Birincisi doğru kişi yok olsa para yok bi de ailem hala küçük görüyor beni eğitimime de devam ediyorum ama evlenmek istiyorum yalnızlıktan biktim sevgili yapmak istemiyorum gelip gecici degil kalici bi iliski istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
22 yaş evlilik düşünmek için biraz erken bir yaş. Gelecek kaygısı ile böyle bir şey yapmaya kalkıyor iseniz hiç tavsiye etmem. Gelecek kaygısını çok çalışarak atlatmak mümkündür. Çok çalışarak tam hayalinizdeki gibi olmasa da kimseye muhtaç olmadan hayatınızı idame ettirebilirsiniz. Bu da kendinizi daha rahat hissetmenize sebep olabilir. Hayır ben sadece sevmek, sevilmek istiyorum diyorsanız da bunun için önce kendi mesleğinizi elinize alıp kendi ayaklarınızın üzerinde durabilecek duruma geldikten sonra evlilik düşünmenizi tavsiye ederim.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız evlilik büyük sorumluluk istiyor o yüzden belli bir olgunluğa gelmek gerek bunun için kendime en az 3 yıl daha var diyorum zaten ama bazı konular zorluyor işte zaman zaman
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Ailene katılıyorum daha küçük yaşın. Ayrıca evlenecek biri yok. Yalnız kalmamak için evlilikte pek doğru bir eylem değil. Okulunu bitir. Evleneceğin biri olduğunda tekrar düşünürsün evliliği ama şimdi yanlış zaman
00 Yorumla
Kalıcı ilişki istiyorum diye evlenmenin bir mantığı yok. 22 yaş da evlilik için erken bir yaş. Henüz kendini bile tam manasıyla keşfedememişken, bir başkasını çözmeye çalışmak seni yorabilir. Ben olsam bu kadar erken yaşta evlenmeyi düşünerek hayatımı mahvetmeye çalışmazdım..
07 Yorumla
Soran+1 yılSeni önceki hesaplardan da tanıyorum yorumlarında haklısın 22 nin erken olduğunu ben de düşünüyorum en az 25 olmalı ama bazı konular çok zorluyor artık
Soran+1 yılBen de görmedim sonuç olarak zaten bu bi niyet ama evlendiğim falan yok ortada aday bile yok neyse biz kariyerden devamm
Soran+1 yılElbette tek başıma vakit geçirmeyi bilen ve seven bi insanım, bunu bi eksiklik olarak da görmüyorum zaten. Sadece dediğim gibi bazı konular yaş ilerledikçe daha çok zorluyor, görmezden gelemiyorsun, doğru insanı beklemekte bi süre sonra yoruyor. Bi yandan da olacağına varır böyle şeyler dediğin gibi doğru zaman, doğru yer, doğru insan, yaşayıp göreceğiz artık. Tavsiyen için teşekkürler @need4read
Soran+1 yılİyi akşamlar 🤗
Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Mümkün olmayarak görürsen, mümkün olmaz. Düşünceni değiş, dünyan değişsin. O zaman okursunda, heyecanlı, zevkli, tehlikeli, seni şaşırtacak derecede muhteşem bir ilişki yaşarsın. Tanışmaya gelince, hayat bu. Nerede ne zaman, Kiminle tanışacaksın, bilemezsin
013 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle ama artık nasibimi beklemekten yoruldum benim de isteklerim var bütün arkadaşlarımın ilişkisi var zaten sorun çevremdekilere heves etmem de değil aslında böyle mutluyum ama şu zorlanma durumları olmasa evlenmek için bu kadar istekli davranmayabilir kendime bi kaç yıl daha bekle diyebilirim ama dayanamıyorum artik
Soran+1 yılSorun da bu zaten kendimi bildim bileli bitmek bilmeyen istek, sanaldan çok dengelemeye çalıştım o enerjiyi ama maalesef hepsi fos çıktı ben gelip geçici bi şey istemiyorum olacaksa ilk olsun evlilik olsun sonra doyasıya dengeleriz birbirimizi
Soran+1 yılSanırım anladım sen buz dağının görünmeyen kismindan bahsediyorsun enerji derken çakralar vs dişil enerjiyi dengelemenin tek yolu cinsellik değil diyorsun maddeden geç diyorsun anlamış mıyım
- +1 yıl
Sende iki enerji de var. Eril enerjini sorumluluklarını arttırarak, kararlar vererek arttırabilirsin. Evlenme konusunda ise, sırf cinsellik açısından kesinlikle bakma. Senin zirvede cinsellik yaşaman için, sana meraklı birisi olmalı. Evereste çıkmak gibi. Seninle ilgilenmeli, 5 duyunu da fark etmeli. Nefesinin değişikliğini anlamalı. Senin nefesini takip eden, nerede haz, nerede ardısıra gelecek orgazmlarını keşfeder... 😉 Yaşarsın. Kolay ama bir o kadar zor..
