Sorum 30 yaş üzeri erkeklere size ilgisi olan kadın size böyle mesaj atsa ne dusunürsünüz?

Tesadüfen tanıştığınız, güzel bulduğunuz bir kız var. Kız kendi tercihiyle hayatında kimse olmamış, seçici biri ve maddi bir beklentisi yok. Yaklaşık 2 ay boyunca ne sevgili oluyorsunuz ne de arkadaş; sadece normal bir iletişim sürüyor.

Bu süreçte kız, sizden duruşunuz ve karakteriniz nedeniyle etkilendiğini söylüyor. Siz ise maddi olarak hazır olmadığınızı belirtiyorsunuz. Kız “Beklerim” diyor, siz de “Bekletmek istemem ama iletişime kapalı olduğum anlamına gelmez” diyorsunuz.

Sonrasında kız ara ara yazıyor, siz meşgul olduğunuzu söyleyip kısa kesiyorsunuz. Kız anlayış gösteriyor ama en son şu mesajı yazıyor:

“Ben sana hissettiklerimi söyledim, sen de anlayışla karşıladın. Beklenti içinde değilim fakat ‘İletişime kapalı değilim’ demen normal sohbetimizi etkilemeyecek diye düşünmüştüm ama etkilemiş gibi görünüyor. Sana hissettiklerimi soyledikten sonra bana kibarlıktan, mecburen yazıyormuşsun ve seni rahatsız ediyormuşum gibi hissetmeye başladım. Belki kafamda kuruyorumdur ama doğruyu sana sorayım dedim. Seni rahatsız eden bir durum varsa ya da mesafe koymak istiyorsan açıkça söyleyebilirsin anlayış ile karsilarim 🙏😌

Sorum 30 yaş üzeri erkeklere size ilgisi olan kadın size böyle mesaj atsa ne dusunürsünüz?