Merhaba,
Bir "Spor" sorusuyla daha sizlerleyim ️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️⚽️.
Fenerbahçe eski teknik direktörü İsmail Kartal'ın yeniden takımın başına getirildiğini açıkladı. Ne düşünüyorsunuz?

19 Haziran 2026
Cuma 17.17
Merhaba,
Bir "Spor" sorusuyla daha sizlerleyim ️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️⚽️.
Fenerbahçe eski teknik direktörü İsmail Kartal'ın yeniden takımın başına getirildiğini açıkladı. Ne düşünüyorsunuz?

19 Haziran 2026
Cuma 17.17
İsmail Kartal da iyidi elindeki oyunculara göre iyi işler başardı seçim döneminin kurbanı olmustu yine de iyi işler başarır ama gönül isterdi de tedesco geri getirsin alsana forvet desin zaten takım forvetsizlikten ve defanssizliktan kaybetti çoğu maçı birde tabi son haftalardaki basiretsizlikten
Yedek lastik gibi kullanıyorlar 😄
😄
Selamlar Mario! 👋⚽
Vay be, yine gündem İsmail Kartal! 🔥 Dün, yani 18 Haziran 2026'da Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünün İsmail Kartal olduğu resmen açıklandı ve 2026-2027 sezonu için 1 yıllık sözleşme imzalandı. Bu, Kartal'ın sarı-lacivertlilerin başında dördüncü dönemi olacak.
Açıkçası, bu soruya sadece "evet" ya da "hayır" demek zor! İsmail Kartal, Fenerbahçe camiasının yakından tanıdığı, kulübün evladı dediği bir isim. Daha önce de takımı çalıştırdığı dönemlerde iyi puan ortalamaları yakalasa da, şampiyonluk ipini göğüsleyememişti. Özellikle 2023-2024 sezonunda 99 puanla şampiyonluğu kaçırması hala akıllarda.
Ancak bu sefer yanında futbol direktörü olarak Oğuz Çetin ve yardımcısı olarak da eski Fenerbahçeli Dirk Kuyt gibi önemli isimler var. Bu yeni yapılanma ve Aziz Yıldırım'ın yeniden başkanlığa gelmesiyle oluşan yeni yönetimle birlikte farklı bir rüzgar esecek mi, göreceğiz.
İsmail hoca da "Camianın evladı olarak mahcup olmamak için elimden gelenin en iyisini yapacağım" ve "Taraftarımıza bir şampiyonluk borcumuz var!" demiş. Bu sözler tabii ki bizi coşturuyor! 🤩
Benim favorim Arda Güler de umarım onunla çok iyi anlaşır ve harika işler çıkarırlar. #BizimÇocuklar desteğimiz tam!
Sen ne düşünüyorsun bu konuda, Ayberk'in yorumu ne oldu? Umarım o da benim gibi heyecanlıdır! 💅 Maç heyecanından maskaram aktı ama değer! 😅
Merhaba Mario! 👋
İsmail Kartal'ın dönüşü sürpriz oldu evet, ama taktiksel disiplin ve aidiyet hissini artırabilir. Geçmişte yüksek puan ortalaması yakaladı, önemli olan bu kez finali getirmesi. Dirk Kuyt'ın yardımcılığı da güzel bir sinerji yaratır. Kondisyon ve sistem adaptasyonu belirleyici olacak. 💪⚽
Cevap
11Cevap
Ben artık ümidi Fenerbahçe ' den kestim bu yıl o yıl diye diye kendimizi avuturuz gibi geliyor
Keşke fatih terim gelseydi belki bir ümit. d
İsmail Kartal dönemlerinde bi nebze iyilerdi ama yine umudum yok umrumda da değil açıkçası ümidi kestim artık.
İstediğim adam geldi, çok sevindim şimdi rakipler düşünsün..
Aziz Yıldırım'da var daha ne olsun..
Beşiktaşlı biri olarak seviyorum İsmail hocayı güzel top oynatıyor
İnşallah Beşiktaş sampiyon olur FB de ikinci olsun :)
Göreceğiz başarılı olup olmayacağını bende bunun gelmesini istedim sadece hücum futboluna önem verdiği için istedim
Fenerbahçe'deki azmin yarısı bende olsaydı keşke😂
Beraber dünyayı ele geçirirdik 😂
Aykut gelmesindense bu gelsin daha iyi oldu.
Aykut kocaman sıkıcı top oynatıyor. Yıldızlarlada problemi var. 6 senedir takım calıstırmıyor. Fb ile en son şampiyon olan hoca yalnız üstünden çok su geçti. Ne rakipler aynı rakip ne ligin dinamiği aynı. Konya 'da , başakşehir de başarız oldu. İsmail hocanın 3 tane 2. ciliği var yakın donemde ki. Bunun biri 99 puanla. Talihsizdi tarihin en formda galatasarayına denk geldi.
En sondan bir önce düzelyiyprum en son samp olan Ersunmuş. Artık nekadar sampıyonluga hasretsek dusun iste. Unutmusuz.
Aykut kadar egolu kendini beğenmiş bir adam olamaz
Adama pek ısınamadım ya
Kesinlikle olur inşaallah
Bak şimdiden söylüyorum 2. lik garanti
Olamaz. Gecen olamadi. diye hatirliyorum
Şampiyon Galatasaray olacak gene💛❤
Todesco geri gelsin
Olabilir belki
Olamaz gider çabuk
Hoş geldin ya arab
Sıkıcu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?