Evlenmekten önce aslında hayatımda biri olsun istiyorum. Her zaman birbirimizin yanında olalım gezelim eğlenelim.
Ama bir türlü beceremedim bu işi. Flörtöz de değilim hiç
Nerde yanlış yapıyorum acaba
Evlenmekten önce aslında hayatımda biri olsun istiyorum. Her zaman birbirimizin yanında olalım gezelim eğlenelim.
Ama bir türlü beceremedim bu işi. Flörtöz de değilim hiç
Nerde yanlış yapıyorum acaba
Belki de mayanızda yoktur, bunu hiç düşündünüz mü? Bazı insanlar hayata uzaktan bakar, tıpkı şehirlerarası bir otobüsün camından dışarıyı seyreder gibi.. Bazen bakarken, gördüğü insanların hayatını merak eder, 24 saatini hayal eder.. Yalnızlık insanı diye bir kavram var.. Belki de tanısı konulmamış yalnızlık insanısınızdır..
Cevap
19Cevap
Olabilir ama zor!
Bizim eski komdunjn üniversite mezunu kizi cok flörtözdu ama cenesi yüzünden bulamiyor
Yadi 35
Valla ben evliyim de ne oluyor şimdiki aklım olsa yer içer gezerdim boş ver hayat yalnız da güzel beybi
Flörtüz olacaksın sanırım yoksa bulunmuyor bende öyleyim hahaha öyle de kaldım
Evet orada sıkıntı sanırım
Tanışmak istesem şans verir misin merak ediyorum :)
Yokmu sevgılın neden ayrılıyorsun yoksa eğer sebep ne oluyor herzman
Yanlış yaptığın yer belli fazla kasıyorsun senin yönlendirilmeye ihtiyacın var
Benim furumum da aynı tanışalım istersen istanbuldaysan
Tip mi zayıf acaba. Normalde iyi bir kadının alıcısı çok oluyor
Bu yaşa kadar öğrenemediysen biz ne desek boş. Sen flörtü falabin bırak direkt görücü usulü evlen.
demekki şimdiye kadar çoğu kişiyi elemişsin şimdi kaderine katlan zaten yaşın geçmiş 😂
Seni tanımadan cevap veremeyiz ki bu soruya
flörtöz olman lazım, ordan başla istersen
Nasıl yapıcam
önce kendine bir flört bulman lazım, sevgili yani. bu bir arkadaşlada olabilir, yapman gereken mümkün olduğunca vakit geçirmek, dışarıda buluşup gezmek, telefonlaşmak. birbirinizi tanımaya çalışmak felan işte.
sen cidden soruyorsun değil mi bu soruyu?
Evet sordum
hiç sevgilin olmadı yani? ne yaptın gelenleri kovdun mu dövdün mü. ya da başka bir şey mi ailevi felan. baskı altında mı yaşadın, yaştan dolayı soruyorum olmaması gereken bir durumdasın çünkü.
Hayır ya oldu. Kınuşup görüştüklerimde oldu sadece
anladım. yani nasıl desem tek taraflı olan bir şey değil flörtlük. hata sende mi değil mi tanımadan söylenecek bir şey değil. ya da nerde yanlış yaptığını, tabii oda belli değil. bu şekilde soruna cevap veremem yaaa, kusura bakma ok.
Kendine bi şans ver😉
Ne iş yapıyorsun?
Nasıl birisini istiyorsun ki
Flörtü boş ver evlen direk
Dertleşmek ister misin
Şans bu isler
Dene olmazsa boşanirsin
Bu devirde hiç girme o işlere, derim ben.
Görücü usulü bul
Bu yaşa kadar olmadıysa bundan sonra daha da zor
hayatında biri olsun ama herkese güvenme
Cirkinsindir
Çirkinler, çok kilolular bile yalnız değil ki. Sadece güzel yakışıklı olanlar evlenmiyor ya
Bakiremisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?