Evet arkadaşlar bu akşam ki maçtan sonra eminim ki bütün fenerbahçe'li taraftarlar kendilerine aynı soruyu soruyor, sizce fenerbahçe yönetimi gelecek sezonda ismail kartal ile devam etmeli mi? Geçen sezon emre belezoğlu'yu gönderip hata yapan ali koç sizce ismail kartal riskine girer mi?
Fenerbahçe'de 10 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan İsmail Kartal, gelecek sezonda takımda devam etmeli mi?
İsmail Kartal'ın vizyonu ancak sıradan Anadolu takımlarını çalıştırmaya yeter. Allah aşkına ne başarısı var bu adamın? Birisi de bana desin ki dişe dokunur şu başarısı var.. Ali Koç'un vizyonsuz kararlarından bütün taraftarlar bıktı. Bence Ali Koç'da gelecek sene son şansı olduğunun farkında. O yüzden riske girmeyecek ve kariyerli bir hocayla yola devam edecektir. Etmelidir. Fenerbahçe'ye yakışan budur..
Maalesef hep haklıyım. Ama takım bir türlü düzelmiyor. Fenerbahçe nasıl kurtulur konusunda bir bence bile yazdım, profilimde mevcut. Keşke birazcık da vizyonlu taraftarlara güvenseler..
Emre ileride Fenerbahçe'nin başına geçebilir ama şu an değil. şu an Fenerbahçe'nin başına geçmesi gereken hoca dünya çapında tanınan bir hoca olmalı. Atıyorum İspanya'da Fenerin yeni hocası şu oldu diye haber yapıldığında herkes bu hocayı tanımalı. Takımın artık Avrupa'da kendisini bir adım ileri götürebilecek kalitede bir hocaya ihtiyacı var..
Löw gelsin o zaman, yapacak bir şey yok.. Gerçi 20 yıl önce Fenere geldiğinde de performansı çok kötü değildi ama hoca değirmeni Aziz Yıldırım sağolsun 1 sezon sonra harcadı adamı..
Merhaba. Bir Fanatik Fenerli olarak takımı daha çok genç ve öğrenme aşkıyla yanıp tutuşan gençlerle doldurulmasını doğru bulurum. İsmail Kartal geldikten sonra oynamayan mesela Burak Kapacak gibi futbolcuları maçlarda oynatmaya başladı. Takımda geri cekilmekten çok daha çok emek ve ataklar görebiliyoruz. Arda Güler sayesinde bu takım daha da güzelleşti. Elbette ki kim istemez bu sezon şampiyon olmayı... ama şansımız yoktur birde Vitor Pereira yan çizdi takımın içine edip gitti... Bu takım aslında şuankinden daha da iyi olabilir ama inanıyorum ki seneye harika birtakım olacağız. Yönetime bir şey diyemem ama Ali Koçun yaptığı hatalar oldu. Fenerbahçenin başına Aziz Yıldırım gibi ciddi birisinin geçmesi gerekiyor. Yoksa bu takım daha da kötü bile olabilir... şu an durum nasıl dersen elbette ki kötü değil. Hatta yeterince iyi gidiyoruz ama bundan da daha iyisini yapabiliriz. Ben inanıyorum benim Fenerim başarır 💛💙..
Löwle görüşmeler devam ediyordu hatırladığım kadarıyle ama sonucunda ne olur bilemem. Duyduğum duyumlara göre Löw gelicek ve İsmail Kartal yardımcı teknik direktör falan olacakmış ne kadar doğrudur bilemem... Yeter ki Fenerbahçe eski gücünü kazansın.
devam etmeli sadece gerekli mevkilere kaliteli oyuncular almaları lazım bu kadroyla bile rahatça şampiyon olurdu ama içten sarsıldı takım kulüp olmadı.
Bu akşam digitürk ten aradılar taahhüt icin, aklima su geldi fenerbahce şampiyon oldu digitürk aldik ve 8 yıldır tık yok takımda.. acaba durum bizimle mi alakalı? Totem yapıp digitürk ü kapasak?
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Fenerbahçe'de 10 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan İsmail Kartal, gelecek sezonda takımda devam etmeli mi?