Soran+1 yılSenin minvalinde söylediniz ama sanırım herkes için geçerli bu dişil eril enerji durumu
Evlenmeye tabii ki sadece o odakta bakmıyorum sadece o beni daha çabuk evlenme fikrine itiyor diyorum
Sıraladığınız diğer şeyleri de herkes ister sanırım ama böyle birini bulmak zor
Soran+1 yılUmarım bir gün
Soran+1 yılŞu enerji meselesinden sonra ben bi Esra Ezmeci okumaya gideyim 😅
Teşekkür ederim tavsiyeler için sen de hoş kal 🖐🏻
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
18Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yıl22 yaşındasın daha işin yok okulun bitmemiş kalkıp evlenmekten bahsediyorsun evliliği sosyal medyada gördüğün öpüşmeli fotoğraflardan falan mı zannediyorsun Her neyse ben açıkçası maddi manevi olgunluk da olmadan iki insanın evlenmesi taraftarı değilim çünkü çok saçma bir durum olur bu iki taraf da birbirine yeterlik gelmez yetersiz geldiği için de mutsuz hisseder mahçup hisseder evlilikte sürekli bir mutsuzluk huzursuzluk durumu olur zaten okulun varmış henüz okulunu bitir bir iş bul çalış biraz para birikle zaten karşına sevip sevilebileceğin birisi çıkarsa da sevgili olur evlenirsin evlilik bugün de olsa yapılır yarın da olsa yapılır bu kadar acele etmeyin
01 Yorumla
Soran+1 yılOkulumu bitirdim ikinci kez okuyorum evlensem de evlenmesem de eğitime devam edeceğim zaten en az 25 yaşına kadar okuyacağım anca bitiyor çünkü diğer türlü söylediklerinin hepsinde haklısın bana göre evlilik yaşi en az 25 olmalı olgunluk anlamında ama işte bazı konular çok zorlamaya başladı ayrıca bugün de yarin da yapılabilirse işte bugün yapmak istiyorum 30 yaşımda evlenmek istemiyorum en genç en deli dolu yaşlarımı sevdiğim insanla geçirme düşüncesi daha çok heyecanlandırıyor
+1 yılÖnce eğitim hayatınız bitsin mesleğinizi elinize alın ayaklarınız üzerinde durun
sonrasına bakarsınız
aceleniz ne arkadaş02 Yorumla
Soran+1 yılEğitim bitti yeniden okuyorum, meslek edinme konusunda haklısın, acele etmek istesemde olmuyor zaten o yüzden sıkıntı yok
- +1 yıl
Bence de dogru olan bu :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. 22 yaşında evlenip ne yapacaksın, birde evlendiğin adam sıkıntılı çıkarsa al başına belayı o yüzden en güzel yıllarının tadını çıkar zaten ülkede doğru düzgün ne erkek var nede kız var
012 Yorumla
Soran+1 yılZaten sorun doğru insanı bulmakta ya işte en güzel en deli dolu yaşlarımı onunla yaşamak istiyorum 30 umda evlenmek istemiyorum şu an hevesim hayata karşı heyecanim varken yılların tadını birlikte çıkarabileceğim birini istiyorum
Soran+1 yıl@NESSCAFE merak etme arkadaşım onu da çok denedik gecici söndürülmek isteseydim soruyu o sekilde daha tahrik edici yerden sorardım oralari gectik artik kalici bi seyden bahsediyorum ömürlük bi şeyden
Soran+1 yıl@NESSCAFE ne alaka arkadaşım,, alalım arkadaşı burdan
Soran+1 yıl@NESSCAFE diyorum ki çocuk senin gibisine zamanın da çok düştük düşe kalka da büyüdük böylesine karnımız tok anladın uza şimdi
Zeki
kendini geliştirmeyi seven , eğlenmeyi gezmeyi bilen. Hayatını neden yaşadığının farkındaysan evlenelim gel09 Yorumla
Soran+1 yılHayatımı neden yaşadığımın farkındayım bomboş gelip gitmek istemiyorum o yüzden devam ediyorum hala eğitimime öyle çokta zekiyim demem kendime ama aklımı kullanmayı iyi biliyorum gezmeyi de severim eğlenmeyi de bilirim yine de tüm bunların yanında kendime bi söz verdim sanaldan biriyle daha tanışmayacağım çünkü vakit kaybi oluyor hicbir sonuca bağlanmıyor herkes abaza ve de yalancı
Soran+1 yılEn son konuştuğum çocukla her şeyimiz uyumluydu o da buluşmak istiyordu ben erken olduğunu dusunuyordum aldattı beni ne namuslu ne güvenilirdi oysa evlenmekti niyeti kendini övdü övdü günlerce yok seni şöyle severim yok seni böyle el üstünde tutarım konuşmayı bitirelim mesajından 1 dk sonra KS de bi kıza mesaj atıyordu o yüzden bu işler bana göre değilmiş bi kez daha anladım hele KS den yok yok uzak durmak lazim
Ayrıca tabii ki buluşmazlar cesaretle ilgisi yok ki bunun burası Türkiye nasıl güvenebilirler ki
Soran+1 yılEvet toplumsal olarak bi yozlaşma var vicdan olarak etik olarak günden güne de kötü olaylar arttıkça insanların birbirine tahammülü kalmadıkça güven problemleri de daha da derinlesiyor bunun önüne ne geçer bilemiyorum ama maalesef dünyaya attığımız o suç bizim insanların çivisi çıkmış o yüzden yurtdisindan sonra TR ye gelince afallamam normal
Soran+1 yılBuradan cokta kimseyle uyum saglayacagini sanmıyorum ama sen bilirsin tabii
Soran+1 yılAynen öyle maalesef
İnşAllah evlenirsin mutlu olursun ben erken evlendim çok mutluyum erken evlenmek çok güzel erken yaşta anne olmak
02 Yorumla
Soran+1 yılTemennin icin teşekkür ederim, inşallah ama erken yaşta çocuk istemiyorum çok büyük sorumluluk, gençliğimi doyasıya yaşamak istiyorum, sen kaç yaşında evlendin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kızdan sevgili yapmak istemiyorum gelip geçici değil kalıcı istiyorum diye bir şey duyacağımi gerçekten hiç sanmazdim. Çok hoşuma gitti bu lafın. Vede bayıldım. Seni tanımak isterdim.
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYorumlarını okuyunca neden evlenemiyecegini anladım. Sen bu kafayla ömür billah evlenemezsin.
Cevap sahibi+1 yılBitirelim dediğin kişinin sen dedikten sonra başkası ile konuştuğunu demişsin ne yapacaktı yalvarakmiydi? İyi yapmış seninle aynı yaşta buradan biriyle konuşuyordum kendisi değer anlamiyan ma. llin tekiydi da sabrettim sonra baktimki s. lagin teki bastim engeli wp dan. Birde buradan yazmış niyetim kötüymüş 😄 ne s. lk niyetim kötü olsa oynardım niye engelliyim. Bu kadnlar gerçekten kafasiz
Soran+1 yılBenimle konusurken bi baskasiyla tanisti mesajlasiyorlardi yani ben bitirelim der demez ona gitti yani aldatildim mesajların içeriği de normal değil zaten benimle konuşurken onunla da konuşuyordu
Ayrıca üslubunuz cok yanlış beyefendi bu kafayla evlenemezsin falan yaşadığınız kötü ilişkinin müsebbibi ben değilim geçmiş kötü tecrübeleriniz yüzünden hiç tanımadığınız birini yargılayamazsınız, hakkımda evlenemezsin gibi bi çıkarım yapmakta haddiniz değil kusura bakmayın ama kimseden bana yalvarmasini da beklemedim seni seviyorum seni istiyorum diyen adam bunları yazdıktan iki saat sonra başka kızların soruları altında konuşmak için yalvarıyordu asıl
Kadınlar kafasız gibi çirkince söyleminizden içinizin cirkinliginin de dışa vurulduğu görülüyor birinin size yaşattığı kötü şeyler yüzünden tümevarım yapamazsınız
Cevap sahibi+1 yılYorum istemiyorsan soruyu yoruma kapat sorun yorumsuz olsun. Cahlligin lüzumu yok istediğim kişi hakkında tume varımda yaparım yarım varimda yaparım. Kısaca kafama ne eserse onu yaparım. Varsa derdin kendine yan yahu banane? Üslubun neyse ne sanami soracağım neyi nerede kullanicagimi? Çok biliyorsan edebiyat dersi hocası ol. Burası okulmu sosyal medya.
Cevap sahibi+1 yılSoruna verilmiş yorumlara verdiğin cevaplardan seviyen belli oluyor. Hiç bir özelliği olmayan kişilerin yersiz egosu var tavirlarinda iyyy adam kurtulmuş resmen şimdi anlıyorum niye adam kaçarak uzaklaşmış. 😅😄😄😅😅
Soran+1 yılBeyefendi nasıl ki sizin benim soruma istediğiniz gibi yorum yapma hakkiniz var benim de ayni sekilde cevap verme hakkim var bana guzel bi yorum yazan sonra fikrini değiştirip saldırgan üsluba geçen sizsiniz ayrıca evet edebiyat öğretmeni olmaya çalışıyorum😉 konu bu değil ama sosyal medya olsa da olmasa da üslup her yerde üsluptur, ben yorum istemiyorum demedim soruyu sorduysam tavsiye istediysem cevapta bekliyorumdur ama bu şekilde "kadınlar kafasız" gibi bi ibareyle gelen bir yorum değil üzgünüm 🙄😒
Cevap sahibi+1 yılBak kibarlık beyefendi diyerek lafta olmaz. Senin sözlerin üslubun ego kokan üstünlük taslayan kısaca adaba aykiri bir davrais şekli. Beyefendi deyince sözlerinde ki aykırılık uçup gitmiyor. Beni anlayamadiysa al aynayı kendine karşıdan bir bak sözlerini kendine bir söyle ozaman karşındaki kısinin ne demek istediğini anliyacaksin.
Cevap sahibi+1 yılYoo ben senin cevabına gocunmadim. Aksine kendinden emin biri olarak seninle sabaha kadar tartışabilirim. ( kavga demiyorum ) asıl sen benim yoruma onu diyemezin bunu diyemezsin bunu edemezsin diye sen gocundun. Geneli kendine algilayanlara ancak gülerim erkekler kafasız desen sadece gülerim o senin sorunun olur çünkü :)
Soran+1 yılElbette beyefendi demekle kibarlık olmaz ama takdir edersiniz ki kadınlar kafasız, bu kafayla evlenemezsin, cahilliğin lüzumu yok gibi cumlelerle de kibarlik olmaz once kendimize dediginiz gibi sonra karşı tarafa bakmak lazım lütfen bana verdiğiniz tavsiyeyi kendiniz de uygulayın asla kendimi övmedim siz bana o şekilde gelince ben de ayni şekilde cevap verdim
Şimdi gördüm ikinci bi hakaret içerikli yorum daha hicbir özelliği olmayan kişiler adam kaçarak uzaklaşmış -he aynen hala yazıyor- seviyen belli oluyor bu cümleler sizin, nefret dili kullanıyorsunuz farkında mısınız? Bunca lafı ettikten sonra beni egolu olmakla suclayip adaba aykırı oldugumu söylemekte pes doğrusuu
Kim aynayı eline almalı tekrar bi düşünün isterseniz
Cevap sahibi+1 yılİyide arkadaşım ben benim kibar olmak gibi bir derdim var mı dedim? Millete bk atan sensin benim millete bir şey dediğim yok kim ne zıkkım ederse etsin.
Soran+1 yılKimseye bi şey attigim yok neden kendi yaptıklarınızı karşı taraf yapıyormuş gibi davranıyorsunuz anlamadım?
Ayrıca bi dk geneli kendime algılamadım ki zaten genele laf etmenize laf ettim kadınlar kafasız demeniz başlı başına kötü zaten ben öyle bi genelleme yapmam dediginiz türden
Neyse belli ki uzlaşamıyoruz uzlaşmak zorunda da değiliz dersiniz şimdi daha fazla uzatmayın isterseniz
Cevap sahibi+1 yılGenelle yaparım kadınlar derim sen kadınların avukatimisin? Evet sen kendine algıladın. Ben sana sen kafsssin dedimmi? Demedim. Kadin-lar dedim. Sen kadin-lar değilsin Sen kadınsın pardon kız oğlu kızsın 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 883 cevap paylaştı.
+1 yılHayırlısı reis bi nasibin çıkar elbet zamanı gelince
09 Yorumla
Soran+1 yılZaman ne zaman işte yoruldum beklemekten beklerken kendimden beklemediğim seyleri yaptım
- +1 yıl
Bence 22 erken bi yaş elbet bulur o seni ne gibi beklemediğin şey
Soran+1 yıl22 bana göre de erken en az 25 olmali ama artık dayanamıyorum
Herkes için normal ama sanaldan konuşmak son bi yılda çok kisiyle sanaldan konuştum ve vicdan azabı çekiyorum doğru kişiyi bulsam böyle şeylerle oyalanmak zorunda kalmayacaktim- +1 yıl
Sen birileriyle konuşmakla uğraşma o zaman doğru kişi ne yapar ne eder se bulur
- +1 yıl
Seni*
Soran+1 yılHaklısın kendimi bu mecralardan uzaklaştırmak ve gelecek olani beklemek en doğrusu yine yalnızlığım yollarimayi oynicaz ama yapacak bi sey yok
- +1 yıl
Yollarimayi ne demek anlamadım ne demek istedin
Soran+1 yılYalnızlığım yollarıma pusu kurmuş beklemekte şarkıyı diyorum şarkıyı yaşamaya devam edicez
- +1 yıl
Dinle dinle olsun yapıcak bir şey yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende evlenmek istiyorum ama senin gibi dogru insanı bulmak zor Hem ailemde istiyo evlenmemi🙂
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKS diye gecmeyin Aynı sehirdeysek olmayacak diye bisi yok burası bizlere vesile olmuş olur
Soran+1 yılDoğru insan olduğumu nerden biliyorsunuz ki tek bi soruyla
Ayrıca sizin gibi burası vesile olur diyen biriyle tanıştım KS den aldattı sonucunda o yüzden sanalda hicbir şeye güvenmiyorum artik
Cevap sahibi+1 yılSiz dogru veya ben dogru demedim burdan tanisinca gorüsmek isterim aldatacagimi nerden biliyosun
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu evlılıge sebep olan sey belkı de baska bırsey olabılır mı?
