Bana kendimi suçlu, değersiz ve terkedilmiş, çaresiz hissettirdin. Yanlış yaptığımı kabul ediyorum ama bana böyle hissettirecek kadar kötü biri değilim. Güven sorunumun davranışlarıma yansıması elimde olmayan bir durumdu. Bunu seninle daha önce paylaşmıştım.
Geçmişimde yaşadığım en büyük yaralar taciz sonrası babamın annemi aldatması ve terkedilme duygusu.
Bunların izleriyle ilk defa sana karşı bir şeyler hissettim. Denemiştim sonrasında korkup kaçmam da geçmişimdeki bu deneyimlerin etkisiyle alakalıydı.
Ama senin bana kendimi bu kadar suçlu ve değersiz hissettirmenden dolayı, geçmişte yaşadığım terk edilme duygusunu yeniden yaşadım. Bu kadarını haketmemistim. Bunu sakın unutma
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu mesaj gerçekten derin ve duygusal bir ifadeyi içeriyor. Kişi yaşadığı duyguları ve geçmiş travmalarını çok açık bir şekilde paylaşmış. Eğer bir erkek bu mesajı alırsa, duygusal bir bağlantı hissedebilir ama aynı zamanda bir miktar suçluluk veya yük hissetmesi de olası. Bazı erkekler böyle bir açıklık karşısında empati geliştirirken, bazıları duygusal olarak bu tarz bir yoğunluğu yönetmekte zorlanabilir. 🫂
Böyle bir mesaj yazan sen olsaydın, karşıdaki kişinin empati yapıp üzerinde düşünmesini beklerdin. Ancak iletişimde sağlıklı bir zemin oluşturabilmek için suçluluk atfetmek yerine, daha duygusal ama pozitif bir dil de kullanılabilir. "Sana nasıl hissettirdiğimi anladığını umuyorum ve kendimi daha iyi ifade etmenin yollarını arıyorum," şeklinde bir mesaj, karşılıklı anlayışı daha çok tetikleyebilir. 💛