyemi. Yoksa cinsellik yasayabilmek icinmi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayEvlenmek için namaz ya da dualar vardır onları sor chatgbtiye ☺️ Hocalara değil ona güven jdjd
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayDüzgün görünmüyorsundur. Birde 32 olmuşsun güven vermez o yaş artık
06 Yorumla
Soran6 ayNasıl düzgün görünmüyorum?
Cevap sahibi6 ayYani geçmişin felan iyi değildir hissediyordur bunu istemez yanaşmaz
Soran6 ayNe geçmişi ya
Soran6 ayCinsellik bile yaşamadım bu yaşa kadar sen geçmiş diyorsun
Cevap sahibi6 ayÖylesindir ama diğeriymişsin gibi izlenim veriyorsundur o da olabilir. Flörtöz görünüyorsundur. Ve yaşın artık sorun. O yaşa kadar neden tercih edilmedi acaba diye de düşünürler artık demekki bişeyi var diye de düşünürşer. Kadın için geç kalmış durumdasın
Soran6 ayAnladım
Gizli Üye(18-24)6 ayBen de aynı durumdayım. Nasibimiz bir yerde bekliyor ama neredee
02 Yorumla
Soran6 ayAynen aynen bekliyor kendini kandirma
Cevap sahibi6 ayEn hayırlısını ve en uygununu istiyorum biraz da cefasini çekelim
Gizli Üye(30-35)6 ayZamanında yaptığın yanlışların bedeli olabilir
014 Yorumla
Soran6 ayNe gibi
Cevap sahibi6 ayKarşı cinsle yaşadığın bir şeyler olabilir
Soran6 ayCinsellik yaşamadım ki hiç
Cevap sahibi6 aySence sorun ne?
Soran6 ayBilmiyorum
Cevap sahibi6 ayKendini beğeniyor musun?
Soran6 ayPek değil ama bakımlıyım kilolu değilim anlamıyorum kililularin bile sevgilileri var
Cevap sahibi6 ayFiziğin iyiyse zaten on adım öndesin
Soran6 ayAma işte bir ise yaramıyor
Cevap sahibi6 ayBelki de daha larşına çıkmamıştır
Soran6 ayYok arkadaş çıkmaz artık ben direkt mezara gireyim
Cevap sahibi6 ayİyi de yakın çevrenden falan da mı isteyen yok?
Soran6 ayHayir yok ailemin çok çevresi yok
Cevap sahibi6 ayTanıışalım o zaman
Gizli Üye(30-35)6 aySenin ki yazılmamış. Tek basına gidersin böyle.
01 Yorumla
Soran6 ayÇok üzücü gelde Allah’a inanmaya devam et
Gizli Üye(36-45)6 aySenin de nasibin gelecektir yalnızca zamanını bekle ve umutsuz olma lütfen
02 Yorumla
Soran6 ayKaç yaşına gelince 40 mi etrafımdaki herkesin çocuğu bile oldu
Cevap sahibi6 ayÖnemli olan burada evlenmekten Çok doğru insanla evlenebilmek. İnan dışarıdan baktığın zaman herkes mutlu görünüyor işte o işler öyle değil dediğim gibi sana önemli olan geç değil ya da erken değil doğru insan sana değer verecek insan seni sevebilecek bir insanla evlenebilmek
Gizli Üye(36-45)6 ayVermiyorsundur. Veriyorsa da yanlış veriyorsundur.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 aySana da büyü yapmışlardır bana yaptıkları gibi
00 YorumlaYa benim gibi uzulupte ins hayatını yiyip bitiren bir manyaga dusmezsin iyi biriyle nasip etsin rabbim ins karşına narsistlerden uzak dusmanima dus etsin oylelerini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBize de olmuyor ablacım napacan yaradan vermiyorsa vardır bir hayır
00 Yorumla
6 ayAcele karar verme, sırf geç kaldıgını hissettigin icin yanlış kisiyi bulma imkanın da olabilir
00 Yorumla
6 aycahil misin nesin cevabı sen vermişsin işte nasip olmuyor diyerek nasip olsa evlenirdin
08 Yorumla
Soran6 ayNasip diye bir şey yok kendin bulursan oluyor
- 6 ay
nasip diye bir şey yoksa neden nasip olumuyor diyorsun yahu sana şok edici bir gerçek söylim nasip var hemde bal gibi var nasip hem nasip yoksa neden gelin ata binmiş ya nasip demiş sen atalarımızdan iyi mi biliyon
Soran6 ayPeki bazı insanlar neden iki üç kere evleniyor?
Soran6 ayAllah onlara üç tane eş mi yazmış
- 6 ay
çünkü nasip evet çünkü allah onlara üç tane eş yazmış bunun neresi tuhaf
Soran6 ayInanmiyorum Ben sen inanmaya devam et
- 6 ay
çarpılacan çarpılacan hem inançsızsan ne demeye evlilik peşinde koşuyon
Soran6 ayİyi çarpılırım
Gizli Üye(25-29)6 ayBende evlenmek istiyorum ciddi evlioik niyetim yasim 30 olacak banada nasip olmadi konsuurp tamsip sobra evlenmek istiyorum alkol sigar yok niyetim cidfi
00 YorumlaEvlenirsin herkesin bi alıcısı bi satıcı vardır.
00 YorumlaÇünkü artık kimsede para yok korkuyor erkekler bakamam diye rahat hayat veremem diye
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evlenememe çağındayız sorun sende değil
02 Yorumla
Soran6 ayDoğru veren varken seveni kim ne yapsın
Durduğun yerde gökten mi gelecek
03 Yorumla
Soran6 ayO zaman nasip diye bir şey de yok
Soran6 ayTamam işte kendin çabalarsan bulursun
6 ayBelki senin yoktur
01 Yorumla
Soran6 ayNeden ama
Kriterlerini gözden geçir.
02 Yorumla
Soran6 ayKriterlerim yok sadece saygılı ve dürüst olsun
Evlilik delisi Anadolu çomarı olduğun için
01 Yorumla
Soran6 ayNe alaka
- Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
6 ayHerkese nasip olmuyor.
02 Yorumla
Soran6 ayNeden ama benim ne suçum var
- 6 ay
Suç değil nasip bu işler.
- Devamını Gör (88)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem