Alkol sigaram yok sevecen sempatik güzell biriyim baya alımlı dini degerlerimi önemserim temizlik titizim giyim kuşam dikkat ediyorum ama yinede ne iyi bir görücü geliyor nede karşıma birisi çıkıyor. Sanki bir labirentin içine düştüm yaşıtlarının 2 çocuğu var 3 ye hamileler. Ben de istyorum ama olmuyor nasip tabi de yine de bı için buruk yaş gidince
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSırf evlenmek için evlenmeyin. Herkesin yürüdüğü yol ve kaderi farklı. Her şeyde bir hayır var. Acele etmemenizi öneririm. Yanlış bir evliliğe girip pişman olmayın
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Rabb' im evvela her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah.
Kötü alışkanlıklarınızın olması çok güzel hasletler. Bunların yanın da Güzel ahlak, iyi bir karakter, sâdakât, merhamet ve vicdan duyguları tas tamam olursa ortaya güzel bir insan çakar.
Bu kriter aradığınız kişide de olması gerekir. Sadece dış görünüş aldanmaktır. Ayna misali nereye bakar ise orayı gösterir. Aynayı kımıldatırsan görüntü de kayar. İşte insanoğlu böyledir. Dışı başka içi başkacadır.
Sualinizi gelir isek bu zamanda evlilik yaşı artık ilerledi. Bunun bir kaç sebebi var.
En büyük sebep maddiyat, yeteri kadar bütçenin olmamasıdır. Günümüzün bir gerçeği de PARA' dır. Geçim için asgari bir limit olması gerekir. Evlilik sonrasında doğan çocukta bu durumu biraz daha zorlaştırıyor. Önemli olan burada eşlerin iktisadi davranmaları. Zaruri ihtiyaçlarına göre hayatını iademe ettirmeleri gerekir. Tabii ki de eşler bu maddi duruma rıza göstermeleri. Yani; bir yere gezmeye gidemiyoruz, evde tıkılı kaldık, tatile gidemeyecek miyiz, neden arabamız yok gibi. Bunlar düşünülmelidir.
Nasıl bir evlilik hayaliniz var bu önemli. Seçim buna göredir.
Evlenmek demek KONFOR yaşayacağım anlamına gelmez.
Diğer bir konuda artık bayanların ekonomik hayatta yer almaları. Artık bayanlarda çalışıyor ve ihtiyaç duyuluyor. Eğitim Üniversite derken işin içine çalışma ve tecrübe kariyerde giriyor. Bu durumda bayanların evlilik yaş ortalamasını yükseltiyor. Bayanların ekonomik özgürlükleri hem evlenme düşünceleri ertelemiş oluyorlar hem de bir bölümü için evlilik soğuk kalıyor onlara.
Evlilik artık mantıklı karar almakla oluyor. Bugün artık evi olmayana dahi kız verilmiyor. Bu gerçek. Düğün masrafını hesap edecek olsanız şu dönemde en kötü 60-70 bin TL. Yapmayın ya falan demeyin. Bunlar gerçek.
Bunlar gerçek sebepler. İnsanlara kusur bulamayız. En az bu kadar borcun altına girmek kolay değil. Hele ki hiç durumu yoksa bir insanın. Bugün Bir erkek adayı ahlâken ne kadar iyi durumda olsun, maddi durumu yoksa, hiç bir kız babası kolay kolay kızını vermez. O da kızının mutluluğunu düşünür. Yani mantığını kullanır.
Yukarıda belirttiğim gibi Nasıl bir eş adayınızın olduğu ve Nasıl bir evlilik hayalinizin olduğu önemli. İlişki, arkadaşlık başlamadan önce bunların bence konuşulması gerektiğini düşünüyorum.
Aşkın, sevginin önüne maalesef bunlar bir engel gibi çıkıyor. Mutluluklar artık erteleniyor. Yani insanların en güzel çağı yaşlanarak geçiyor. Mazi olmadığı için mazinin içinde kayboluyor. Mazisi olmayan bir insan olmak ne kadar kötü değil mi? Anlatacak hiç bir şeyiniz yok.
Bu hayat artık bir belgesel konusu gibi oldu. Artık insanlar başkasının bebeklerini seviyor. Neden kendileri yapmazlar.
Mesela biri; ben kedileri çok seviyorum. Sokakta her gördüğü kediyi sever. Al onu besle bak, sen özen göster. Yok olmaz evdekiler kızar.
Neden sorumluluk alamıyoruz.
Neden korkuyoruz.
Sen onu sev, O da seni sevsin. Çok mu zor arkadaş...
Bunları aşmak sizlerin elinde açıkçası. Karşında ki insana desen ki; Azıcık aşım, kaygısız başım. Böyle bir hayatı birbirimize bağlı kalarak, mutlu kalarak geçirelim mi? desen kim bilir kaç kişi evet der. Hayatın gerçekleri maalesef.12 Yorumla
Soran+1 yıl🥳🥳🥳🤗👏👏👏👏
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bende 30 zum bnde evlenmek istiyom ama ne cevremde oyle biri var nede sanalda sans veren biri birbrimizi taniyalim dedigim saol canim alah gonlune gore versin diyip gidio anlamdm cok cirkinde deilm soruyom arada o fotodaki benim 10 uzerinden kac verirsinz diom geneli 5-6 dio yani huy olarakta oturakli olgun biriym isim belli vs ama ben evlilik diyince resmen kaciyolar
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBurda bile bulursun istesen, bence yürekten istemiyor ve kendine tam olarak güvenmiyorsun, sana gelen teklifleri değerlendir şans vermeyi dene kestirip atmadan, birazda ne çıkarsa bahtıma kabilinden düşünmek gerek
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
86Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de 26 yaşındayım dediğin gibiyim ama nasip işte
Biraz fingirdek olmak gerekiyor herhalde34 Yorumla
Soran+1 yılKaşar ya da cıvık millet düzgün kız diyor ama böylelerini alıyor
+1 yılBelki de sen fazla iyisindir :). Nasıl birini bulmak istiyorsan ona göre yerlerde takılman gerekir. Bol şans diliyorum.
10 YorumlaÇok pinpirikli de olabilirsin hani tam istediğim gibi biri olsun diyorsan, kriterin yüksekse o yüzden de olmayabilir
10 YorumlaÇalışıyor musun? Aslında bu idin güzellikleri alakası yok ya ne çirkin kızlar var talip kapıya dizilmiş. Biraz da ekonomik bagimsizlikla ilgileniyo erkekler
110 Yorumla
Soran+1 yılHastanede sekreter din su sıralar işsizim. Onu bende farkettin
- +1 yıl
@Berrğodan ohooo bendeki ortam kimse de yok
+1 yılÜzme tatlı canını kıymetini bil herkes evlenmek istiyorda evlencek hiç bir kimsede yok ki
20 YorumlaMücadele etmelisin bence ilk başta en önemlisi sizin özgüveniniz herşeye rağmen kendinize güvenin ve asla pes etmeyin adım atın konuşun sohbet edin biri olduğunda belli edin yani bu sekilde karamsar olmayın ve kriter çok önemli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yorumları okudum şu an işsiz olduğunu yazmışsın asgari üçret ya da 3 bin civarı maaş alan biriyle evlenirsin işsizsin çatı tamircisini beğenmiyorsun aylık geliri iyi olan biri saf değilse neden seninle evlensin
00 Yorumla
+1 yılNe diyim inşallah bulursun ama bu sosyal ağdan bulma yazık edersin kendine
10 Yorumla
+1 yılDert etme bebeğem birgün biryerde neler olur neler 😏
10 YorumlaBende Bekarım ibadetlerimi yaparım sigara ve içki kullanmam kesinlikle Kamuda Çalışıyorum Düzgün Dürüst Güvenilir Anlayışlı Bir Hanımefendi Karşımıza çıkar inşaallah İstanbul Arnavutkoy ilçesinden
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılBu senle ilgili değil kriterlerinle ilgili. Kriterlerin yüksek belli ki yoksa bu zamana kadar evlenip çoluk çocuğa karışırdın. Kriterlerini %20 aşağı çek bence o zaman bulursun.
00 Yorumla Benim arkadasımda senin gibi düsünüyordu. Komşuları aracı oldu bi doktorla nisanladı yaza dügünleri var yani kısmet diye bişi var çok takmamak gerek.
010 Yorumla
Soran+1 yılBenimkiler tır söforu çatı tamircisi filan getiriyor iyi olmamı değil kötü olmamı istiyorlar. Yaştan dolayı takıyorum kuzu
Soran+1 yılYa şu an biri var herseyimiz uyuyor boyu bile boyuma ama yaş 22 buluşalım diyor. Görsen 25 26 dersin
Soran+1 yıl2 3 yaş sorun degilde 6 yaş diyolar kafayimi yerinn😅
Soran+1 yılCuma bulusacaz artik
Soran+1 yılBunlar sence düzenli iş sahibi birileri mi peki 🤔🤔
- Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılben bu kadar dert yanmıyorum. 29 yaşındayım. elbet istediğin biri çıkar veya sen kabul etmiyirsun insanları
00 Yorumla İyi geceler bende aynı dertten muzdaribim ne yapacağım ne edeceğim bilmiyorum. seni en iyi ben anlarım istersen bana yaz konuşalım?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Nasip değil seni beğenenleri sen beğenmezsin senin beğendiklerinde seni beğenmez armudun sapı üzümün çöpü dersen zaman gecer.
00 Yorumla
+1 yılkuzenim sayilan ablam mayis basinda evlendi 33 yasinda
06 Yorumla
Soran+1 yılHoşuna giden biriyle mj yani istedigi biri mi oldu hani
- +1 yıl
istemedigiyle neden evlensin bekar geldim bekar giderim diyordu oyle evlilik seyide yoktu pek
Soran+1 yılAa çok mutlu oldum ya kuzenin adına😊 bende o kafadayim artık inan
- +1 yıl
valla insanin nasibi varsa ne zaman cikacagi belli olmuyor, sana tavsiyem evlenmek istiyorsan kusursuz birini arama karakterinde kusur yoksa tipide az cok hosuna gittiyse parasina vs bakma evlen yuvani kur
Soran+1 yılAma herkes böyle yapmyor ki elbette ilk tipine sonra huyu suyu sonra isinee
- +1 yıl
anlamadim
+1 yılİnşallah mutlu huzurlu bir evlilik yaşarsınız en kısa zamanda.
00 Yorumla
+1 yılBen evlenmek istemiyorum artık benim istediğim beni beğenmiyor boş iş gibi geliyor
02 Yorumla- +1 yıl
Burda cok teklif alirsin ama tanimak lazim derim
- +1 yıl
@emrecanist buradan kimseye güvenilmez bence yani çoğu foto paylaşmıyor zaten insta da bura gibi ama orasında fotolu istek çok
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Allah hayırlısını nasip etsin.
Gerisi teferruat.
.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBende evlenecektim ama olmadı. şu an evde kaldık :)
00 Yorumla
+1 yılALLAH 'ın emri Peygamberin kavli ile hemen evlenek kurban
00 YorumlaBende 26 yım acıkcası arayasıöda yok gökten düserse kafasındayım
00 YorumlaMuhtemelen sosyal değilsin ve bu da seni etrafındakilere buzdağı gibi gösteriyor. Latin dansları öğren ve dans etkinliklerine katıl.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTanışma uygulamaları var onları kullan ben ordan bir kaç tane bulmuştum.
12 Yorumla
Soran+1 yılSonuç oralardan bişey cikmiyor ki
Cevap sahibi+1 yılYok aynı şehirdeyseniz çıkıyor.
Bende 28 yaşındayım seninle aynı dertten muzdaribim
00 YorumlaSanki evlenenler dünya güzeli ya da iyisi mi? Ne çirkinler var kapı önü kuyruk. Biraz dilli, cilveli, flörtöz vs. olmak lazım. Bir de ortam şart.
22 Yorumla
Soran+1 yılHeh bunlar şart onlar olmayınca olmuyor evet yoksa dünya güzeli ol ne fayda. Bende sesizimbiraz
- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum. Benim yaşım senden büyük. İşim var, maddi durumum yerinde. İnsanlar yalnız olduğuma inanmıyor. Çok güzelsin vardır illa peşinden koşan diyorlar. Lakin Buzlar Kraliçesiyim işte. Yalnız olmam çok normal. Sen de öylesin maalesef. Kendini aç biraz. Ben yapamıyorum sen yap😊
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. aslinda kizlarin talipleri cok olur. anlattigina gore ortalama üstü bir kizsan, hele ki. ailenin cevresi cok yok sanırım
00 Yorumla
+1 yılhmmm illaki kısmetin açılır biriyle karşılaşırsın canım çok takma kafana
10 Yorumla
+1 yılBøk var evlilikte. Çok kalabalık buralar oğlum gelmeyin l@n 😂
10 Yorumlaİnşaallah evlenip mutlu olursun gerçekten öyle isen 👍👏
00 Yorumla
+1 yılbende 34 yaşındayım..
ama kısmet bu işler..
olmayınca olmuyor..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. İstediğin talip olsun.
Buradan bir sürü kişi bulabilirsin 🙂00 Yorumla
+1 yılben mi geleyim sana :) bende bu halimle bekarım çok düzgün ve karakterim iyi olduğunu derler bu yazdıkların gerrçekse çoğu aradığım özellik var siz de çoğu kızı anlatmak bile istemiyorum :)
00 Yorumla
+1 yılBence en büyük nedeni nasıl birini istediğini bilmemendir. Evlenmek istediğin kişiyi öyle bi düşün ki yolda birini görsen veya gelen kişilerden biri o olsa ilk bakışta tanıyabil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni beğeneni sen beğenmemişsin, senin beğendiğin ise seni beğenmemiş :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl28 yasindayim tsk da personelim tanismak istersen degerlendir diye soylemek istedim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNamaz kılıp çok dua et. İnş sen de evlenip anne olursun
00 Yorumla
+1 yılAcaba çok mu seçicisin 🤔
20 Yorumla
+1 yılBeklemediğin anda çıkar karşına ya. Nasip bu işler üzülme istersin olmaz, istemezsin olur
02 Yorumla
Soran+1 yılİstemezsen de olmadı istiyorum olmuyor bakalım seneye 29 olur inşallah bu sene birileri
- +1 yıl
Büyüklerine söylesene. Onlar bulur sana birileri ya da sosyalleş. Asosyal misin?
+1 yılİnandırıcı gelmiyor
26 yaşına kadar isteme
Okul vs derdin de ol
Sonra neden bulamadım de
1-2 yıldır özgün moduna gir demi00 Yorumla
+1 yılZamanı gelmemiş demek ki
10 Yorumla
+1 yılKismet bu isler bende 27 yim daha bekarim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılevlilik zor iş kaldıramayacaksan hiç bulaşma
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı.
+1 yılBende evlenmek istiyorum
10 Yorumla
+1 yılZamanı vardır demek ki
10 YorumlaKısmet işte olmayınca olmuyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü bazı kızlar çok aceleci hemen evleniyor
10 Yorumla
+1 yılUmarım çıkar karşına.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
+1 yılDini karıştırmasaydın annemleri gönderirdim.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Vardır bir yerlerde kısmetin
10 Yorumla
3 ayMerhaba hanfendi bende evlenemiyorum istersen görüşebiliriz. cevap yazarsan memnun olurum.
00 Yorumla
+1 yılDeyişik ama illaki çıkar buradan diye düşünüyorum 😂
00 Yorumla
+1 yılOlmuyo diye uzulme kendin icin en hayirlisini iste 🙋🏻♂️
00 YorumlaBende 32 yaşındayım gel bi deneyelim son nokta oluruz belki kısmet
00 Yorumlainşallah ÇIKAR..
16 Yorumla
Soran+1 yılAmin insallah
Soran+1 yılSağolun amin insallah
Soran+1 yıl1.70
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende ögretmen oldum evim isim gücüm var ama hayirli biri cikmadi bazen olmuyor iste 🙄
00 YorumlaZamanında cokmu seçici davrandın?
014 Yorumla
Soran+1 yılSeçenek yoktu kii
Soran+1 yılBilmiyorum gelenler ne tip ne bir uyum ne işş hiç birşey yok sanki ben Almak zorundaymisim gibiydi hal hareketleri. En sonunda nisanlandim oda başka kızla konuşuyormuş bendd nisani attım onunla evlendi 2 sene oluyor iste
Soran+1 yılHiç değilim millet gibj ev araba istemyorum anlasabilryim ve uyum çok mu ben iki kere ayrılık yaşadım bu şekilde. Bundan önceki de halasının kızını aldı..
Soran+1 yılKapanan ne ben degerlendirdim uygunlarinida olumlu baktım zateb
Soran+1 yılSiz evlimisiniz
Soran+1 yılGayet bakımlıyim girdiğim ortamda dikkatleri çok üstüme çekerim. Yok sempatik cıvıl cıvıl yerine göre ağır başlı bir kizim
Soran+1 yıl28 geç değil mi neden bı ben öyle düşünemiyorum. Beklediğine değer inşallah Rabbim büyük
Soran+1 yılİşte şeytan dürtüyor artık diyorki dogruyken kimse bakmıyor manken gibi kızsın. Aç şöyle saçını başını millet güzel görsun bak sonra kuyruk olurlar diyorum ama bunlar vesvese yani
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Seçiçi olursan evde kalırsın.
010 Yorumla
Soran+1 yılKime göre neye göre. Seçmeden evlilik yapılıyorsa Neddn tanışma oluyor
Soran+1 yılBen 5 vakit namazında biriyim sigara ya tolere gösteririm ama alkole asla. İşi gücü yok iste biri tır şoförü benlik değil anlasamam diğeri babasının yanında çalışan SSK bile olmayan 30 yaşında bir çatıcı sen kız olsan hangisini alırdın buyrun
Soran+1 yılSiz evlimisiniz evli değilseniz bı bayanla neden dolayı evlenmek istersiniz merak ettim acikcasi
- +1 yıl
Ben evliyim 13 yıl bitmek üzere. İnançlı biriysen sana yemin ediyorum. Ben evlendiğimde severek evlendim. Yurtdışında yaşıyorum. İşim yoktu hatta oturum iznim bile aylık aylık verirdi. Ben eşimle arkadaşken ailesi çok karşı geldi. Baldızlar bana hakaretler kalmadı. Peki şimdi ne oldu? 2 baldız boşandı ara sıra bize gelirler yüzüme bile bakamazlar. şu an ki durumum nasıl biliyormusun. Oturumum bile olmayan ülkeye vatandaş oldum. İşimin olmadığı ülkede meslek yaptım iş yerim var 4 eleman çalıştırıyorum. Arabam var. 3 tane sağlıklı çocuğum var. Yani sen sözde inançlısın ya. Yarının ne olacağını kendin bile bilemezsin. Allah gönlüne göre versin
Soran+1 yılNe güzel ama ben sevdim kişiyi de kabul ettim yani 2 sene önce nisanlandim ve o ne yaptı gitti başka kızla oldu yani 26 yaşında ee benimden zoruma gitti normal çalışandi bende gelenlerden etkilenemiyorum. Herkes sevdiğine kavusabilse keşke
Soran+1 yılBöyle insanları bilmeden yukleniyorlar normal hayatta da 😥 illa anlamaları için açımı göstermem mi lazim
Soran+1 yılO yüzden iş güç bahane ama senin adına sevindim. Benim ahdim var ilerde gücüm olursa seven birine yardım edecem
Biraz geç kalmışsın ksra bakma 😑
02 Yorumla
Soran+1 yılNisanlandim 2 sene önce başka kızla yakaladım ayrıldım tabi onunla evlrndi
+1 yılKendini bence pazarlamak istiyor gibsin
02 Yorumla
Soran+1 yılYok bazen çok canım sklyor buraya yazıyorum bende
- +1 yıl
Belli belli
- Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 28 yaşındayım, evlenmek istiyorum ama kısmetim çıkmıyor. Neden böyle?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler