son zamanlarda bana ilgisiz davranıyordu. bunu 1 ay içinde 3 kez dile getirdim çünkü bir türlü değerli hissetmiyordum.
ilişkinin başlarındaki gibi ilgisini göstersin istiyordum ama artık canı ne zaman ne kadar isterse o kadar yazmaya başladı.
sabah günaydın yazıyor saatler sonra napıyosun diyor oturuyorum diyor nasılsın iyiyim sohbet bitiyor.
önceden konuşurduk, günümüz nasıl geçti bahsederdik ama artık bahsetmiyor ben de bunu dile getirdim.
bunun için uzun uzun yazması gerekiyormuş da o kadar telefonu eline almıyormuş da, instagramda geziyor video izliyor ama
dün gece de 3dk süren mesajlaşma sonrası bu kararı aldım biraz uzak durdum. az önce aradı ama içimden eskisi gibi konuşmak gelmiyordu.
ben sohbetimiz devam etsin diye çabaladıkça benim heyecanımı öldürdüğü için normal ama eskisine göre neşesiz kısa konuştum tıpkı onun yaptığı gibi.
o da aynı şeyleri söyleyip duruyor hâlâ. naptın nasıl geçti diyorum iyi güzel normal kısa kısa cevaplar ben de onun gibi karşılık verdim "öyle bi ariyim dedim" dedi "sonra haberlesiriz" dedi kapattı.
çabalayacak gücüm kalmadı. ben onu hiçbir zaman sıkmadım kısıtlamadım ama o arkadaşlarını bana tercih etti çoğu zaman. önceliği olduğunu hissetmedim.
benim ondan isteğim başlardaki ilgiyi kesmemesiydi. ben ona hâlâ ilk günkü ilgimi gösteririm ama o arkadaşları olunca saatlerce vakit geçirdi eve dönünce de uyuyacağım yorgunum deyip kısa kesti.
beni bu hâle getiren kendisi. özellikle bu hafta içimden buluşmak yazmak aramak bile gelmiyor. belki o da ayıp olmasın diye aramıştır. rahat bıraktım artık. erkekler zaten bunu istiyor.
ilgini sevgini belli edince cepte görüyorlar. bir de sanki ben hatalıymışım gibi kendi soğuk konuşuyor. asla küsmedim, hep alttan aldım ama yine de ben suçlu oldum.
yanında ağladım diye "boş ver, geçer" diye geçiştirme sözlerle idare etti sonra sıkılıp kalktı gitti birkaç kez.
dün de buluşalım dedi sonra arayıp diyor arkadaşlarıma söz vermistim aklimdan çıkmış sonra buluşalım.
artık benim de sabrım tükeniyor. "ayrıl" diye kısa kesip atmayın. ciddi tavsiyelere ihtiyacım var. ne yapabilirim? tavsiyeler neler?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sırf bazlar geçsin diye mesajlarına cevap veriyor işte çok basit yani ayrıl kendini bu kadar değersiz görme ve gösterme
Vakit geçsin diye*
eskisi gibi sıcak konuşmayarak iyi yapmış mıyım sence? benim yapmak hakkımken baktım kendi susuyor uzun uzun sonra soğuk konuşuyor ben gönlümü alsın diye beklerken yine tribi ben yiyorum ama artık alttan almayacağım tatlı dille insan gibi kibarca konuştum bunu hem de 3 kez. eski ilgin yok dedim yoo aynıyım diyor yukarıda yazdıklarım normal mi sence iki sevgili arası iletişimde? bana hiç normal gelmiyor. 4 sene önceki lise arkadaşımla bile daha uzun konuştum.
Tepkilerin az. Tamamen cevap vermiş olmak için cevap veriyor sana düşünmüyor bile üzerinde. Vakit kaybı, değmez. Ayrıl gitsin yoksa zaten bir müddet sonra o kendisi ayrılmak isteyecektir. Soğuk davranmakla iyi yapmışsın bu arada öyle devam et
zaten bu zamana kadar hep ayrılma isteği ile gelen o oldu. boş sebepler. birinde dedi sıkılmış. sıkılma sebebi de benim ailevi sorunlarım olunca anlatıp ağlıyormuşum sonra regl olunca biraz değişik davranıyormuşum onun ablası da regl oluyormuş ama hiç böyle davranmıyormuş benim değişik davranmamdan sıkılmış ayrıldı. bir başka sebepte ütopik hedefleri vardi bana zarar vermek istemiyormuş ondan ayrıldı. sonraki sebebi de takip ediliyormuş gibi hissediyormuş ben onun evinin oradaki parkta oturuyormuşum yok fazla ilgi veriyormuşum bir başkası olsa belki istermiş ama o yapamıyormuş. sonra geri döndü ama o kadar boş sebepler sundu ki bana. Simdi de sanki yabancı gibi soruyorum nasıl gecti günün neler yaptın diye hic değiştirmeden yazıyorum cevabı aynen bu "normaldi canım benim". ne yaptığından bahsetmiyor bile. ben ona hesap sormuyorum sadece neler oldu paylaşsın istiyorum. ve hiçbir kadın zamanında görmediği bir şeyi talep etmez. zamanında fazlasıyla ilgi veriyordu. ne denir ona, love bombing yapıyordu.
Güzelim adam seninle boş zamanını geçiriyor. İlgisiz kalınca sana geri dönüyor başka birinden ilgi bulunca ona yöneliyor işte daha niye duruyorsun anlamadım bende seni. Senin sevgin ziyan oluyor farkında mısın bunun
Yo ayrıl dicem kısa ve net. Soğumuş ilgisi azalmış işte ayrılman daha doğru.
söylüyorum "yoo gayet normal ne yapayım tüm gün uzun uzun yazayım mı" diyor. ben ondan bunu istemiyorum eski ilgisini istiyorum. normal olmadığı açıkça belli. madem öyle neden beni arıyor bugün? beklemiyordum artık boşvermiştim yazsın ya da yazmasın umrumda değildi. arayıp da soğuk yapınca daha da canımı sıkıyor. soğuk yapması gereken benim. o kadar söylememe rağmen aynı devam ediyorken.
Canım benim ayrıl ilişkinin heyecanı bitmiş gözü dışarı kayacak belli
bende bitmedi ama onda neden bitiyor bilmiyorum. sence bir insan gün içinde sevgilisine ne kadar vakit ayırmalı? her gün buluşalım demiyorum 4-5 günde bir buluşsak da olur ama ben her gün sohbet edip canlı tutmak isterim.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!