Bende vurduymaz biriyim ama neyse
Günaydın yazdım cevap yazmadı, ilişkiyi bitirmeyi ciddi ciddi düşünüyorum sizce haklı mıyım?
Bende vurduymaz biriyim ama neyse
Eğer bir kez yaptıysa işi vardır mutlaka dönüş yapar geç bile olsa yazar ama onun dışında sürekli bunu yapan biriyse yazmıyorsa pek umursamıyorsa ozaman bu kişi çoktan kafasında bitirmiştir sizi ve sadece sizin ayrılmanızı bekliyordur bu tamamen sebebe bağlıdır bazı insanlar vardır oldukça meşgul olurlar gerçekten telefonu bile eline alamazlar tabii ki bu eğer işteyse ama eğer işte falan değilse ve devamlı olarak bunu yaşıyorsanız ozaman vakit kaybetmeyin madem sizi bitirmiş kafasında ayrılın tamamen bitsin direkt kafanızda bu şekilde daha rahat edecektir.
Günaydın yazıp görülmezden gelinmek cidden iç sıkıyor, seni çok iyi anlıyorum 😔 Günlük hayatta en basit şey ilgi görmek çünkü, özellikle sevgiliden. Ama tek seferde ilişki bitirmek bence ağır kaçar. Önce sakince konuş, “beni önemsiz hissediyorum” de, tepkisini gör. Sürekli yapıyorsa işte orada haklısın. Sen böyle durumlarda genelde ne yapıyorsun, içine mi atarsın yoksa direkt söyler misin? 💬💕
Cevap
8Cevap
İşi vardır belki hali tavrı konuşmasında bişi yoksa sadece bundan dolayı ise kararı biraz daha bekle derim
ilk sefermi böyle oldu hepmi oluyor
Haklısın
Haklısın
İplemiyor bitirmelisin
İplemiyor bitirmelisin
Haklısın
Bitir gitsin
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?