AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
219Cevap
Bulunmayacak denk gelmiyor da ondan. İlla evlilik kafasıyla birini herşeye rağmen seçersen bu evlilik yürümez haberin olsun, yaşı dert etme acele de etme
Senin yasin kac peki?
@_Armstrong_ ?
Aşırı seçicilik türk kadınının tedavisiz hastalığıdır sen en azından kabulleniyorsun...
İçine sinen birini bulunca kulp bulmuyosun. ;)
Kimse dört dörtlük olmayacak. Biraz cesaret edebilmek lazım
Al işte aynı ben. Bu yaşlardan sonra böyle sanırım. O yüzden demişler demir tavında dövülür diye
Gidende sana buluyordur bi kulp dünya böyle işte her şey karşılıklı
Öyle kulp bulmaya devam edersen evde kaldın yapacak bir şey yok. Geçmiş olsun
Kulp takmayın
İçlerindeki en mantıklı adaya şans verin
Ve olayı zamana bırakın
Kulp bulmaya devam bence.. bekledikçe daha kusursuz olsun istiyoruz 🤣
Kulpuyla sevmeyi öğrenirsin bir kaç sene daha bekar kalırsan
Cevap sorunun içinde gizli. Her gelene kulp bulmayacaksın
Evlenmek icin evlenmeyin:) bosanmak daha yorucu bir sureç
arama sende bişiler onu beğenmek için bişiler ara mesela senin kocan olsa olur mu diye düşün
boş ver evlenme senin gibi mükemmeli hakeden erko yok 😂 böyle diyerek motive et kendini
Kısmetin kapalıysa kulplar birer bahane olur senin elinde olan bişey değil
Talep çoksa fiyat artar
Fiyat artarsa talep azalır
Çok zorlama istersen
Bahane arıyormuşsun gibi bence. Evlenmek niyetinde değilsindir belki de?
Yaş geçtikçe böyle olması çok doğal doğru kişi olunca böyle olmayacak
O doğru kişi nerde acaba asıl soru bu
Oturup konuşmadan o iş olmaz her gelene hayır demeden önce bir iki kelime sohbet edin
Edince hayır diyoruz zaten
Hep kızlardan hayır cevabı çıkıyor bu kızlara paralı erkek lazım
Kafama uymuyorsa ne yapayım tanıdıkça öğreniyorsun
Otur bulaşıkları yıka halilar vs yemek hayatın gelip geçsin boş ver
Konuşmayı drne bence bir sey kaybetmezsin birinizi tanıyın belki ısınırsın o zaman
Armudun sapı üzümün çöpü dersen olmaz hiç kimse dört dörtlük değil kendin4x4 müsün
mesela
Kızlar 30dan sonra çok daha seçici oluyorlar. İşin çok zor
evlenemezsin herkes seninle aynı kafa sonra yalnızım diye zırlıypr
Tanı sevmezsen ayrılırsın görücü usulu ama elbet görüştürürler ya
geçer.. yani gönlüne göresini gördüğünde tanırsın.. her şeyin zamanı var..
Hayirlisi inşallah istedigin birini bulursun zamani gelince
Esra Erol programına çık belki orada bulun..
Evet bu yaşla ilgili değil bence ama buna emin değilim. Ben de kulp bulmak değil de en ufak bana normal gelmeyen bir şey göreyim soğuyorum.
Ne kadar da ben😄
Bence normaliz biz
Yaşıtız ve evlilik iyi bişey değil dert etme kendine yani
bende oyleyim en iyisi bi cılgınlık yapmak. seni alayım :D ne dersin
Bu gidişle evlenemeyip kız kurusu kalcan, evde kalmaktan korkuyorsan armudun sapı üzümün çöpü demeyi bırak bi an önce önüne çıkan erkekle evlen
sonra da atsınlar çöplüğe cesedini dimi güzel mantık 😂
Yooo korkmuuom öyle olsa çokdan evlenmiştim😄
@GatoLigero ne alaka, kadın bi şey sormuş ben de ya fazla seçici olma birini seçip evlen ya da evde kalırsın dedim, illaki evlenmelisin mi demişim
önüne gelenle evlenmek çözüm değil sonra ağlıyorsunuz kocam dövüyor hizmetçi gibi görüyor diye
@GatoLigero yeni hesap mı actın. Onceki nickneymin dogayı katleden insan gibisinden biseydi
Kimse kusursuz değil öncelikle bunu söylemek isterim bir örnek ver ona göre sana sağlıklı telkin önerileri yazmaya calısayım
Ya tıpı ortalama ben statü seviyorum ticaretcı gerçi unv mezunu mesela böyle seyler
Vallahi ben de 31 yaşındayım artık Kulp bırakmayı bıraktım nasıl olacak bilmiyorum
27 28 yaştan sonra armut saplıdır üzüm çöplü.
Erkekler için mi konuşuyorsun kızlar için mi?
@Geologicalengineer erkekler için. Kadınlar daha esnek.
İlla evlenmek zorunda değilsin hatırlatayım istedim.
Maalesef belli bir yaştan sonra çok seçici oluyor insan ve bu giderek artıyor
Bekar bir topluluktan tavsiye alma çağresizliği 😁 Pekte parlak bir fikir sayılmaz.
kısmet o yaslarda öyle olur secici olursun ama yas 40 dayanınca isler degisir
Bu yaşta kadınlar çok seçici olur ve dolayısıyla evlenmekte de geç kalır
Senin gibiyim seçici değilim ama karşıma çıkan niyeyse acele ediyorsun diyip gitti nasip ne diiyeyim
Emin ol bir süre sonra her gelen de sana bir şey bulacak armudun sapı Üzüm’ün copu derken hayatınızı perişan ediyorsunuz haberiniz yok
Ya peki diyelim kı birkaç bırseyden dolayı eledim ama evlendim yinede sonra evlenınce keşke tam kriterıme uyanla evrenseydım dermıyım acaba pişman olur muyum yoksa evlendiğim için mı pısman olurum
Bu kadar sık eleme yapıyorsanız sizinde o şekilde mükemmel olmanız gerek
Oyleyım
Tamam o zaman öyle davranacaksınız haklı olarak fizik görüntüsü de önemli tabi
Muhtelemen evlenemeyeceksiniz :) mükemmel kimse yok çünkü. Ama ne istediğinizi net belirlerseniz daha kolay olur
Evlilik istiyorsan herşeyini dört dörtlük ararsan 3'te birini bile bulamazsın. Çalışıp para kazanmasını bilsin, temiz ve saygılı olsun gerisi teferruattır
Seviyor değer veriyor anlayışlı sakın uyumlu iletişimi çok iyi elı acık görgülü calıskan
Send bendensin desene 🫣😂 ama bir fark var sen evlenmek istiyorsun ben istemiyorum çok üzgünüm ayıklama ya devam edersen evlenemezsin bazı. Şeyleri es geç melisin
Ama bu şekilde bazı şeyleri görmezden gelip evlenirsem mutsuz olmaz miyim ya da evlenınce keşke demez miyim
Amalar ve keşkeler çoğalsıkçada vazgeçersin ki aynı durum herkes 4 4 lük değil yani sendw bende demi
Off napcam ben ya karşımda da okadar düzgün bir insan var ki
Eminsen düzgün olduğundan çık bu yola derim sana
Çok eminim karakterinden kısılıgınden
Ee n e bekliyorsun bir girişimde bulun Bence
Bende böyle senin gibiydim sonra ananem dedi ki bu kadar seçici olma az ellenmişte olur dedi saldım bende 🤣
Bu devirde doğru insanı bulmak çok zor gerçekten karşıma çıktı da bizmi hayır dedik birini her şekil seviyorsun ama yine bir sıkıntı çıkıyor ayrılıyorsun şans işi biraz da sanırım bizde şans yok
Aynı durumdayız 43 olduk hala secıcıyız o degıl çıkan kısmetleri de beğenmiyoruz 70 de evlenırız artık kısmet
Sende heyecan meyecan kalmamaistir. Sana gelende zaten bi ton sorunu olan insanlar. Kacirmissin treni
Sen öyle san
Kusur ararsan bırakın kısmeti insansız kalırsınız
Beni beğenen kızyla gorüstük konustuk beğenmese görüsüp konusmazdı teyzesi konusmak için size haber ederiz derdi bastan teyzesi bisiler yapacak belliydi
İlişkide mantık ararsan sevemezsin zaten sevgi karşındakine hata aramak değildir hatalarınla hatalarıyla kabul etmektir iş değil bu aşk arasındaki farkı kaçırma sadece
Kusursuz insan yok sende kusursuz değilsin İngiltere prensesi gibi davranma, böyle diyorum diyede gidip bı hödük bulma düzgün işinde gucunde birini bul ufak kusurlar olur anlaşıp kafalar uyusursa okey
Bundan sonra gelen kişiye bakmadan dırek geliniğini seçip evlenıyorsun yoksa evde kaldın bitti senin işin
Böyle yapıp evlenmek de pişmanlık yapabilir
ben gidersem cennette evleneceğim, sana da tavsiye ederim - erkeğin iyisi ancak orada :D
O zaman evlenmeyecen yaşlılık da da yalnız kalmış olcan çocuksuz kocasız
Üzümün çöpü armudun sapı derken yaş 40'a dayanır. Yolun yarısı geçmiş olur.
E önüme gelenle evleneyim mı
Önüne gelenle evlen demedik. Yaş ilerledikçe kriterler artar.
Yaş ilerledikçe kriterler azalır demek istedin sanırım :)
@Cielos-M hayır dediğimi demek istedim. Kriterler artar seçenekler azalır.
Kriter seçenek demek zaten senin yaşın kaç
@Cielo-M abicim kriterden kastım koşullar, koşullardan kastım şartlar, şartlardan kastım istekler, isteklerden kastım arzular, arzulardan kastım talepler, taleplerden kastım dilekler. Daha nasıl anlatayım bilmem ki
Bunların hepsi seçenek klasmanına girer biraz araştır kriter istek demek diyorsun bende sana şunu söyleyim yaş ilerledikçe istekler azalır kriterler pek önemli olmamaya başlar bişey bilmiyorsan oku
@Cielos-M bana göre de yaş ilerledikçe kriterler artar. Genç biri sadece yakışıklı/güzel olmasına bakarken 30 yaşını geçmiş biri için tip en son seçenektir. Tipten önce ekonomik gelir, sadakat, karşılıklı güven, saygı, empati vs. gelir
Ya bi işine bak 30 yaşına kadar evlenememiş kadın bide utanmadan kriter mi kovalayacak yaşlanmış buruşmuş evlenecek slak bulabilirse şükretsin.
@Cielos-M neden ben burusmusmuyum😄
30 büyükler genelde öyle.
@Cielos-M demek istediğimi anlamadınız
napıcam diyorsun ne yapmak gerektiğpin belli zaten şaşırmadımda kızlar hep öyle
Gençliğin verdiği heyecanla boş kararlar vermiyorsun. Kulp takman normal
Bu devirde güvenecek insan bulmak zor, kendi ayaklarının üstünde duruyorsan acele etme olursa olur olmazsa da sorun olmaz