Evlenmek istiyorum ama ciddi ilişkim hiç olmuyor ne yapmalıyım
3 ay
Evliliğe ve evleneceği kişiye değer veren yol arkadaşları bulun.
Diğerleri ile kısa bir gezinti yaparsanız, belki genç yaşlarda keyifli gibi olabilir ama birleştiğiniz her insan sizden bağlılık ile bir parça koparıp alır ve sonunda bağlanma sorunu ile yolun sonuna gelmiş olursunuz.
Bu dünyadan yalnız göç edersiniz.
Unutmayın, Peygamber Efendimiz evlilik ile şunu söylemiştir:
Evlenen imanının yarısını kurtarmış demektir.
Bu söz bambaşka bir hazine. Düşünsenize çekirdek tanesi kadar bir iyiliğiniz varsa ahirette kurtuldunuz demektir.
Ne evlenmesi ya amaan gez dolaş hayatını yaşa. Bende 21 yaşındayım bir tane ciddi ilişkim oldu tam evleneceğimiz sıra yemedi ayrıldı. İnan keşke olmasa diyorsun bir süre sonra. Hepsi değişiyor
Genç yaşta kolay kolay evlerin olmuyor çünkü sizi kullanmak istiyorlar niyetim ciddi evlenmek istiyorum diyorlar siz de bakirelerinizi onlara veriyorsunuz Ondan sonra ayrılıyorlar
Canım bak 22 yaşındasın ve evlenmek istemen çok tatlı bir şey 🤍 ama şu an ciddi ilişki olmuyor diye “ben niye” diye yüklenme kendine. Bazen çok evlilik odaklı olmak karşı tarafa baskı gibi geçebiliyor fark etmeden 💭 Önce gerçekten seni tanıyan, yanında güvende hissettiğin birini seçmeye odaklan. Doğru kişi gelince süreç zaten ciddileşiyor 🌸 Sence sen ilişkiye başlarken fazla mı gelecek planı yapıyorsun?
Cevap
18Cevap
Ciddi görüşmek istemeyenlerle bence mesafeli olmalısın. niyetini belli eder zaten tipler
Profil isminden belli kehnetim her zamna çıkmıştır sen aklıma ilk geldiğinde hayatıdna hiç evlenemeyeceğin aklımdan geçti kusura bakma geçmeseydi ama..
Erkeklerden neden seninle evlenmeyi değil de eğlenmeyi düşünüyor onu inceleyelim.
Bende evlilik dusunuyorum instagram hesabim: drmehmettelli istersen yazabilirsin
Acele etme az daha dur yok ben dayanamıykrum dıyor san o ayrı
Kriterlerin mi yüksek
Hayır hic yuksek degil hatta
ciddiysen görüşelim
Zamanla olur beklemedigib bir anda gelir
Biz de evlenmeyelim kanka boş ver bee
Evlenmek için yaşın küçük daha
Görücü usulü ile evlen
Yalnızlığı seven biri olarak olmaz zaten
Profil adını değiştirerek başla:)
Keşke şans veren birisi olsa bana da
Kriterlerini değiştir