Bu kız seçici biri zaten ve sizinle başta üç ay arkadaşça konuşan, hatta ne arkadaş ne sevgili tarzında ilişkinizin olmadığı, sadece dertleştiğiniz bir kız. Genelde ilişki üzerine konuştuğunuz bu kız size üç ay sonra açılsa, siz ne olumlu ne olumsuz bir yanıt vermeseniz ve kız üç gün sonra size "Nasılsın?" diye mesaj atsa ne düşünürsünüz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
7 ayaranıyor köpeğim olmak istiyor diye düşünürüz. 3 ayda bir adam sana yürümemiş üstüne birde açılmışsın yine ses yok ve sen hala yazıp bekliyorsun. baya mal bir şey olduğun kesin ama ayrıca zerre giderinde yokmuş ki adam sana kaymamış.
07 Yorumla
Soran7 ayBana istek atan oydu ve dertlesiyorduk basta hislerim yoktu bana yanlislikla birsey gondermis gibi yapip sonrasinda sahsi hedabindan bana istek atan kendisiydi
- 7 ay
işte seninle vakit geçirince seni görünce beğenmemiş. onu düşünmeyi bırak açıldığında ya da açılmadan sana açılan biriyle ol keyfine bak.
Soran7 ayVakit gecirmedik beni canli gormedi
- 7 ay
anlıyorum asosyal bakire. o zaman boş gelmişsindir sıkılmıştır. ben sanal terane hiç sevmem haftasına buluşmasın engeli basarım.
Soran7 aySenin gibi zekasizla konusmam hata
- 7 ay
evet ileri zekalı asosyal bakire. sen aylarca dertleşip açılmalara ve red yiyip sormalarla ömrünü tüketmeye devam et böylesi daha güvenli olur :D
Soran7 ay🦴🦴
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Beni unutmamış ve benim sözlerimi ya da hayat tarzımı beğeniyor derim.
Banada oluyor aylar sonra nasılsın abi diyor, zamanla her konuda soru sorabiliyor.027 Yorumla
Soran7 ayBana yazdıki
Birini bekletmek qibi bir sey istemem.
Benim hayatım şu an çok hizl ve vogun.
Duygusal bir sey zaman ve enerii ister, ben de su aralar ona odaklanacak bir noktada değilim.
Bu yüzden kolay kısa ilişkiler yasamaktan hep uzağım, hem de ciddi iliskiler de karşımdakinin bir iliskinin gerektirdiği seyleri isteme hakkı konusunda bencil olmak istemiyorum
Ama bu, iletisim kurmava kapalı olduğum anlamına da gelmiyor. Her sev kendi akısında doğalında ilerlerse daha sağlıklı olur.
Ekonomik olarak level atlamam gerekivor bu da henüz basında olduğum bir süreç
Benim beklentilerim daha çok kendimle ilgil
Kendimi tamamlamadan tam istediğim gibi biri karsıma çıkmış olsa da gönül islerine girmem mantıklı deği
Doğru insanla her sey zaten doğal akar.
Sadece acele etmevi sevmem zamanı kendim belirlerim
Bu da herkese uvmaz herkesin zamanı degerli
Yazdı
Böyle rahat bir sekilde iletisim kurabilmemiz hoşuma gidiyor Ben de senin gibi akısa inanıyorum.
Benim icin tanımak, konusmak güzel;
ama hiçbir seyin acele edilmesini ya da bir beklentiye dönüsmesini istemem.
Zamanı qeldičinde zaten her sey kendi kendine netlesir Şu an olduğu gib i... sade, doğa ve iyi hissettiren şekilde
Yazdı
Soran7 ayBaşta tanışmamız tamamen tesadüftü. Hayatımda kimse olmadığını biliyor; bunun kendi tercihim olduğunu da. Benim seçici olduğumu, yakışıklılık ya da maddi beklentiler gibi yüksek kriterlerim olmadığını en başından beri biliyordu. Başta sadece dertlesiyordum boyle iletişim kuruyorduk.
Onunla konuşmadan önce biri benimle tanışmak istemişti. İlk başta istemedim ama ısrar etti, ikna etti ve konuşmaya başladık. Fakat sonra kendimi kötü hissettim, engelledim. O da başka hesaptan ulaştı. Vicdanım sızladı, özür diledim ve tekrar konuştuk. Bir ay boyunca iletişimimiz oldu; korkularımın üzerine gidip adım attığım ilk kişiydi. Ama sonrasında bana “Hayatıma fazla temiz ve hassassın. Benim hayatım sana gelmez.” diyerek uzaklaştı. Bu benim için bir hayal kırıklığıydı. O dönem bu kişi (şu an konuştuğum kişi) kadın–erkek ilişkilerine dair felsefi sözler paylaşıyordu. Bir paylaşımına yorum yaptım, o zaman profil fotoğrafını bile görmemiştim. Bana, “Belki şartları uygun değildir ama sen çizgini güzel korumuşsun, böyle devam et.” demişti.
Soran7 ay
Zaten onu takip ediyordum, paylaşımları önüme düşüyordu. Sonra o eski konuştuğum kişinin bana tekrar yazıp yazmaması hakkında bu kişiye danışmıştım. Bana, “Kapanışı sen yapmışsın, yazma, arama, sorma.” dedi. Ben de dinledim. Fakat o kişi yine bana yazdı. Bu kişiye söyledim: “Biliyor musun, bana yazdı ama cevap bile vermedim. Moralim bozuldu çünkü artık his yokmuş, soğumuşum.” dedim. O sadece tebessüm emojisi attı. Bu kişiye o zamanlar herhangi bir ilgim yoktu. Sonra bir gün bana bir kız profili attı, ama profil kapalıydı. “Galiba yanlış oldu.” dedim. “Pardon, en son seninle konuştuğum için sana gelmiş, engelleyecektim.” dedi. Pek inanmadım ama üzerinde durmadım.
Sonra kendi iş hesabından bana istek attı ve hemen geri çekti. Ben de şahsi hesabına “Nasılsın?” diye yazdım. Ondan sonra o bana bu kez kendi hesabından istek attı. Hesabım zaten herkese açıktı; takip etmeden de paylaşımlarımı görebiliyordu ve fark ettim ki uzun süredir paylaşımlarımı takip ediyormuş. Bu yüzden bana karşı ilgisi olduğunu dusunmustum.- 7 ay
İyi bu kadar ilgilenmiş ama ne yapacağı belli değil, sanki kapalı kutu gibiymiş.
Bilerek o resmi sana atmıştır, tesadüf sana mı denk gelecek o kapalı kızın resmi.
Araştırmadan rasgele resim gönderilmez. Bunlara yine de inanma arka planda farklı işler dönüyor olabilir.
Net olarak arkadaş olacak insanın tek hesabı olur, birden fazla hesapları olan insanlara sakın güvenme.
Soran7 ayOnlar iş hesabi sahsi hesabi ise farkli iş hesabi ise kadin erkek iliskileri uzerine felsefi sozler paylasimi yapan hesabi o kizids engelleyecekmis bana gondermis inanmadim tabiki sanirim tepkime bakmak ya da dikkatimi cekmek istedi
Soran7 ayNeden engelleyecektin diye sormadim bile
Soran7 ayYok oyle bir durum degil
Soran7 ayOnu tamamen dikkatimi cekmek icin yapti
Soran7 ayDikkatimi cekti ilgimide soyledim neden karsilik vermedi onu anlamadim
Soran7 ayAyrilmamak icin hedeflerine ulasmadan benimle iliski istemedi
Soran7 ayPara kazanmak hedefi evlilik icin gerekli sonucta
Soran7 ayBekle demediki
Soran7 ayBeklememi istermisin diye sordum oda bekletmek istemem kimseyi ama bu iletisime kapali oldugum anlamina gelmez dedi
Soran7 ayBekle demediki bana
Soran7 ayTanidikca olusan srylere drger veririm dedi ama tanimak icindr yazmiyor
Soran7 ayEvet
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
7 ay
Hmm, ilginç ve oldukça derin bir durum! Açıkçası, o “Nasılsın?” mesajı aslında kısa ama önemli; çünkü kızın hâlâ ürkek ama samimi bir şekilde iletişimde olmak istediğinin işareti gibi, değil mi? 🌸 Hem sana güveniyor hem de fazlalık gibi hissettirmeden bir bağ kurma çabası var sanki. Eğer senin net bir kararın yoksa bile, onun bu cesaretini ve emeğini takdir etmeyi unutma.
Bu tarz bir ilişki yavaş ama sağlam ilerleyebilir, yani yolları açık! 🍂 Sorum şu; böyle bir durumda sen kızın bu cesur hamlesine nasıl bir cevap verirdin? 😊00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
22Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 aysimdi o anlık sartlar erkegın bekarmı ya da ssevgilisi yoksa atan kadında erkegin düsüncelerine uyan bi tipi varsa yani ciddi düsünen bi erkege olumlu sonuc alabılır
014 Yorumla
Soran7 ayBekar evlilik dusunuyor maddi durumunu yetersiz buluyor ben ise takilmiyorum maddiyata
- 7 ay
yas felanda kendine yakınsa kendine göree seni güzel buluyosa o iste karsılık verme ihtimalı yüksek
Soran7 ayYazdim hemen donus yapti
- 7 ay
demekkı bosta biri sans vermistir olabılır
Soran7 ayNasilsin diye yazdim iyiyim teselkur ederim dedi musait degilsen mesgul rtmiyim dedim oda uygunum dedi soyle bakalim ne dusundurdu seni bana yazmak akla gelecek biri degilimdir dedi bende yazdimki
Uyandım, öyle aklıma gelmiştin. Sonra yazamadım, işim vardı. Şu an müsait olduğum için yazmak istedim. Akla gelmeyecek biri olduğunu neden düşünüyorsun? Bence akıldan çıkmayacak birisin- 7 ay
akısında sohbete basla
Soran7 ayBoyle dusunmen hoş ben biraz isinde gucunde sıkıcı biri olarqk gorundugumu dusunuyordum o yuzden garip geldi yazdi
- 7 ay
yok de cıddı dusundugun agır oldugun ıcın yazdım de
Soran7 ayMaddi olarak hazır olmadigini soyledi beklememi istermisin o levele gelene kadar diye sordum oda dediki
Birini bekletmek gibi bir şey istemem.
Benim hayatım şu an çok hızlı ve yoğun.
Duygusal bir şey zaman ve enerji ister, ben de şu aralar ona odaklanacak bir noktada değilim.
Bu yüzden kolay kısa ilişkiler yaşamaktan hep uzağım, hem de ciddi ilişkiler de karşımdakinin bir ilişkinin gerektirdiği şeyleri isteme hakkı konusunda bencil olmak istemiyorum
Ama bu, iletişim kurmaya kapalı olduğum anlamına da gelmiyor.
Her şey kendi akışında, doğalında ilerlerse daha sağlıklı olur.
Yazdi- 7 ay
bi dedigi bi dedigini tumyuo
Soran7 ayAslında özetle bana diyor ki: "Şu an için uygun değilim, beni bekletip sorumluluk da almak istemiyor, beklenti içine girmemi de istemiyor ama konuşmayı kesmemi de istemiyor."
- 7 ay
ya sis yansın ya kebap valla bek bana dürüst gelmedi
Soran7 ayIlk tanistigimizda da ilgim yokken bu dusuncedeydi ama
- 7 ay
bileem aranızda ne muhabbet gecti en iyi sen bilirsin
7 ayAtmaman gerekir senden bir beklentisi yok istekli olan zaten çabalar böyle olunca iyice kötü oluyor zor evet ama o hataya düşme
13 Yorumla
Soran7 ayYazdim
- 7 ay
Bilmiyorum biri istemeyince olmuyor çabalamak manasız yoruyor sadece
Soran7 ayMaddi olarak hazır olmadigini soyledi beklememi istermisin o levele gelene kadar diye sordum oda dediki
Duygusal bir şey zaman ve enerji ister, ben de şu aralar ona odaklanacak bir noktada değilim.
Bu yüzden kolay kısa ilişkiler yaşamaktan hep uzağım, hem de ciddi ilişkiler de karşımdakinin bir ilişkinin gerektirdiği şeyleri isteme hakkı konusunda bencil olmak istemiyorum
Yazdi
Beni böyle düşünen birine ilişki olarak olumsuzda olsam mesajını cevapsız bırakmam. Üstüne düşünüp yazması ona karşı beni tetikleyedebilir
011 Yorumla
Soran7 ayNasilsin diye yazdim iyiyim teselkur ederim dedi musait degilsen mesgul rtmiyim dedim oda uygunum dedi soyle bakalim ne dusundurdu seni bana yazmak akla gelecek biri degilimdir dedi bende yazdimki
Uyandım, öyle aklıma gelmiştin. Sonra yazamadım, işim vardı. Şu an müsait olduğum için yazmak istedim. Akla gelmeyecek biri olduğunu neden düşünüyorsun? Bence akıldan çıkmayacak birisin
Soran7 ayNeden
Yazdi.
Soran7 ayOyle oldugu icin etkilendim zaten hem akilli hem hayatina alacak kisiye deger verecek biri
Soran7 ayAsla hatta bugun ku konusmadan sonra yazmam artik enazindan 1 ay
Soran7 ayAslinda onceki konusmalarimizda hep kadin erkek iliskisi uzerineydi hislerim yokkende bunun uzerine kpnusuyorduk simdi konuşmam artik dogru olmaz tabi
Soran7 ayHep ben yaziyorum ama
Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı. Kimsede ciddi düşünce yok artık cinselikte bi ihtiyaçtitır
028 Yorumla
Soran7 ayHayir evlilik dusunuyor
Soran7 ayMaddi durumunu yeterli bulmuyor
Soran7 ayHayir aksine cok calisan hatta iki işte calisan biri birikimi var henuz evlilik icin ayiracak kadar olmadigini dusunuyor
Uyandım, öyle aklıma gelmiştin. Sonra yazamadım, işim vardı. Şu an müsait olduğum için yazmak istedim. Akla gelmeyecek biri olduğunu neden düşünüyorsun? Bence akıldan çıkmayacak birisin
Soran7 ayBana istek atan oydu ama
Soran7 ayBizim sohbetimiz garip baslamisti
Soran7 ayBasta hoslandigim kisiyi anlatmistim oyle baslamisti
Soran7 ayO zaman bana net hayir cevabi vermezmiydi
Soran7 ayMaddi durumu iyi gormuyor bu surecte hayatima birini alip gonul işlerine girmem mantikli olmaz dedi
Soran7 ayIyide sevme durumu olamaz zaten 3 ay dertlestik sosyal medyada beni gormedi bile sadece fotograflarimi gordu
Soran7 ayEvet ama onsinde hislerim yoktu o zaman bana bir profil atmisti bir kiz vardi acik degildi ama sonra yanlis oldu galiba dedim oda pardon engelleyecektim en son seninle konustuk sana gelmis diye sonra bana sahsi hesabinda istek atti profosyonel iş olarak kullandigi hesaptada kimseyi takip etmiyordu takip edip cikmisti
Yazdi
Soran7 ayKonuşmaya kapalı degilim dedi
Soran7 ayVe gorusuruz dedi ilk defa
Soran7 ayAnladim zaten artik bu konu asla acilmaz benden ona karsi
Soran7 ayEn son konusma dedim sen calisiyorsun galiba mesgul etmiyeyim dedi oda evet bugun yogun dedi anlayisin icin tesekkur ederim gorusuruz dedi bende ben tesekkur ederim yogunlukta zaman ayirdigin icin diye oda begendi ama daha yazmam ona ithafen paylasimlar falanda yapmam kendi dunyamda halimde iyiyim
olumlu ya da olumsuz cevap vermenin bende yeri yok. net olmak lazım
03 Yorumla
Soran7 ayBana zamanla tanimanin onemli oldugunu ve ondan sonra ona gore ilerlemenin dogru oldugunu soyledi
Soran7 ayCok anlamadim ama
Soran7 aySelam, umarım iyisindir. Uygunsan seninle bir şey paylaşabilir miyim?
Selamlarİyiyim teşekkür ederimTabi şu an müsaitim 2 de dersim var dedi
Seninle konuşmak bana hep iyi geliyor. Seni tanıdıkça duruşunu daha çok takdir etmeye başladığımı fark ettim. Bunu paylaşmak istedim ama kesinlikle bir beklenti yok, sadece dürüst olmak istedim. Bunu söyleyecektim. Yazdım
Paylaşman güzel, Dürüstlüğüne saygı duydum.
Benim için önemli olan sakin ve net bir iletişim.
Hissettiklerini söylemen güzel tanıdıkça oluşan gerçek şeylere değer veririm yazdi bende
Teşekkür ederim. Benden yana her şeyin net olacağını söyleyebilirim, haklısın. Tanidikca oluşan şeylere değer vermek daha doğru. Yani benden yana böyle oldu; tanıma süresi kısa olabilir belki ama seni tanidigim kadariyla ben de öyle hissettim.