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkek olduguna emınım ama ıspat edemem
Soran+1 yılEğer kast ettiğiniz şey oysa hayır daha önce kimseyle ilişkim olmadi
Soran+1 yılOy oyy keşke o zaman her şey daha kolay olurdu
Cevap sahibi+1 yılNe yapacagını cok iyi bılıyorsun sen
Soran+1 yılBilsem buraya sorar miyim beyefendi çaresizlik boyutumu KS ye sormamdan anlayin
Cevap sahibi+1 yılSen harun beyı tanıyormusun peki
Soran+1 yılNe diyosunuz beyefendi anlamiyorum
Cevap sahibi+1 yılErkeksın dıyorum trolleme dıyorum
+1 yılBurcun ne kanka
01 Yorumla
Soran+1 yılGüneş balık, yükselen akrep, ay yay
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılİmkanlı hale getirin
01 Yorumla
Soran+1 yılAma nasıl işte?
+1 yılBen boştayım lazımsa 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun kardeş sanaldan tanışmaya tövbe ettik
- +1 yıl
Peki
Tanışalım mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılSanaldan cok ağzım yandı bi daha noo
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılyazın işte çalışıyor musun
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır ne alaka
+1 yılNeden evlenmek istiyorsun evlilikten beklentin ne
09 Yorumla
Soran+1 yılHayatıma eşlik edecek bi yol arkadaşı seveceğim sevilecegim sevişeceğim biri saygı sevgi güven çerçevesinde bi ömür her animda destek olacak huzur verecek biri birlikte gezeceğim birlikte eğleneceğim birlikte keşfedeceğim bi daha geri gelmeyecek bu gençlik zamanlarımı deli dolu gecirebilecegim bi aşk yani kısaca hayal
- +1 yıl
Sevgilin vardı demi geçmişte hiç sevgili yapmayan biri değilsin
Soran+1 yılHayır hiç ciddi ilişkim olmadı
- +1 yıl
Hım bu dediklerin çok güzel herkes ister bende istiyorum benim düzenli ilişkim olmadı sevgilimle bile yapamadım bunları düzenli ilişkisi olanlar pek evliliğe ihtiyac duymuyor bence
Soran+1 yılYok kardeş yol yapmaya çalışıyorsun farkındayım ama olmuyor düzenli ilişkisi olup olmamakla ilgisi yok sevgili olmak vs istemiyorum evlenmek istiyorum
- +1 yıl
Ne yolu anlamadım neyse
Soran+1 yılBenim de düzenli ilişkim olmadı sevgilimle bile yapamadım bunları herkes ister bende isterim vs demen
- +1 yıl
Ne anladın Bilmiyorum ama yanlış anladın neyse umarım bulursun kafana göre birini
Soran+1 yılUmarım herkes bi gün
okulunu bitir önce bu ne acele :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBitti zaten bi daha okuyorum
Evlenince kurtulacak mısın dertlerden
04 Yorumla
Soran+1 yılDogru insansa hayallerimdeki insansa evet çoğunlukla
Soran+1 yılKurtuluş mu kurtuluş aramiyorum ki hayati birlikte paylasacagim bi yol arkadaşı arıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılUmadım hakkında hayırlısı olur
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım hepimizin 🙏🏻
Gizli Üye(25-29)+1 yılİştemeye gelim senı 😇😇🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılEn son sanalda bunu diyen cocuk aldattı beni o yüzden reelde görmedigim biriyle olmaz
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Önce eğitimini bitir
01 Yorumla
Soran+1 yılBitti zaten yeniden okuyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. evlenme boş ver.
01 Yorumla
Soran+1 yılIstesem de olmuyor zaten boşverdim akışına bırakmak en iyisi
Ne bu acele
00 Yorumla
+1 yılGörücü bekle
02 Yorumla
Soran+1 yılE yok artık diyeceğim ama durum oraya doğru gidiyor 🤦🏼♀️
- +1 yıl
Nerelisin
Olabilir burdan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen azmışsın
018 Yorumla
Soran+1 yılPeki 🙄
Cevap sahibi+1 yılDoğru değil mi 😂 Yanıyor ara ara
Soran+1 yılBasta soruyu cok daha ayrıntılı ve neden evlenmek istedigimi anlatır şekilde yazmıştım aslında ama tabii ki KS kaldırdı yeterli xper olmadığı icn yine de 22 yaşında bi insanın evlenmek isteme nedenlerinden birinin cinsellik olduğunu anlamak için filozof olmaya gerek yok ama sizin gibi abazalar için değil bu soru çünkü evlilik yalnızca bunun üzerine kurulmaz sizin gibilerin bilmediği birtakım duygu ve değerler de gerekir
Cevap sahibi+1 yılSadece 2 cümlemden benim abaza olduğuma inanman seninde henüz bu konuda tecrübesiz olduğunu gösteriyor. Sizin gibi abaza lar. Ben doğru olanı esprili dille söyledim. Böyle sert cevap vereceğine daha tatlı davranabilirsin bayan somurtkan
Soran+1 yılKusura bakma ama KS nin %99 u abaza şu ana kadar konuştuğum insanların biri bile yanıltmadı bu anlamda ve yazdigin cümlelerden seni o kefeye koymamak elde değil üzgünüm 🤷🏼♀️ Ayrıca bırakta ne şekilde cevap vereceğime ben karar vereyim sonra "tatlı tatlı" yorumlardan bile flörte başlıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılBence mesele burada başlıyor önce bunu düzelt. Birincisi herkes aynı değildir. İkincisi herkes abaza değildir. Üçüncüsü insanlar bir şeyi farklı şekilde de izah edebilir espri ile yazı ile tebessüm ile vs. Dördüncüsü herkes yana yana seninle flört edeyim diye de düşünmez. Bak kendinle nasıl çelişiyorsun. Diyorsun ki böyle böyle istiyorum sonra da sana izah yapan adama bile Set çekiyorsun. Duvar olma bence
Cevap sahibi+1 yılSomurtkan odun gıcık
Soran+1 yılKesinlikle herkes aynı değildir ama gün geçtikçe erkeklerin %99 unun aynı olduğunu söyleyenlere inancım artıyor, elbette ki izah ediş şeklin farklı olabilir ama platform ve sorulan soru gereği yanlış anlaşılmaya çok müsait ve evet buradan bu sekilde izah yapana set çekmem gerektiğini geç de olsa öğrendim
Cevap sahibi+1 yılBen soruyu lakayıt ve esprili bir dille cevapladım. Ciddiyet görünce de farkında isen düzgün konuştum. Bunu gördükten sonra somurtkan olmak yerine yapıcı olabilirsin
Soran+1 yılsomurtkan odun gıcık? Yeni gördüm bunu ve yapıcı olmamı mi bekliyorsunn
Cevap sahibi+1 yılSomurtkan gıcık ve odun dedim diye şimdi de abazanın yanında kültürsüz üslupsuz falan olmuşumdur senin gözünde değil mi 😀 Bence müsait ol da seninle tanışalım. Güzel olur gibi
Soran+1 yılKültürsüz değil ama nerde nasıl konuşması gerektiğini bilmeyen derdim herhalde, al işte beni haklı çıkarıyorsun, aa ama gibisi fazla güzel olmak ne kelime dev münazara
Cevap sahibi+1 yılYahu ne alakası var? Merhaba deyip tanışmak akabinde tanımak senin için ütopik bir olay mı
Soran+1 yılHayır değil tabii ki de münazaradan kastım ha bire ben a diyorum sen b diyorsun ya sürekli bi zıtlaşma anlaşılmama durumu yani muhabbete başlasak münazara gibi geçer anlamında demiştim
Cevap sahibi+1 yılPardon orayı da ben tam anlamamışım:) Ben öyle düşünmüyorum. Kendini ifade edebilen 2 insan birbirini tanımalı
Soran+1 yılTanımakta sıkıntı yok zaten ben diyalog aşamasından bahsediyorum şu an burada olduğu gibi aynı pencereden elbette bakmak zorunda değiliz ama fazla zıtlaşıyoruz
Cevap sahibi+1 yılAslında şöyle düşünelim bazen zıt gitmek alan açar istikamet çizer derler. Belki güzel olur. Ben tanımak isterim
Cevap sahibi+1 yılYok dersen de teşekkür edip giderim. Ben istediğimi söyledim
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 22 yaşındayım evlenmek istiyorum ama imkansız gibi, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler