Güncellemeler
+1 yıl
Evlenmek istiyorum ama pürüz çıkıyor ne yapmalıyım?
geçtiğimiz haftalarda bi kızla tanıştım fikir yapı olarak evlenme niyetinde insanların kararkterlerine bakan birisi , düne kadar birr birimize video atardık , evlilikle alakalı omik videkkar , o atardı daha çok.
dün arkadaşımla konuşmuş , o arkadaşımın arkadaşı.
dün bu konuyu konuştum dedi hani iyi değilim işim yok ailemden para alıyorum vs.. bi kaç sebeb yazdı ve senin önünde engel olmak istemiyorum falan dedi. kısaca yok çekti
neden böyle yapmış olabilr? daha dün evlenme ile iligili komik video atmıştı. ne değişti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Demek ki gönlü sende değilmiş, başkası aklını çelmis. Boş ver gitsin. Demek ki kötü gün sevgilisi değilmiş
snmıyorum sadece depresyonda enerjisi yk hiç bişi yapmaya , işe başlasaa kendi parası olsa evden uzaklassa bence her şey çözülecek
Onun içini bilemezsin ki. İşi şimdi yok olmayacak anlamına gelmez. Depresyon da ise sen destek olup çıkaracaksın, sevgi bunu gerektirir. Evden uzaklaşsa neye yarar ki? Kişi nerde mutlu ise orada kalır. Sen onun yerine düşünme. Sen ona destek ol ki sevdiğini görsün
güvencesiz hissetmiş demek ki ve çaba sarf etmek istemiyor ya da başaramıycağını düşünüyor
zaten şu an kötü hissediyor iş olmadığı için ve bana yeteri kadar cevap vereemediği için üzüldüğünü söylüyor. yeni bir ilişki için enerjim yok dedi
özgüveni düşmüş
evett arkadasımda gitmiş tam olaylar böyleyken demiş hani ileriye dönük yok düşünmüyosan fazla uzatma zarar görmeyin falan. hayır o da kızı tanıyor uzun süredir ben kısa süredir ben bile bazı seyleri görebilmişken o nasıl böyle bir yorumda bulundu anlam veremedim.
morali bozuk , depresyonda bir insana böyle davanamassın , bazı insanları ciddden anlayamıyorum
Parasız adamdan olmaz
Beyin yoksunu kızdan da olmax
Her şey para DEĞİL. Gerçek sevgi ne para ne fe menfaat değildir!
@ayayayayayay62 Uzaktan beyin tarama cihazı sende hoş geldin boşgeldin sbshdhjd
Ergen misin bebeğim ya
AHAHAHAHAHH
@ayayayayayay62 he he tamam
@ayayayayayay62 Gerçekçiyim harikayım ahhsjdsjsj
para bitince aşkı görürsün
@zİstilacıTürİnsan Ya gerçekçi olmak bu kadar zor mu değil mi istilacı ahsjjd
bazen bi şeyi çok istediğinde öyle olmadığınu kabul etmek istemezsin ama hayat sert çarpar
soeun paraysa sorun yok ama biz karaktere bakıyoruz :)
@ayayayayayay62 helalll
@ayayayayayay62 helal :D
@zİstilacıTürİnsan demekki sevgi falan yalan dolanmış ve o kadınla ömür geçmezmiş bunu anlarız ve bu ccümleyi kurduğunuza göre hiç bir zaman doğru yolu bulamayacak maddiyat bitince ortada kalacak sadakatsiz davranacaksınız ne yazık.
aç karınla aşk yaşanmıyor masal dünyası değil burası ve aşk elinde sonunda biten bir şey
@zİstilacıTürİnsan valla çevremde o kadar çok örnek var ki , cebinde 5 kurus yokken sevgili olup şimdi krallar gibi yasayan , bak 18 yasındayken cebiimde 20-25 anca vardı bu gün ise çok daha fazlası. Ama tabi sizin gibi insanlardan korunmak için param yokmus ya da az varmıs gibi davranıyorum
ne alaka sevgili olmak için paraya gerek yok kalıcı bişi değil zaten ama evlenmek için paraya ihtiyaç var kirayı yemeği nasıl ödemeyi düşünüyorsun
laflarına da dikkat et istersem bende erkekleri genel olarak kötü konuşabilirim
erkek cinselliğe bakarsa kadında parasına bakar ne sanıyon sen
ŞAYET AÇ KALMAMAK İÇİN HEDEF KOYAR İSTEDİĞİM MESLEĞİ ELİME ALIRIM EŞİMİN PARASI BENİ İLGİLENDİRMEZ HERKES KENDİ HAYATINDA. Yarın öbürgün eşim olmadığında onun parası da olmayacak ben seversem menfaatsiz severim. Paraya ihtiyacım varsa kendim çalışırım bi şekilde ha sağlığım yerinde olmaz Allah korusun çalışamayacak halde olurum o zaman eşimde doğru kişiyse çalışıp geçindirir. Rıskı veren Allah’tır
Her şey para DEĞİL bu Hayatta paradan daha önemli şeyler var “ AŞK, SEVGİ , FEDAKARLIK. “
tamam işte 2 tarafta para kazanmalı sonuç olarak biriniz ölürse geride çocuk varsa kim nasıl bakıcak para yoksa gene aynı mantığa çıkıyor
Eşin bin de zengin olur ama seni ( Aldatır, mutlu edemez, dürüst olmax, çocukların olur onları da mutlu etmez ) parası yere batsın dersin. Yani her şey para DEĞİL.
para yoksa hastane bile bakmaz değilki insan bakacak güldürme ya 🤣
e o zaman boşanırsın ne alaka parasız olanlar aldatmıyor mu
Aldatıyor yani paranın her şey olmadığını anlatmaya çalışıyorum!
bu bi kriter olamaz aşık olanda aldatıyor
en azından onda para var tazminat davası açarsın
Bebeğim anlamadın sen beni diyorum ki istediğin gibi aç yani vermez vermez bi yolunu bulur
yolunu bulmasına imkan yok delil varsa
@zİstilacıTürİnsan param var dedm ama yine de sen bilirsin sdgsd