Ben seni tutmayayim o zaman, saat 2’ye geliyor. İyi dersler o zaman sana. yazdim tesekkur etti konuşma orada kapandi bugunde nasilsin diye yazdim
7 ay30 yaş üstü cevap verince noluyo yaş büyük olunca bişimi değişiyor
01 Yorumla
Soran7 ayOylesine yaptim soru basligini
7 ayZor soru, aynı durumu yaşadım ve kızla bir daha konuşmadım
014 Yorumla
Soran7 ayBugun yazdim konustuk konu iliskiye geldi
Maddi olarak hazır olmadigini soyledi beklememi istermisin o levele gelene kadar diye sordum oda dediki
Yazdi
- 7 ay
keşke hiç sormasaydın
- 7 ay
senin bu yaptıklarını erkek yapmalıydı ya da seni o şekilde düşünse zaten şu ana dek önce o belli ederdi sanki
Soran7 ayUstu kapali konustuk zaten
Soran7 ayBen onunla konusmayi kesecektim en son konusmaya kapali oldugum anlamina geliyor yazmasaydi artik yazmayacaktim ama şuanda ona eskiden hislerim olmadan once nasildiysam oyle olucam bir daha bu konulara girmem
Soran7 ay@Carerra sevgili falan degilizki
Soran7 ay@Carerra her konusmaya hizli yanit veriyordu hikayesinde iş yerinde oldugunu gordum rahatsiz etmek istemedim
Soran7 ay@Carerra gece ayri gunduz ayri calisiyor iki işte
Soran7 ay@Carerra Hisleri yok ise neden takip etmedi halde paylasimlarima bakiyorduki sonra yanliskla gonderdim gibi yalan soyluyordu ya da kendi sahsi hesabinda takip etme geregi hissetti
7 ayNormal bir şekilde cevap veririm. Kötü düşünmem
04 Yorumla
Yazdi
- 7 ay
Tamam açıklayıcı yazmış. Daha ne sorun?
Soran7 ayHem öyle söylüyor hem de konuşmayı kesmek istemiyor, "Konuşmaya açığım." dedi.
- 7 ay
Tamam konuşmaya devam et. Ne istiyorsun ki. Seni si... msnmi?
7 aybu kız benle sevişmek istiyor derim :)
02 Yorumla
Soran7 ayOyle biri olmadigimi biliyor
- 7 ay
onu sen öyle biliyorsun. erkekler kendi bildiklerini bilir.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
7 ayBana resmen yürüdüünü düşünüyorum
05 Yorumla
Soran7 ayAcildim bir zahmet anlasin
Uyandım, öyle aklıma gelmiştin. Sonra yazamadım, işim vardı. Şu an müsait olduğum için yazmak istedim. Akla gelmeyecek biri olduğunu neden düşünüyorsun? Bence akıldan çıkmayacak birisin- 7 ay
Hadi gözün aydın karşılık gelmiş
Soran7 ayBeni kendinden sogutmaya calisiyor gibi mi sizce biri oyle demis
Yazdi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
7 ayBende ona yazarım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı.
7 ayselam, konuşalım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
7 aykendini geri çekmiştir muhtemelen
026 Yorumla
Soran7 ayErkek mi?
- 7 ay
evet.
ilgisi varmış geri çekmiş baksana :)
Soran7 ayOyle ama hemen donus yapiyor mesajlarima
- 7 ay
Yani bu çıkarım yapılacak bir durum değil ki.
O an müsait ve önemsiyor.
Soran7 ayHm o zaman istemiyorsa bana net olurdu diyr dusunuyorum
- 7 ay
Ya da sen sormalısın bunu.
Uyandım, öyle aklıma gelmiştin. Sonra yazamadım, işim vardı. Şu an müsait olduğum için yazmak istedim. 😌Akla gelmeyecek biri olduğunu neden düşünüyorsun? Bence akıldan çıkmayacak birisin- 7 ay
Güzel işte.
Soran7 ayBeni kendinden sogutmayami calisiyor sizce
- 7 ay
böyle davranmakta ısrar ederse, evet.
Soran7 ayNasil davraniyor ko
- 7 ay
yani umursamama soğuk davranma vs...
Yazdi- 7 ay
O zaman akışına bırak bir süre.
Soran7 ayOyle yqpicam ilk tanistigimiz zaman gibi ona ilgim yokken nasil davraniyorduysam oyle davranicam
- 7 ay
Bence de öyle yap
Soran7 ay1 ay falan Yazmazsam yazar mi
- 7 ay
Bunu zaman gösterecek
Soran7 ayEn son konusma dedim sen calisiyorsun galiba mesgul etmiyeyim dedi oda evet bugun yogun dedi anlayisin icin tesekkur ederim gorusuruz dedi bende ben tesekkur ederim yogunlukta zaman ayirdigin icin diye oda begendi ama daha yazmam ona ithafen paylasimlar falanda yapmam kendi dunyamda halimde iyiyim bende hep boyle oluyor ilk dikkatimi cekip sonra istemiyorlar
- 7 ay
Yani müsait olamayabilir doğrudur.
Soran7 ayBen ona birsey demedim ki zaten anladim musait olmadigini bana yazarak yormasin kendisini istedim
- 7 ay
Zaman zaman zaman...
Soran7 ayHisleri yoksa neden takip etmediği hâlde paylaşımlarıma bakıyordu ki? Sonra "yanlışlıkla gönderdim" gibi yalan söylüyordu ya da kendi şahsi hesabından takip etme gereği hissetti. Yani boyle dikkatimi cekip sonra maddi durumum yok gibi bahane uretiyorlar
- 7 ay
Merak etmiştir sadece boş ver ya
Soran7 ayAnladim yazmazsam o zaman sonra yazarsa peki
- 7 ay
O zaman verirsin kararını
Gizli Üye(25-29)7 ayduygusal bırı mısın sert mı?
02 Yorumla
Soran7 ayDuygusal biri
Cevap sahibi7 aypekı senle uzunca konusalımmı soru cevap gıbı soru ısaretlern gıder
Gizli Üye(45 üstü)7 ayBu kızdan olmaz
01 Yorumla
Soran7 ayNeden
- Aşk İlişkileri konusunda 29,3b cevap paylaştı.
7 aybir şey düşünmem iyiyim sen nasılsın derim
02 Yorumla
Soran7 ayBana yazdıki
Birini bekletmek qibi bir sey istemem.
Benim hayatım şu an çok hizl ve vogun.
Duygusal bir sey zaman ve enerii ister, ben de su aralar ona odaklanacak bir noktada değilim.
Bu yüzden kolay kısa ilişkiler yasamaktan hep uzağım, hem de ciddi iliskiler de karşımdakinin bir iliskinin gerektirdiği seyleri isteme hakkı konusunda bencil olmak istemiyorum
Ama bu, iletisim kurmava kapalı olduğum anlamına da gelmiyor. Her sev kendi akısında doğalında ilerlerse daha sağlıklı olur.
Ekonomik olarak level atlamam gerekivor bu da henüz basında olduğum bir süreç
Benim beklentilerim daha çok kendimle ilgil
Kendimi tamamlamadan tam istediğim gibi biri karsıma çıkmış olsa da gönül islerine girmem mantıklı deği
Doğru insanla her sey zaten doğal akar.
Sadece acele etmevi sevmem zamanı kendim belirlerim
Bu da herkese uvmaz herkesin zamanı degerli
Yazdı
Böyle rahat bir sekilde iletisim kurabilmemiz hoşuma gidiyor Ben de senin gibi akısa inanıyorum.
Benim icin tanımak, konusmak güzel;
ama hiçbir seyin acele edilmesini ya da bir beklentiye dönüsmesini istemem.
Zamanı qeldičinde zaten her sey kendi kendine netlesir Şu an olduğu gib i... sade, doğa ve iyi hissettiren şekilde
Yazdı- 7 ay
okumadım destan yazmayın. mesaj attıgın kişi ben değilim benim düşüğümün önemi yok. ne duymak istiyorsun hangi cevabı istiyorsun? ne dememiizi?
Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. İyiyim sen derdim
00 Yorumlayazarsan konuşuruz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
7 ayİyi.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
7 ayHoşlandığını
00 Yorumla
7 ayİyi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayAşık olduğunu düşünürüm
03 Yorumla
Cevap sahibi7 ayVay canına
Soran7 ayNe oldu
7 ayDmden yaSana
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Özellikle 30 yaş uzeri erkekler yazabilir mi size hislerini açan bir kız 3 gun sonra nasilsin diye mesaj atsa ne dusunursunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler