Öncelikle yaşımın küçük olduğunu belirtmek istiyorum belkide size göre çok komik olarak gelebilir banada geliyo ama wjskksldpdpsppspspwpwp liseliyim ve birinden hoşlanıyorum belkide herkesin lisede yaşadığı gibi uyduruk lise aşkını şu an bende yaşıyorumdur (ilerde bakınca dalga geçicem) neyse anlatıyorum dediğim gibi küçüğüm bu yüzden saçma sapan cümleler kurabilirim daha önce aşk deneyimlemwdim. Yan sınıftan bi çocuktan hoşlanıyorum aşık değilim ufak (şüpheli) ilgi yani baya bi 6 aydır falan var ama çok takacakderecede değildi çocuğu açıklayım çok sosyal bir tip değil asosyal da değil erkek arkadaş grubu olup kendince takılan popüler olmayan bi çocuk daha önce aşkı deneyimlediğini düşünmüyorum pek öyle biri değil. Serseri de değil fen lisesindeyiz zaten zeki bi tip ama çalışkan ollanlardan değil. nwyse işte ben hoşlandığım için bu çocuğa bakmaya başladım dışarıya her çıktığında öğle arası ya da teneffüslerde koridorlarda işte bilirsiniz (klasik lise aşkı olayları) baya karşısına çıkmaya başladım ama belli bir süre fark etmedi fark etse bile hiç işaret vermedi bi 5 ay boyunca falan yanlışlıkla gözlerimiz bile denk gelmezdi bir kere dedimki ben bu çocuğun gözlerinin içine bakayım dedim aşırı utanır gibi bş hareket yaptı gülerek gözlerini kaçırdı bende düşündüm ki bu çocuk kesin çok utangaç ve bu tarz işlerden anlamayan odun biri asla bana bakmaz imkansız falan diyordum. Hatta bakmayı dahi kesmiştim sadece uzaktan izliyordum hep imkansız falan diyordum (hala öyle...)
Okullar tatil olmadan önceki son hafta 360 derece dönüştü sanki çok farklı biri oldu bi anda onun olduğu ortamlarda gözümü her ona çevirdiğimde direk gözlerimiz buluşuyordu (kdkdkekwkdkkhechokejpjfpke) dediğim gibi normalde yanlışlıkla bile bakmaz bir gün gene koridorda yürüyordum buda kendi kapılarının önünde duruyordu tam içeri girerken kapıyı çekene kadarr 4 5 saniye baktı içimden bir ses ne oluyor lan dedi aşırı utandım gözlerimi çekecektim ama çekemedim nedense aşırı şaşırdım ondan böyle bişey asla beklemiyordum. kendğnş aşırı belli ediyo etmemeye çalışıyor ama belli oluyor buda aşırı komik. Mesela düz koridorda yürüyoruz ya ben arkasındayım o önümde nasıl anlıyorsa düz koridorda aniden durup arkasını dönüp koridorun ortasında beni izliyor bunu nerdeyse bi 3 kez yaptı ya da bahçeye çıktığımda onların camından bşrinşn beni izlediğini görüyorum. Neredeyse her gün bakışıyoruz her gün her gördüğü yerde ama hiçbişey yapmıyor sadece bakıyor SADECE. Benim ondan hoşlandığımı biliyor eminim çok net mesela geçen bu dışarıdaydı bu sefer ben onu camdan izliyordum bi anda hiçbir şey yokken kafasını aniden kaldırıp gözlerime baktı bende aşırı utandım hemen kaçtım pencereden bi de en üst kattayız nasıl aşağıdan yukarıya fark edebiliyor yoksa bilerek mi bakıyor?
Kısacası daha önce aşk yaşamadığı için duygularından emin değil biraz pasif bir çocuk ben bişey yapabileceğimi düşünmüyorum sadece bakışacağıx sanırım sizce benden hoşlanır mı ya da bir erkek hoşlandıpında ne yapar arkadaşına anlatır mı?(bana göre aşk lise koridorlarında bakışmak) şuanlık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer