3 sene çalıştığım, ilgim olduğu yöneticim vardı. Kendisi de ilgimin farkındaydı, biliyordu. 8 ay oldu işten ayrılalı, geçen evi terkettim, çok çaresiz hissettim. Onu aradım, eski patronum ile yardım ettiler. Bugün de kendisine yazdım. Yarın ofise uğrayabilir miyim diye, o da "gel ama ben yokum, haftaya ben oluyorum ofiste" diye belirtti. Neden özellikle kendisinin olmadığı ve olacağı tarihi belirtti?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 332 cevap paylaştı. Kendi yokluğunda patronun sana yaklaşacağını düşündüğü için söylemiş.
011 Yorumla
Soran1 yılNeden yaklaşsınki oyle birsey yapmaz
Soran1 yılNeden düşündünüz boyle
Soran1 yılOnu bilmiyorum neden vurguladığıni onun için gidecegimi düşündüyse boşuna gitmiyim diye galiba
Soran1 yılVazgectim gitmekten
Soran1 yılKafam karışık
Soran1 yılYaşama sevincim yok oldu. Oradan ayrıldığımdan beri gitsem kötü hissetmek istemediğim için ama bir yandan da çok özledim, burnumda tütüyor, heyecanlandırıyor orası beni.
Gizli Üye(45 üstü)1 yılO senin ile daha samimidir, rahat konuşursunuz ondan demiştir.
Ayrıntıya takılma o varken git, belkide patronuna güvenmiyor.025 Yorumla
Soran1 yılNeden güvenmesinki
Soran1 yılOnun olacagi zamanda gidicem aramızdaki konuşma bu sekilde oldu
Soran1 yıl[31/1 18:23] ✨: Yahya Bey, iyi akşamlar. Yarın müsait olursanız ofisinize uğramayı rica edebilir miyim? Sizler bana her zaman gelebileceğimi belirtmiş olsanız da, yine de rica etmek istedim.
[31/1 18:25] Yahya Bey: Merhaba iyi akşamlar
Tabiki gelebilirsin
[31/1 18:25] Yahya Bey: Yarın Sefa olacak ofiste
[31/1 18:25] Yahya Bey: 10-16 arası ofis açık
[31/1 18:26] ✨: Anlaşıldı. Görüşmek üzere, iyi akşamlar.
[31/1 18:27] Yahya Bey: Haftaya cumartesi ben olurum
[31/1 18:27] Yahya Bey: Bi cumartesi ben bi cumartesi Sefa olur ofiste
[31/1 18:40] ✨: Anladım Yahya bey. Çalışmaya başladığım için artık sadece cumartesileri gelebiliyorum, ama gerçekten çok özledim orayı. Haftaya cumartesi mutlaka uğrarım. Yarın da kısaca selam vermek için gelirim. Görüşmek üzere
[31/1 18:43] Yahya Bey: Tamamdır gürüşmek üzere
Cevap sahibi1 yılAdam yokum diyor sende onun olabileceği gün Yani bu hafta adam yok Haftaya gideceğim diyorsun
Cevap sahibi1 yılSen ona yazdığın için o da normal yazmış ben yokum diğeri var diye.
Başka bişey olmaz zaten, konuşmayıda uzatmamış, art niyeti yok.
Soran1 yılHayır, ben özellikle onun için gidicem diye bir şey söylemedim ki. Ne zaman ofise uğrayacak olsa haber veriyorum, o da gel diyiyordu olmasa dahi gel diyiyordu ilk defa kendisinin olmadığı tarihi belirtti haftaya olqcagi tarihi
söyledi. Halbuki ben genel hepsini görmek için gidiyordum
Cevap sahibi1 yılKonuştuğun kişi ben yokum ama diyor, gel diyor o anlamda.
Normalde bir şey demeden gel dese, hem gel diyorsunuz hemde yoktunuz dersiniz.
Cevap sahibi1 yılSizce neden olabilir, özel bir ilgi olsa Haftaya gelin derdi, sadece cumartesileri ikimiz birlikte olmuyoruz ayrı ayrı nöbetleşe geliyoruz demek istemiş.
Ama aranızda bir şey olabilirmi, sana göre...
Soran1 yılBaşta zaten ofiste sefa olacağını, 10 ile 16 arası gidebileceğimi belirtti. Ben de "Peki" dedim, anladım. Olmayacağını sonra anladım, ben yokum, haftaya cumartesi olacağım diyor. Halbuki ben ofise gittiğimde özellikle bir kişi için gitmiyorum.
Soran1 yılNöbetleşe geldiklerini zaten biliyordum, ama ben ikisi için ya da bir kişi için değil, genel olarak hepsini görmek için gidiyordum ofise.
Cevap sahibi1 yılO zaman onun sende ayrı bir yeri vardır, hoşlanıyor olabilir.
Soran1 yılGecen gün evi terkettim onu aradım
Soran1 yılBir hafta önce tartıştık, ailemle çıktım, gittim. Sonra sokakta kaldım, kimi arayacağımı bilemedim, korktum dışarıda. Sonra onu aradım, o da bekle dedi. Patronunu aramış, bana otel ayarlamışlardı. Param yoktu, sonrasında bir gün orada kaldım. Sabah 7:30'da ayrıldım. Akşamı yeniden aradı beni; neredesin, ne yapıyorsun, ailen biliyor mu diye. Söyledim yerimi, arkadaşımlayım, ailem de biliyor dedim ama yine ağlıyordum. O da, "Halâ ağlıyorsun" diye sordu. Sonra, "Neyse, konuşuruz yine" dedi, kapattık. Birkaç gün sonra kendisine mesaj attım.
Cevap sahibi1 yılOnunla beraber kalmak için mi, oda bildiği için ben yokum demiş.
Soran1 yıl[27/1 11:25] : Merhaba Yahya Bey,
O gün bana verdiğiniz destek için tekrar teşekkür ederim. Gerçekten çok mahcup oldum ve borçlu kalmayı istemem. Şimdi
ödeme imkanım var, uygun görürseniz IBAN bilgilerinizi paylaşabilir
[27/1 11:38] Yahya Bey: Merhaba Betul
Betul sen bize borçlu değilsin, her zaman bizi arayabilirsin gelebilirsin.
Otelde bizim sayılır o yüzden kimse kimseye borçlu değil
[27/1 11:53] : Desteğiniz ve güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
[27/1 12:10] Yahya Bey: İyi günler
Aramizda boyle konusma oldu sonrasında bugun yazdim ofise uğrayabilir miyim diye
Cevap sahibi1 yılOna gitmek istiyorsun sende, biraz sevmiş gibisin.
Gece otelde yalnız mı kalmıştın.
Soran1 yılTek kalmıştım sonra sabah 7 buçukta ayrildim otelden
Cevap sahibi1 yılAdamların oteli var, tabi orada kalabilirsin, adamlar ile her zaman görüşebilirsinde.
Yahya'nın sende gözü olsa mutlaka gece gelirdi, ya da borç ödeyeyim dediğinde farklı bi şekilde öde derdi.
Adam normal insanlık yardım yapmış.
Kaç yaşında bu adam.
Soran1 yıl34 35 yaşlarında
Cevap sahibi1 yılAdamın kötü niyeti yok, hala yazıyormusun adama
Soran1 yılKotu niyeti olduğunu söylemedim zaten
Cevap sahibi1 yılOnlara aralarında seni kıskanmışlar galiba biraz da dikkat çekicisin.
Yaşları normal
Cevap sahibi1 yılKötü niyetini söylemedin ama, birbirlerini kıskanıyorlar. Sen yalnız çıktığında peşimden geliyor dedin.
Cevap sahibi1 yılSen yarın gitmezsin zaten, borcunu iban ile öde, birebir elden almaz adam. Sen aslında onunla görüşmek istiyorsun, birazda sempatin var adama.
Öyle gibi. Yoksa borcunu uzaktan gönder ya da herhangi bir gün öde.
Büyük olasılık adam evlidir yoksa gelirdi.
Soran1 yılYok, almazlar zaten kapandı o borc konusu Borcun yok dediler. Uzatmam sadece ben, görmek ve teşekkür için uğrayacaktım.
Ona ilgi duydugunu biliyor. Onun icin ofise gideceginin farkinda
06 Yorumla
Soran1 yılAma önceden kendisinin olacagi tarihi vs soylemiyordu
Soran1 yıl[31/1 18:23] ✨: Yahya Bey, iyi akşamlar. Yarın müsait olursanız ofisinize uğramayı rica edebilir miyim? Sizler bana her zaman gelebileceğimi belirtmiş olsanız da, yine de rica etmek istedim.
Tabiki gelebilirsin
[31/1 18:40] ✨: Anladım Yahya bey. Çalışmaya başladığım için artık sadece cumartesileri gelebiliyorum, ama gerçekten çok özledim orayı. Haftaya cumartesi mutlaka uğrarım. Yarın da kısaca selam vermek için gelirim. Görüşmek üzere
Soran1 yılKarışık
Soran1 yılBilmiyorum
Acil bence sonra pişman olma diye.
03 Yorumla
Soran1 yılYok yani açılamam, oraya uğrama şansım varken yok olurum.
Bence ilgisi olsa yazardı
036 Yorumla
Tabiki gelebilirsin
Bu şekilde konusma gecti aramizda
Soran1 yılPeki neden olmadığı tarihi belirtti sizce?
Soran1 yılYok düşünmemesi lazım çünkü hiç belli etmiyordum
Soran1 yılYarın zaten gitmeyeceğim. Yarın kısa merhaba der, uğrar geçerim dedim ama gitmem zaten. Sorar arkadaşına gelip gelmediğimi, gelmediğimi söylerler. Onun olduğu zaman gideceğim ama teşekkür için çünkü bir hafta önce evi terk etmiştim, bana yardım ettiler. Eski patronumla birlikte, onun dışında beni o kişi aradı ikinci defa ve nerede olduğumu falan sormuştu. Cok üzerimde borçlu hissettim onlara karşı kendimi
Soran1 yılBir hafta önce tartıştık, çıktım, gittim. Sonra sokakta kaldım, kimi arayacağımı bilemedim, korktum dışarıda. Sonra onu aradım, o da bekle dedi. Patronunu aramış, bana otel ayarlamışlardı. Param yoktu, sonrasında bir gün orada kaldım. Sabah 7:30'da ayrıldım. Akşamı yeniden aradı beni; neredesin, ne yapıyorsun, ailen biliyor mu diye. Söyledim yerimi, arkadaşımlayım, ailem de biliyor dedim ama yine ağlıyordum. O da, "Halâ ağlıyorsun" diye sordu. Sonra, "Neyse, konuşuruz yine" dedi, kapattık. Birkaç gün sonra kendisine mesaj attım.
Soran1 yıl[27/1 11:25] ✨: Merhaba Yahya Bey,
O gün bana verdiğiniz destek için tekrar teşekkür ederim. Gerçekten çok mahcup oldum ve borçlu kalmayı istemem. Şimdi
ödeme imkanım var, uygun görürseniz IBAN bilgilerinizi paylaşabilir
[27/1 11:38] Yahya Bey: Merhaba Betul
Betul sen bize borçlu değilsin, her zaman bizi arayabilirsin gelebilirsin.
Otelde bizim sayılır o yüzden kimse kimseye borçlu değil
[27/1 11:53] ✨: Desteğiniz ve güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
[27/1 12:10] Yahya Bey: İyi günler
Soran1 yılBu sekilde konusma gecti bugunde iste yarın uğramak istediğimi söyledim
Soran1 yılYerimde biri var şu an ki çalıştığım iş yeri evden daha rahattı, orada çaycılık yapıyordum. Ailem istemedi, ayrılmak zorunda kaldım. Çok üzüldüm, ağladım. 8 ay adapte olamadım hiçbir şeye. Şimdi daha yeni yeni çalışıyorum, işim daha rahat, daha iyi ama bugün gel deseler koşarak giderim.
Soran1 yılAma 3 sene çalıştığım yerdi, çok değer veriyordum, çok sevmiştim ki hâlâ burnumda tütüyor. Oradan ayrıldım, eski ben asla olamadım, gözlerimdeki ışık söndü. Ama bu kişi patronuma güvenmiyordu, aralarında kalıyordum; patronum da o kişiye güvenmiyordu.
Soran1 yılYukarı cikiyim peşimden geliyordu ya da gozu surekli uzerimdeydi
Soran1 yılÇünkü hayatımda kimse olmadı ve flört vs. benim tarzım değil, onlar da beni tanıyorlardı. Bakimsiz olduğumdan değil aksine çok bakimliydim sadece aileden böyle görmüştüm
Soran1 yılEvet
Soran1 yılDun gidicem dedjm ama bugun vazgectim zaten kendide yokmuş ayıp olur mu
Soran1 yılO olmadığı için gitmediğimi dusunur mu
Soran1 yılŞimdi gidiyorum; bir yanım heyecanlı, bir yanım buruk ama genel olarak yaşama sevincim söndü. Oradan ayrıldığımdan beri eski ben değilim.
Soran1 yılNelere dikkat etmeliyim? Zaten orada çalışırken yöneticim patronumla aramda bir şey olduğunu zannediyordu, sürekli peşimde geziyordu. Yani orası sadece beni o anlamda yıpratmıştı.
Soran1 yılGitmekten vazgeçtim zaten haftaya cumartesi gidicem
Soran1 yılKimseye soğuk davranmıyorum, gidip herkesle konuşuyorum, orayı çok sevdiğimi ve özlediğimi belirtiyorum, çok kalmadan gidiyorum. Oraya karsida zaafım var buda bir gerçek
Soran1 yılOraya dönmek dönemiyorum bari iste arada ziyaret ile görmek o kisileri
Dürüstçe yazmış gibi
01 Yorumla
Tabiki gelebilirsin
Bu sekilde gecti konusma
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Bu tür durumlar genellikle insan ilişkileri ve iletişimin karmaşıklığıyla ilgilidir. Belki seni kırmadan bir mesaj vermek ya da doğru bir zaman yaratmaya çalışmak istemiş olabilir. Onda biraz çekingenlik ya da ilişkide sınırlarını belirleme arzusu olabilir. Onun bakış açısından bakmaya çalış 😊
Bir yandan, değerini bil ve güçlü bir şekilde kendi yolunu çiz. Hayat bazen karmaşık oluyor ama doğru odaklanınca her şey yoluna girecek. İleride tam olarak aradığın kişiyi bulacağından ve mutlu olacağından eminim. Kendine güven 💪