Fikirlerinizi merak ediyorum
lise çağındaki bir erkeğin sizden hoşlandığını bakışlarından anlayabilir misiniz? veya nasıl belli eder?
lise çağındaki bir erkeğin sizden hoşlandığını bakışlarından anlayabilir misiniz? veya nasıl belli eder?
gözlerine uzun uzun bakar genelde karşına oturur seni daha çok görebilmek için olduğun yerlere gelebilir veya ortak hoşlandığınız şeylerden konuşmaya başlar eğer hızlı bir çıkış istemezse sms atar tanışmak için ya da bi şekilde ilk sanal ortamdan konuşur hoşlandığın şeyleri sorabilir. yardımcı olabildiysem sevinirim :)
Bence belli edemez..Çünkü çekinir gibime geliyor..Kendimden biliyorum lise'deyken çok çekinirdim kızlara açılmaktan genelde kızlar açılırdı..
Ama kişiden kişiye değişir kimisi bodoslama söylüyor aslında karakter meselesi ama çocuk çekingense sittinsene söyleyemez diyim..
Cevap
7Cevap
Aşık değilse gelir konuşur Kardişşş .Aşıksa Aval Aval bakar sen bakınca Kafayı 90 derece çevirir senin olduğunda ortamda olur sürekli ama Sana yanaşamaz.Dikkati hep senin üstündedir anlamak istersende 3 kız 1-2 erkek olarak bi masaya oturun onun olduğu ortamda Sen yüzüne bakma sakın arkadaşına söyle o baksın eğer sert sert bakıyorsa anlaki bunda bir iş var yolun açık olsun.
ser sert bakıyosa ne oluyo ki
Lise çağındaki bir erkeğin aklı bacakları arasındadır.Bakışlarından anlayacağın tek şey bu olmalı.Hepsi öyle değildir ama genel olarak akılları hep orada.
size bakarken gözünüzün içine uzun uzun bakıyorsa veya utancından hiç bakamıyorsa belli olur mesela.
Tren görmüş öküz gibiyse niyeti farklıdır. Değilse aşıktır :)
Ergendir aşkta meşkte işi olacağını sanmıyorum.
gözlerinde kalp görüyosan hoşlanıyodur bence..
eli cebındeyse ok:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar